Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
VADERDAG ACTIE: € 5,- korting op De blauwe fiets mokken met de kortingscode VADER24

Collecties

De wandborden van Redmer Hoekstra bevatten gedetailleerde illustraties van leuke, ongewone taferelen.

Wandborden

Ontdek de wonderlijke wereld van Redmer Hoekstra in zijn wandbordencollectie waar doldwaze dieren de hoofdrol spelen! De realistische illustraties met absurde voorstellingen zullen een echte eyecatcher zijn in jouw interieur.

 Bekijk collectie
Blauw Bloesem servies Pastabord ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw
Debbie Wijskamp is de ontwerpster van Blauw Bloesem. Een collectie waarin de schoonheid van het imperfecte wordt omarmd.

Blauw Bloesem

Volgens ontwerper Debbie Wijskamp ligt er veel schoonheid verscholen in het vergankelijke en imperfecte. Met het serviesgoed Blauw Bloesem levert ze daarvan het bewijs.

 Bekijk collectie
De schitterde Magnolia vaas is ontworpen door Malika Novi. Zij is altijd op zoek naar visueel aantrekkelijke vormen.

Magnolia vaas

Malika Novi heeft voor Heinen Delfts Blauw de Magnolia vaas ontworpen. Een grote vaas waarin iedereen op zijn manier kan bloemschikken.

 Bekijk collectie
Het Sharing Moments servies is ontworpen om mensen samen te brengen en bestaat uit de Tulpen, Aapjes en teckel Nhaan collectie.

Sharing Moments

Het Sharing Moments servies is ontworpen om mensen samen te brengen. Zowel de Tulp, de vrolijke Aapjes en de Teckel Nhaan collectie brengen gezelligheid op tafel.

 Bekijk collectie
De Blauwe Fiets vaas ontworpen door Sylvain Tegroeg Heinen Delfts Blauw
De Blauwe Fiets collectie van de Franse illustrator Sylvain Tegroeg is een Typisch Hollandse musthave voor iedereen.

De Blauwe Fiets

De Blauwe Fiets collectie is een combinatie van twee oer-Hollandse elementen: de fiets en Delfts blauw. De ontwerpen zijn geïnspireert op de vele fietsen in Nederland.

 Bekijk collectie
Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw
Romy Kühne heeft speciaal voor Heinen Delfts Blauw de Blauw Vouw collectie ontworpen. Een ontmoeting tussen Origami en Delfts blauw.

Blauw Vouw

Romy Kühne heeft speciaal voor Heinen Delfts Blauw het Blauw vouw servies en de Blauw Vouw woonaccessoires ontworpen. In deze collectie ontmoet origami Delfts Blauw.

 Bekijk collectie
wandborden Loes van Delft
Een kunstenares met een eigenzinnige, brutale stijl laat haar karakters spelen in Delfts Blauw. 

Eigenzinnige karakters

De naam Loes van Delft en haar eigenzinnige, brutale stijl past perfect bij Heinen Delfts Blauw creating new traditions. In deze collectie dartelen de karakters van Loes van Delft uitgelaten door de Delfts blauwe decoraties.

 Bekijk collectie
Kabra vaas met Deksel,  hét aandenken van het Herdenkingsjaar Slavernijverleden 2023-2024
De Kabra Blauw collectie van ontwerper Boris van Berkum. Sierobjecten die de Afrikaanse beeldtraditie nieuw leven in blaast. 

Kabra Blauw

Boris van Berkum is de ontwerper van de Kabra Blauw collectie die door Heinen Delfts Blauw geproduceerd is. De collectie sierobjecten zijn ontworpen om een kunstcollectie te ontwikkelen die de Afrikaanse beeldtraditie nieuw leven in blaast. 

 Bekijk collectie
Foudamour collectie
Een handgeschilderde collectie markante kandelaren met eigen karakters.

Foudamours

De Foudamours van Victor de Bie x Heinen Delfts Blauw, zijn een serie Delfts blauwe kandelaars die volledig met de hand gemaakt zijn door de keramisten en de meesterschilders van Heinen Delfts Blauw. De kandelaars symboliseren bijzondere eigenschappen die we soms hard nodig hebben in ons leven.   

 Bekijk collectie