Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!
Delfts blue Valentine's gifts

Het ideale cadeau voor valentijn!

Geschreven door Annette O'Shea Op

Rozen verwelken, bloemen vergaan maar Delfts blauw blijft altijd bestaan. Vier de liefde deze Valentijnsdag met Heinen Delfts Blauw en verras jouw soulmate met een leuke cadeauset die we speciaal voor valentijn hebben samengesteld. We hebben setjes sieraden in mooie geschenkdoosjes, serviessets voor één persoon en uiteenlopende woonaccessoires waar je blij van wordt. Je kunt natuurlijk ook helemaal zelf een cadeautje samenstellen en het feestelijk door ons laten inpakken. Doe hier de leukste inspiratie op om deze Valentijnsdag een écht bijzonder cadeau voor je geliefde te vinden. Vier de liefde!

Sieraden cadeau geven met valentijn

Sieraden zijn een blijvende herinnering aan het moment waarop je ze cadeau doet. Het is dan ook al eeuwen een gewoonte om sieraden cadeau te doen om een relatie te bezegelen. In het oude Egypte waren sieraden een belangrijk onderdeel van de bruidsschat en in Victoriaanse tijden was het gebruikelijk om sieraden cadeau te geven aan een geliefde. Het uitwisselen van trouwringen of het geven van een verlovingsring is tegenwoordig natuurlijk het bekendste voorbeeld van de connectie tussen sieraden en relaties. In de oudheid werden geliefden, of mensen van aanzien, vaak ook begraven met sieraden en ook al is het geen noodzakelijk voorwerp, toch hebben mensen altijd door de eeuwen heen tijd en energie benut om sieraden te maken en deze aan elkaar te geven. Een sieraad is dus het ideale cadeau voor valentijn en een blijvende en tastbare herinnering aan de liefde die er tussen jullie bestaat.

Sieradensetjes voor Valentijnsdag

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we drie leuke setjes sieraden samengesteld met sieraden uit onze nieuwste collectie. De sieraden worden geleverd in een geschenkdoosje en hebben in totaal 10% korting, vergeleken met wanneer je de sieraden los stuk voor stuk zou aanschaffen. Ook hebben we tijdelijk de verzendkosten voor de sieradensetjes verlaagd, zodat het extra leuk wordt om ze als valentijnscadeautje te geven dit jaar. Het is ook mogelijk om er nog een kaartje bij te laten doen met daarop een handgeschreven berichtje. Deze optie kom je tegen bij het afrekenproces.

Kissing couple XXL gold, kuspaar XXL goud Heinen Delfts Blauw
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 9,95

Cadeaus voor Valentijnsdag zoeken

Het is niet altijd een gemakkelijke opgave om een bijzonder cadeau te vinden voor Valentijnsdag. het cadeautje is heel persoonlijk, draagt een bepaalde boodschap met zich mee en je hoopt natuurlijk op de juiste reactie van de ontvanger van het valentijnscadeau. Het meest populaire valentijnscadeau is al jaren snoepgoed en chocolade. De winkels liggen dan ook vol met chocoladerepen met "I love you" erop en de hartvormige, knalrode lolly's springen de schappen uit. Een leuk cadeautje voor een echte zoetekauw, maar op is op. Binnen een dag is het opgegeten en verdwenen en heb je geen tastbaar aandenken meer aan valentijn. Hetzelfde geldt voor bloemen. Een schitterende bos bloemen is natuurlijk altijd een geliefd valentijnscadeau, maar ook deze verwelken weer. Een leuk alternatief voor een bos bloemen als valentijnscadeau is een mooie bloemenvaas. Iets wat wél jaren later nog staat. Kies een mooie porseleinen Delfts blauwe vaas uit, schrijf een persoonlijke boodschap met porseleinstift op de onderkant en je hebt het perfecte valentijnscadeau. 

-50%
Direct leverbaar
€ 52,95
€ 26,50
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 14,95

Persoonlijke valentijnscadeaus 

Elk jaar is het weer de uitdaging om een leuk, persoonlijk cadeau voor valentijn te vinden. Je partner is bijzonder voor je, dus wil je ook graag iets bijzonders geven. Een persoonlijke boodschap op de onderkant van een vaas schrijven met porseleinstift is een leuke optie, maar je kan er ook voor kiezen om een persoonlijk cadeau te laten maken. In het atelier van Heinen Delfts Blauw in Nederland zitten de beste meesterschilders van de Delfts blauwe schilderkunst elke dag handbeschilderd Delfts blauw aardewerk te maken. Dit doen ze ook voor maatwerkopdrachten. Laat bijvoorbeeld een traditioneel Delfts blauw wandbord beschilderen met jullie namen erop of een datum die voor jullie een speciale betekenis heeft. We hebben verschillende vaste ontwerpen waaruit gekozen kan worden, maar het is ook mogelijk om een compleet eigen ontwerp aan te vragen. Wil je je geliefde laten vereeuwigen in Delfts blauw? Zelfs dat is mogelijk. Neem gerust contact op met onze klantenservice om te bespreken wat we voor jullie kunnen maken, zodat je een wel heel uniek valentijnscadeau kunt geven dit jaar. Zorg wel dat je op tijd bent met het bestellen van je maatwerkproducten, want hier zit een langere levertijd op omdat het helemaal met de hand gemaakt wordt. Neem voor de exacte levretijd van een maatwerkproduct contact op met de klantenservice.

Handbeschilderd Relatiegeschenk /Maatwerk Huwelijk bord 18 cm (incl. 25 tekens) Heinen Delfts Blauw
Direct leverbaar
€ 189,-
Direct leverbaar
€ 309,-
Direct leverbaar
€ 119,-

Luxe cadeau voor valentijn

Zoek je dit jaar een wat waardevoller cadeau voor valentijn dan normaal, misschien omdat het een speciaal jaar voor jullie is of omdat je je geliefde écht eens wil verrassen, dan hebben we daar ook mooie Delfts blauwe geschenken voor. Onze serviespakketten voor één persoon zijn bijvoorbeeld een verrassend valentijnscadeau waar je ook echt wat aan hebt. Kies twee serviespakketten uit en verras je geliefde met een zelfgemaakt diner voor twee op het nieuwe servies. Het leuke aan een neiwu servies als valentijnscadeau is dat het echt een luxe artikel is, waar iemand heel blij van kan worden. Met het éénpersoons serviespakket geef je een goede basis van het servies cadeau, waardoor de ontvanger zelf het servies verder uit kan breiden met serviesstukken die hij of zij nodig heeft. En omdat onze grote serviezen eigenlijk standaard in onze collectie blijven, kun je er ook de tijd voor nemen om het servies bij elkaar te sparen. Vroeger was een porseleinen servies iets wat bij je uitzet hoorde, tegenwoordig is het een prachtig mooi cadeau voor bijzondere gelegenheden.

Exclusief online
Niet leverbaar
€ 54,80
€ 49,50
Exclusief online
Direct leverbaar
€ 95,80
€ 86,-
Exclusief online
Direct leverbaar
€ 84,80
€ 76,-

Geschiedenis van het valentijnscadeau

Sommige mensen zijn dol op Valentijnsdag, anderen vinden het maar onzin en willen er eigenlijk niet aan meedoen, maar kopen dan uiteindelijk toch stiekem wel een cadeautje. Hoe je Valentijnsdag ook viert of aan je voorbij laat gaan, het is wel een dag met een bijzondere geschiedenis. Landen verspreidt over de hele wereld vieren deze dag van de liefde en ieder land heeft zo zijn eigen gebruiken, maar de oorsprong van deze feestdag is overal hetzelfde. Of eigenlijk is die oorsprong helemaal niet zo duidelijk. Er gaan verschillende verhalen rond, maar in alle verhalen speelt Sint Valentijn toch wel de hoofdrol. Deze christelijke martelaar zou een gevangene zijn geweest van de Romeinen in de derde eeuw. Het oude verhaal gaat dat Sint Valentijn de blinde dochter van de gevangenisbewaarder genezen heeft, zodat zij haar zicht weer terugkreeg. Vlak voor zijn executie had hij haar een kaartje gestuurd, getekent met "jouw Valentijn". Later werden er andere elementen aan het verhaal toegevoegd. Zo zou Sint Valentijn huwelijken voltrokken hebben van christelijke soldaten die niet mochten trouwen van de Romeinse Keizer. Hoe het verhaal precies verlopen is, zullen we nooit te weten komen. Wat we wel weten is dat ergens in de eeuwen die volgden, het traditie werd om op 14 februari een anoniem kaartje naar je geliefde te sturen met daarop geen eigen naam geschreven, maar 'jouw valentijn'. 

Handbeschilderde Hartvormige Tulpenvaas met bloemmotief blauw met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 54,95
Sale
Niet leverbaar
€ 32,50
€ 16,25

Valentijnscadeau voor haar

De mooiste valentijnscadeaus voor vrouwen vind je bij Heinen Delfts Blauw. Ons team bestaat voor een groot deel uit vrouwen en die weten precies waar je andere vrouwen blij mee maakt. Valentijnscadeaus voor haar zijn meestal sieraden, chocolade of lingerie, maar na jaren dezelfde soort valentijnscadeaus voor vrouwen te hebben gekregen, gooien wij het eens over een andere boeg. Unieke valentijnscadeaus voor haar zijn een mooi porseleinen servies, een schitterende Delfts blauwe vaas of een verzameling nieuwe mokken. We hebben ook leuke geschenkpakketten samengesteld, met daarin decoratieve wandborden die matchen met theemokken, een schattig setje goudkleurige sieraden of een klein verwenpakket met thee, stroopwafels en theemokken. Zo maak je de zoektocoht voor het ideale valentijnscadeau voor haar een stuk makkelijker.

Droompakket met Blauw Bloesem koffiemokken, thee en stroopwafels Heinen Delfts Blauw
Direct leverbaar
€ 29,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 90,95

Valentijnscadeau voor hem

Op zoek naar een uniek valentijnscadeau voor hem? Dan hebben wij leuke suggesties voor je! De standaard valentijncadeaus voor hem zijn vaak een herenparfum, speciale biertjes of sokken, maar ook dat kan anders dachten wij. Ook mannen worden blij van een mooi porseleinen servies met een wat stoerdere uitstraling, zoals ons Avondbloem servies, moderne koffiekopjes met fietsen erop of de hilarische wandborden van Redmer Hoekstra. Of misschien maak je jouw man wel heel erg blij met een verse kop koffie in  de ochtend. dan is onze slow coffee set van de Blauw Bloesem of Blauw Vouw collectie een mooi valentijnscadeau voor hem. 

Delfts blauwe fietsvazen groot en klein ontworpen door Sylvain Tegroeg voor Heinen Delfts Blauw
Direct leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 44,95
Exclusief online
Direct leverbaar
€ 54,80
€ 49,95

Valentijn teksten om te bewaren

Naast een leuk valentijnscadeau wordt er vaak ook een valentijnskaart gegeven. Deze kaart staat vaak volgeschreven met een persoonlijk bericht en leuke valentijn teksten om te bewaren. Of het nou een grappige tekst voor valentijn is of een valentijn tekst die uit het hart gegrepen is, hoe leuk is het als je zo'n bijzondere tekst voor valentijn kunt vereeuwigen op iets wat langer blijft bestaan dan een kaartje! Bij onze inpakservice bieden we de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke valentijn tekst toe te voegen, maar je kunt je valentijn tekst ook op een Delfts blauw tegeltje laten schrijven. Tegeltjesspreuken en wijsheden is een bekend fenomeen in Nederland en iets wat je al bij opa en oma op de wc tegenkwam. Je kan zo'n tegeltje met je eigen valentijn tekst door ons laten maken als maatwerkopdracht, maar je kunt ook zelf een tegeltje bestellen en met een porseleinstift je eigen tekst toevoegen. Nog even afbakken in de oven thuis en klaar is je bijzondere valentijns tegeltje met teksten!

Delfts blauwe DIY Tegeltjeswijsheid cadeauset met stift Heinen Delfts Blauw
Niet leverbaar
€ 11,50
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 119,-

Cadeau valentijn online bestellen

Online shoppen voor cadeaus voor valentijn heeft zo zijn voordelen. Je hoeft niet de volle winkelstraten in, je kunt gemakkelijk en snel meerdere potentiële valentijnscadeaus met elkaar vergelijken en ze worden snel aan huis bezorgd. Als je bij Heinen Delfts Blauw op werkdagen vóór 15:00 uur je bestelling plaatst, dan zorgen wij ervoor dat je valentijnscadeau dezelfde dag nog ingepakt en verzonden wordt. Afhankelijk van vertragingen bij de post, betekent dit dus dat jij je valentijnscadeau de volgende werkdag al in huis hebt. Je kunt er ook voor kiezen om je valentijnscadeau feestelijk door ons in te laten pakken en we bieden ook de optie aan om er een handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap bij te doen. Je kan het valentijnscadeau ook direct bij je geliefde thuis laten bezorgen als kleine verrassing. Wil je het valentijnscadeau nog sneller in huis hebben, dan kun je het ook ophalen bij één van onze winkels in Amsterdam of Delft. Ook bij ons magazijn in Putten is het mogelijk om online bestellingen op te halen. Kom je er toch niet helemaal uit, neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we helpen je graag om het ideale valentijnscadeau voor je te vinden.

Valentijnscadeaukaart!
Heb je de hele webwinkel doorgespit naar het ideale valentijnscadeau maar weet je gewoon niet wat je moet kiezen? Dan hebben we nog een leuke tip voor je. Is jouw geliefde een échte Delfts blauw fan die "alles wel zou willen hebben", dan kun je hem of haar altijd nog de Heinen Delfts Blauw cadeaukaart als valentijnscadeau geven. De ontvanger van de giftcard kan naar hartenlust shoppen in onze online en fysieke winkels en heeft keuze uit het gehele assortiment. Van prachtige porseleinen serviezen tot de leukste, trendy woonaccessoires. Dat is nog eens een valentijnscadeau waar je blij van wordt! Als jij aangeeft welk bedrag erop gezet moet worden, dan zorgen wij dat jij een leuk, persoonlijk cadeau hebt om weg te geven.
Cadeaukaart Heinen Delfts Blauw

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Feestweek aankomst grootste Delfts blauwe vazen!

Over een paar weken arriveren de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld in Nederland. Dat vieren we uitgebreid met een gezellige feestweek vol leuke activiteiten. Ben jij er ook bij?

Heinen Delfts Blauw winkel Muntplein Amsterdam

Zelf schilderen in de Munt!

Vanaf heden is het niet alleen meer mogelijk om in de Delfts blauw fabriek in Delft aan de slag te gaan… Maar ook op onze unieke locatie in de Munt in Amsterdam!

Handbeschilderde vaas uit de collectie Kwast&Streek geschilderd door meesterschilder Simon van Oosten Heinen Delfts Blauw met tulpen

Nieuwe kunstzinnige collectie Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw lanceert een nieuwe collectie die helemaal met de hand gemaakt en beschilderd is. Plateelschilder Simon van Oosten besloot het voor deze collectie helemaal over een andere boeg te gooien en de traditionele schilderkunst waar hij zo bekend mee is, los te laten.