Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe Wandcirkel Meisje met de parel hangend aan de muur Heinen Delfts Blauw

Meisje met de parel

Alles over Meisje met de parel

Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 139,-
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Sale
Niet leverbaar
€ 5,-
€ 3,50
Setprijs
Direct leverbaar
€ 160,80
€ 144,-

Kies je eigen Meisje met de parel

Heb je het originele schilderij Meisje met de parel van Johannes Vermeer al gezien in het museum? Dan wil je vast graag je eigen versie van dit betoverende schilderij mee naar huis nemen. Heinen Delfts Blauw maakt dat voor je mogelijk door het wereldberoemde portret terug te laten komen op verschillende Delfts blauwe Meisje met de parel souvenirs. Welke is jouw favoriet en mag in jouw huis prijken?

Delfts blauw Meisje met de parel

Onze souvenirs met het Meisje met de parel erop zijn erg uiteenlopend en passend bij elk budget. Wil je een souvenir met iets meer uitstraling dan gewoon een Meisje met de parel canvas print of poster, bekijk dan eens de handbeschilderde wandborden van onze talentvolle plateelschilders. Stuk voor stuk ware kunstwerken voor aan de muur. Net als onze typisch Hollandse tegels met een afbeelding van het Meisje met de parel of een mooi medallion met een miniatuur afbeelding van het meisje achter glas. 

Typisch Hollandse kunststroming

Het Meisje met de parel van Vermeer behoort tot een herkenbare Nederlandse kunststroming en trekt jaarlijks honderdduizenden bewonderaars vanuit de hele wereld. Combineer dit met het wereldbekende Delfts blauw en je hebt een oer-Hollands product om met trots thuis tentoon te stellen.

Een breed assortiment en snelle bezorging

Heinen Delfts Blauw heeft maar liefst 29 verschillende producten waarop het beroemde schilderij wordt afgebeeld. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasses waardoor er voor elk budget wel een passend item te vinden is. Van kostbare handbeschilderde borden tot leuke zilveren lepeltjes en koffiemokken. Kies jouw favoriet en met onze snelle bezorging heb je het product de volgende dag al in huis, mits je je bestelling op een werkdag voor 15:00 uur plaatst.