Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Huidige taal NL

Veelgestelde vragen

U kunt betalen via credit card (Visa, Mastercard, American Express etc.), debit card, IDEAL, PayPal, Klarna en via bankoverschrijving.

Daarnaast kunt u ook op factuur bestellen. Bij bedragen onder de € 250,00 versturen wij het pakketje z.s.m. Bestellingen die een totale orderwaarde van boven de € 250,00 hebben zullen wij versturen zodra het geld is overgemaakt naar onze bankrekening.

Ja, de getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Echter bij een verzending buiten Europa zal de BTW niet gerekend worden. Dit wordt pas aan het einde van de bestelling verrekend.

De prijzen van de verzendkosten binnen de EU zijn exclusief BTW.

Alle betalingen die bij ons gedaan worden, worden automatisch verwerkt. Dit systeem checkt ook gelijk of een betaling fraude gevoelig is. Mocht het systeem de betaling fraude gevoelig vinden, dan moeten wij de betaling handmatig accoderen. Hierdoor kan het dus zijn dat het lijkt alsof de betaling niet goed doorkomt, maar wij de betaling zelf kunnen accoderen waardoor uw bestelling gewoon wordt doorgezet. 

Mocht er een betaling met credit card niet lukken, stuurt u ons dan altijd een berichtje dan kijken wij gelijk waar het fout kan zijn gegaan.