Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Bubble Blue

Gebubbeld door Jorrit Heinen

Jorrit Heinen: "Wat ik zo mooi vind aan de Bubble Blue collectie is dat we hele gewone natuurelementen als water en lucht gebruiken om een haast magisch design te scheppen. Als je bellen blaast uit water gemengd met verf, dan weet je nooit wat de uitkomst gaat zijn. Dit geeft een heel surrealistisch patroon. Voor mij is het design net alsof je door de Melkweg vliegt. Magisch mooi."

Een collectie gemaakt met echte bubbels

Bellen ontstaan door een delicaat evenwicht tussen lucht en water. Een dun vlies van water gemengd met originele Delfts blauwe verf, houdt een luchtbel gevangen. Tegelijkertijd kan het watervlies niet in stand blijven zonder de aanwezigheid van lucht. Ze hebben elkaar nodig om te bestaan in deze vorm. Deze relatie hebben wij weten vast te leggen op ons aardewerk, met een schitterend resultaat.

Bubble Blue collection

Direct leverbaar
€ 109,-
Direct leverbaar
€ 129,-
Direct leverbaar
€ 149,-
Direct leverbaar
€ 435,-
2-4 weken levertijd
€ 309,-
Direct leverbaar
€ 435,-
4-6 weken levertijd
€ 1.865,-
Direct leverbaar
€ 99,-
Direct leverbaar
€ 79,-
Direct leverbaar
€ 175,-
Niet leverbaar
€ 155,-

Stapelgekte Bubble Blue

Niet leverbaar
€ 110,-
Niet leverbaar
€ 130,-
Niet leverbaar
€ 195,-

Bubble Blue collectie van Jorrit Heinen

Jorrit Heinen is de eigenaar van Heinen Delfts Blauw en voor zijn nieuwe collectie verkende hij ongebruikelijke schildertechnieken om een speelse en moderne Delfts blauwe collectie te creëren. Elk item is uniek en volledig handgemaakt in Nederland door Jorrit zelf. Hij liet de traditionele manier van Delfts blauwe ontwerpen schilderen en verkende enkele hogere sferen. Als echte hoogvlieger houdt hij niet van beperkingen en dus is the sky not the limit, het is een nieuwe wereld om te verkennen. Elke bubbel heeft een andere maat of vorm en daarom is geen enkel item in deze collectie hetzelfde. Het resultaat is een prachtig ontwerp en de handtekening van de maker spat van het object af. Dit ongebruikelijke bubbelontwerp neemt je mee op een vlucht naar de lucht waar elke blauwtint aanwezig is. Of het brengt je naar open water waar het zonlicht eindeloos speelt met de beweging van de golven. Een ontwerp met ongekende diepte hand oneindige fascinatie.

Water en lucht gevangen in Delfts blauw

Delfts blauwe wandborden en vazen worden al honderden jaren gedecoreerd met prachtige landschappen en prachtige luchten. In deze nieuwe Bubble Blue-collectie draait het allemaal om deze twee elementen, water en lucht, maar deze keer hebben we hun verbinding op een meer artistieke manier vastgelegd. Bubbels bestaan dankzij de relatie tussen water en lucht. Een dun laagje water vermengd met de originele Delfts blauwe verf, vangt een beetje lucht op en omsluit deze. Tegelijkertijd kan deze waterlaag niet blijven bestaan zonder de aanwezigheid van lucht. Ze hebben elkaar nodig om te vliegen. Het is deze relatie die we hebben weten vast te leggen op ons aardewerk. Het resultaat is een speelse collectie met een moderne uitstraling, die nog steeds prachtig combineert met meer traditionele Delfts blauwe stukken. Wilt u een uniek handgemaakt Bubble Blue product in uw bezit hebben, dan kunt u deze eenvoudig en snel bestellen via onze webshop.