Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Collecties

Handbeschilderde "Nature" Vaas groot en klein met droogbloemen Heinen Delfts Blauw
Nature Design is een handgeschilderde collectie geïnspireerd op 17 eeuwse schilderijen met veel groentinten.

Nature design is ontworpen door Wilma Plaisier. Het schitterende Delfts blauw gecombineerd met de kleur van de natuur: groen! In het decor vind je aspecten die verwijzen naar de natuur en elementen uit de jugendstil. Deze bijzondere collectie is volledig handgeschilderd. 

 Bekijk collectie
De Made-Lief collectie is gemaakt met liefde. Liefde voor ambacht, liefde voor schoonheid, liefde voor traditie, liefde voor eenvoud.

De Made-Lief collectie is gemaakt met liefde. Liefde voor ambacht, liefde voor schoonheid, liefde voor traditie, liefde voor eenvoud. Deze nieuwste vazencollectie van Heinen Delfts Blauw is helemaal met de hand gemaakt in Nederland en straalt rust en elegantie uit.

 Bekijk collectie
Handbeschilderde Vazen groot en klein "Waterval" collectie van Jorrit Heinen Heinen Delfts Blauw
Jorrit Heinen lanceert een nieuwe, exclusieve en volledig handgemaakte collectie Delfts blauw aardewerk onder de naam 'Waterval'.

Jorrit Heinen lanceert een nieuwe, exclusieve en volledig handgemaakte collectie Delfts blauw aardewerk onder de naam 'Waterval'. Zijn voorliefde voor Delfts blauw aardewerk en de magnetische aantrekkingskracht van water komen samen in deze unieke collectie.

 Bekijk collectie
Handbeschilderde delfts blauwe Vazen en Tulpenvazen groot en klein bloemmotief blauw met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
In onze eigen ateliers in Delft en Putten maken we handbeschilderd Delfts blauw aardewerk van de hoogste kwaliteit. Puur handwerk, ontworpen en vervaardigd in Nederland.
We koesteren de traditie van de oude ambacht. In onze eigen ateliers in Delft en Putten maken we handbeschilderd Delfts blauw aardewerk van de hoogste kwaliteit. Het mooiste Delfts blauw, met liefde, zorg en vakmanschap gemaakt door de beste ontwerpers, plateelschilders en keramisch-technici. Puur handwerk, ontworpen en vervaardigd in Nederland met verrassende designs.
 Bekijk collectie
Exclusieve handgemaakte Delfts blauwe collectie beschilderd met Delfts blauwe bubbels door Jorrit Heinen.
Voor deze exclusieve handgemaakte Delfts blauwe collectie legde Jorrit zijn kwasten aan de kant en verkende hij nieuwe schildertechnieken, zoals: bellen blazen.
 Bekijk collectie
Marblue tulpenvaas 3-delig handgeschilderd Delfts Blauw

De Marblue collectie heeft de uitstraling van marmer met een klein goud detail.

De Marblue collectie is ontworpen en gemaakt door Isa Lagendijk. De collectie is een combinatie van twee ambachten; marmer imiteren en Delfts blauw schilderen.

 Bekijk collectie