Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
VADERDAG ACTIE: € 5,- korting op De blauwe fiets mokken met de kortingscode VADER24
Gedekte tafel met Blauw Bloesem Servies Pastabord ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw

Blauw Bloesem

In samenwerking met Heinen Delfts Blauw heeft Debbie Wijskamp de collectie Blauw Bloesem gecreërd. Het servies heeft klassieke vormen met kenmerken van oud aardewerk dat onder de grond wordt gevonden. De structuur van dit aardewerk heeft ze terug laten komen in de Blauw Bloesem collectie. 

"Meestal zit er op Delfts blauw serviesgoed grote decoraties, maar ik wilde er juist kleine delen uithalen en deze aan één zijde van het aardewerk plaatsen. De decoratie kruipt als het ware uit de rand. Dat geeft het servies een rustige aanblik."

Blauw Bloesem servies

Direct leverbaar
€ 43,95
Direct leverbaar
€ 15,95
Direct leverbaar
€ 89,95
Direct leverbaar
€ 12,95

Blauw Bloesem woonaccessoires

Direct leverbaar
€ 99,95
Setprijs
Direct leverbaar
€ 125,85
€ 119,50
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 12,95

Debbie Wijskamp

Debbie Wijskamp studeerde Product Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Ze heeft haar eigen handgemaakte interieurproducten en werkt graag samen met andere bedrijven en merken. Debbie laat zich inspireren door allerdaagse voorwerpen en materialen waarvan ze in haar ontwerpen de grenzen verlegt.

Designers

Heinen Delfts Blauw werkt regelmatig samen met verschillende bekende Nederlandse designers en beroemdheden om zo nieuwe en unieke producten te ontwikkelen. Door de jaren heen hebben we met verschillende designers gewerkt zoals Richard Hutten, Geke Lensink en Jacob Baan. Momenteel werken we samen met Debbie Wijskamp, Redmer Hoekstra, en Janny van der Heijden. Iedere ontwerper heeft zijn eigen stijl die we combineren met de moderne Delfts blauwe producten van Heinen Delfts Blauw.