Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Collecties

Wandborden

Ontdek de wonderlijke wereld van Redmer Hoekstra in zijn wandbordencollectie waar doldwaze dieren de hoofdrol spelen! De realistische illustraties met absurde voorstellingen zullen een echte eyecatcher zijn in jouw interieur.

 Bekijk collectie
Blauw Bloesem servies Pastabord ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw

Blauw Bloesem

Volgens ontwerper Debbie Wijskamp ligt er veel schoonheid verscholen in het vergankelijke en imperfecte. Met het serviesgoed Blauw Bloesem levert ze daarvan het bewijs.

 Bekijk collectie

Magnolia vaas

Malika Novi heeft voor Heinen Delfts Blauw de Magnolia vaas ontworpen. Een grote vaas waarin iedereen op zijn manier kan bloemschikken.

 Bekijk collectie
Het Sharing Moments servies is ontworpen om mensen samen te brengen. De Tulpen, Aapjes en teckel Nhaan brengen gezelligheid aan tafel.

Sharing Moments

Het Sharing Moments servies is ontworpen om mensen samen te brengen. Zowel de Tulp, de vrolijke Aapjes en de Teckel Nhaan collectie brengen gezelligheid op tafel.

 Bekijk collectie
De Blauwe Fiets vaas ontworpen door Sylvain Tegroeg Heinen Delfts Blauw

De Blauwe Fiets

De Blauwe Fiets collectie is een combinatie van twee oer-Hollandse elementen: de fiets en Delfts blauw. De ontwerpen zijn geïnspireert op de vele fietsen in Nederland.

 Bekijk collectie
Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

Blauw Vouw

Romy Kühne heeft speciaal voor Heinen Delfts Blauw het Blauw vouw servies en de Blauw Vouw woonaccessoires ontworpen. In deze collectie ontmoet origami Delfts Blauw.

 Bekijk collectie