Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Gedekte tafels met Blauw Vouw, Blauw Bloesem, Blauw Festival en tegel serviezen van Heinen Delfts Blauw op Horecava beurs

Heinen Delfts Blauw staat op Horecava 2020

Geschreven door Martijn Op

Gezellig uit eten, lekker drinken en in een bijzonder hotel slapen, een favoriete bezigheid van veel Nederlanders in hun vrije tijd. De beurs Horecava speelt in op de constant veranderende wereld van de foodretail en de foodservice en de Delfts blauwe serviezen van Heinen Delfts Blauw zijn er natuurlijk ook bij.

Van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari staat Heinen Delfts Blauw op Horecava. Hier doe je ideeën op over de nieuwste horecatrends van het komende jaar en worden er workshops en presentaties gegeven door experts uit de foodservice branche. Heinen Delfts Blauw presenteert hier haar Delfts blauwe serviezen, ontworpen door eigentijdse ontwerpers die het traditionele Delfts blauw een moderne uitstraling geven.

Horecava staat van 13 t/m 16 januari in de Amsterdam RAI. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Richard Hutten ontwerpt nieuwe collectie voor Heinen Delfts Blauw

Wereldwijd staat hij bekend als hét gezicht van Dutch design. Richard Hutten leeft en ademt kunst en design. Met zijn speelse en onconventionele ontwerpen wil hij inspelen op de fantasie van mensen en vooral mooie en optimistische kanten uitlichten. Zijn nieuwe wandborden voor Heinen Delfts Blauw ontrafelen de schoonheid van oud-Hollandse meesterwerken en vormen intrigerende kunstwerken voor aan de muur.

Mandala wandborden collectie in zomerse kleuren

Woontrends van 2023!

Het nieuwe jaar is begonnen! Dat betekent dat ook de nieuwste woontrends van 2023 opduiken. We gaan massaal weer lekker onze huizen gezellig maken en inrichten voor een nieuw en fris begin. Uit met het oude en in met het nieuwe. Deze woontrends worden vastgesteld door te kijken naar online zoekgedrag, de vraag naar spullen in de winkels en naar grote maatschappelijke ontwikkelingen die ons gevoel beïnvloeden. Wij zetten hier de mooiste woontrends voor 2023 op een rij en laten zien hoe je die in de praktijk toepast.

Handbeschilderde Made-Lief vazen groot en klein met bloemen van Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Delfts blauwe vazencollectie Made-Lief

Heinen Delfts Blauw komt met een nieuwe collectie Delfts blauwe vazen onder de naam Made-Lief. De handbeschilderde vazen kenmerken zich door de moderne lijnen, elegante vormen en romantische Delfts blauwe bloesem. Dit is Delfts blauw in zijn puurste vorm!