Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Gedekte tafels met Blauw Vouw, Blauw Bloesem, Blauw Festival en tegel serviezen van Heinen Delfts Blauw op Horecava beurs

Heinen Delfts Blauw staat op Horecava 2020

Geschreven door Martijn Op

Gezellig uit eten, lekker drinken en in een bijzonder hotel slapen, een favoriete bezigheid van veel Nederlanders in hun vrije tijd. De beurs Horecava speelt in op de constant veranderende wereld van de foodretail en de foodservice en de Delfts blauwe serviezen van Heinen Delfts Blauw zijn er natuurlijk ook bij.

Van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari staat Heinen Delfts Blauw op Horecava. Hier doe je ideeën op over de nieuwste horecatrends van het komende jaar en worden er workshops en presentaties gegeven door experts uit de foodservice branche. Heinen Delfts Blauw presenteert hier haar Delfts blauwe serviezen, ontworpen door eigentijdse ontwerpers die het traditionele Delfts blauw een moderne uitstraling geven.

Horecava staat van 13 t/m 16 januari in de Amsterdam RAI. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Wandcirkel Delftse Bloemenpracht 120 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw

Wandcirkels zijn de woontrend van 2021!

Wandcirkels zijn de woontrend van 2021! Deze ronde schilderijen voor aan de muur groeien razendsnel in populariteit en we zien dan ook steeds meer cirkels op de muur verschijnen. 
Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

Uitbreiding servies collectie 'Blauw Vouw'

Het serviesgoed 'Blauw Vouw' van Romy Kühne is uitgebreid met koffiekopjes en een waterkan. Het ambachtelijke serviesgoed is een verrassende ontmoeting tussen de Aziatische vouwkunst Origami en het Hollandse Delfts blauw.

Shop onze hardlopers van dit najaar!

De herfst is nu écht begonnen en in onze winkels merken we dat jullie zin hebben om het thuis gezellig te maken. Dit is de top 10 van meest populaire producten uit onze collectie van de afgelopen maand. Shop ze snel nu je kan, want ze lopen erg hard of sla ze op als favorieten in je verlanglijstje voor een later moment.