Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Heinen Delfts Blauw
6227 reviews
Mark: 9,5

De wereld van Heinen

Laat je onderdompelen in de wereld van Delfts blauw en ontdek onze ambachtelijke collecties. Producten met ieder een eigen verhaal. Welkom in de wereld van Heinen Delfts Blauw. 
Blauw Vouw set van 3 kleine vaasjes met verse bloemen in een interieur ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

Interieur inspiratie

De collecties van Heinen zijn perfect met elkaar te combineren in jouw interieur. Maar waar moet je nou beginnen? Wij nemen je mee in de verschillende collecties en prodcutcategorieën en laten je zien hoe je jouw interieur stijlvol kunt stylen met de producten van Heinen Delfts Blauw. 

Ga je voor klassiek en stijlvol? Of durf je ook wel een gewaagde kleur in jouw interieur te brengen? Neem een kijkje bij onze verschillende collecties en kies voor de stijl die het best bij jouw interieur past! Laat je inspireren en combineer erop los. 

Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw serviesgoed

Met een feestelijk serviesgoed maak je het eten pas écht leuk. Het maakt indruk bij gasten wanneer de tafel mooi gedekt is, en gek genoeg smaakt het eten vaak ook nog eens beter! 

Wil jij ook graag een mooie set samenstellen? Bekijk dan snel onze verschillende collecties en kies jouw favoriete stijl. Ga je voor strak en stijlvol, of wil je liever gaan voor typisch Delfts blauw met het Oranje tulp servies? Alle mogelijkheden liggen open.