Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Huidige taal NL

Veelgestelde vragen

Pakketten binnen Nederland: maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag op de post. De pakketjes die besteld worden in het weekend, zullen op maandag worden verstuurd. 

Voor het versturen zijn we afhankelijk van DHL. Vaak wordt het pakketje de volgende dag bezorgd, maar in een enkel geval kan het voorkomen dat er een vertraging optreedt. Hiervoor kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. 

Pakketten naar buitenland: pakket wordt binnen 2 weken bezorgd. Mocht het langer duren, dan zal dat gecommuniceerd worden. 

Bij verzending in Nederland of België zal DHL u op de hoogte houden van de verzendstatus van uw bestelling.

Als u uw pakket naar een ander land dan Nederland stuurt, wordt u via FedEx op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.

Ja, dit kan. U kunt dit vermelden in het bestellingsproces.

Ja, deze heeft u nodig bij het eventueel retouneren van een product.
Wij bezorgen onze producten wereldwijd. Mits er een geldig adres is ingevuld.

In Nederland en België: Maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen.

Verzendingen buiten Nederland en België worden verzorgd door FedEx. U wordt via een Track&Trace nummer op de hoogte gehouden van de te verwachten leverdatum.

Wij verzenden binnen Nederland en België onze pakketten via DHL en daarbuiten met FedEx. U kunt uw bestelling volgen via het track & trace nummer dat u gekregen heeft bij uw bestelling.

Nee, dit is niet mogelijk bij een verzending. U kunt uw bestelling ook afhalen bij een van onze afhaalpunten in Putten, Amsterdam en Delft. (Behalve als deze winkels tijdelijk gesloten zijn)