Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Redmer Hoekstra met een groot wandbord Vis in Delfts Blauw en zijn ontwerp.

Wandborden

Het werk van Redmer Hoekstra kenmerkt zicht door een vervreemdende wereld vol humor. Voornamelijk dieren en natuur zijn vaak het onderwerp van zijn illustraties, gecombineerd met de mensenwereld.

“Ik associeer op vorm, betekenis en werking en daarbij ontstaan nieuwe combinaties. Vaak verrassend en grappig maar ook met een vreemd soort logica. Vreemde vormen als de tulpenvaas en mooie Delfts blauwe patronen gaven mij vooral veel inspiratie.”

De borden zijn allemaal verschillend, maar zijn onderling goed te combineren doordat de dieren in dezelfde absurde wereld leven waarin alles mogelijk lijkt te zijn.

Wandborden

Direct leverbaar
€ 74,95
Direct leverbaar
€ 47,95
Direct leverbaar
€ 47,95
Direct leverbaar
€ 37,95
Direct leverbaar
€ 24,95

Redmer Hoekstra

Redmer Hoekstra is beeldend kunstenaar en illustrator, voor Heinen Delfts Blauw ontwierp hij met fineliner op papier vijf verschillende wandborden. Redmer Hoekstra studeerde aan de Kunstacademie te Zwolle als Beeldend kunstenaar en illustrator. Zijn creatieve en inspirerende illustraties komen voort uit een manier van kijken op het hedendaagse. Als klein kind had Redmer al een mening over hoe de wereld in elkaar zat. Dat heeft hij weten te vertalen naar prachtige illustraties

Designers

Heinen Delfts Blauw werkt regelmatig samen met verschillende bekende Nederlandse designers en beroemdheden om zo nieuwe en unieke producten te ontwikkelen. Door de jaren heen hebben we met verschillende designers gewerkt zoals Richard Hutten, Geke Lensink en Jacob Baan. Momenteel werken we samen met Debbie Wijskamp, Redmer Hoekstra, en Janny van der Heijden. Iedere ontwerper heeft zijn eigen stijl die we combineren met de moderne Delfts blauwe producten van Heinen Delfts Blauw.