Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderde "Nature" Vaas groot en klein met droogbloemen Heinen Delfts Blauw
Nature Design is een handgeschilderde collectie geïnspireerd op 17 eeuwse schilderijen met veel groentinten.

Het schitterende Delfts blauw gecombineerd met de kleur van de natuur: groen! Deze bijzondere collectie is geïnspireerd op de natuur en is volledig handgeschilderd. 

 Bekijk collectie
Handbeschilderde Made-Lief vazen groot en klein met bloemen van Heinen Delfts Blauw
De Made-Lief collectie is gemaakt met liefde. Liefde voor ambacht, liefde voor schoonheid, liefde voor traditie, liefde voor eenvoud.

De Made-Lief collectie is gemaakt met liefde. Liefde voor ambacht, liefde voor schoonheid, liefde voor traditie en liefde voor eenvoud. De collectie bestaat uit prachtige vazen in verschillende vormen. 

 Bekijk collectie
Handbeschilderde Vazen groot en klein "Waterval" collectie van Jorrit Heinen Heinen Delfts Blauw

Nieuwe exclusieve collectie Delfts blauw verkrijgbaar bij Heinen Delfts Blauw. De volledig in Nederland handgemaakte collectie is een creatie van Jorrit Heinen, de eigenaar van Heinen Delfts Blauw.

 Bekijk collectie
Handbeschilderde delfts blauwe Vazen en Tulpenvazen groot en klein bloemmotief blauw met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Steeds meer mensen zien weer de waarde in van Delfts blauw als Hollandse traditie. We koesteren die traditie en brengen deze naar de 21e eeuw.
In onze eigen ateliers in Delft en Putten maken we handbeschilderd Delfts blauw aardewerk van de hoogste kwaliteit. Puur handwerk, ontworpen en vervaardigd in Nederland. En met verrassende designs.
 Bekijk collectie
Drie boerderijkatten handgeschilderd op een groot wandbord van Heinen Delfts Blauw
De dieren zijn stuk voor stuk met de hand beschilderd en de meesterschilders van Heinen Delfts Blauw hebben ze met moderne streken op de borden aangebracht.
 Bekijk collectie
Marblue tulpenvaas 3-delig handgeschilderd Delfts Blauw

De Marblue collectie heeft de uitstraling van marmer met een klein goud detail.

De Marblue collectie is ontworpen en gemaakt door Isa Lagendijk voor Heinen Delfts Blauw. De collectie heeft de uitstraling van marmer met een klein goud detail.

 Bekijk collectie