Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Veelgestelde vragen

Pakketten binnen Nederland:
maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Weekend bestellingen, zullen op maandag worden verstuurd. 

Voor het versturen zijn we afhankelijk van DHL. Vaak wordt het pakketje de volgende dag bezorgd, maar in een enkel geval kan het voorkomen dat er een vertraging optreedt. Hiervoor kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. 

Pakketten naar buitenland:
Pakket wordt binnen 2 weken bezorgd. Mocht het langer duren, dan zal dat gecommuniceerd worden. Lees hier over verzendkosten en de voorwaarden.

Wij verzenden met DHL. Je ontvangt van ons een Track & Trace code waarmee je de verzendstatus van jouw pakketje kunt volgen. 

Ja, dat kan. Je kunt dit aangeven in het bestellingsproces.

Ja, deze heb je nodig bij het eventueel ruilen of retouneren van een product.
Wij bezorgen onze producten wereldwijd, mits er een geldig adres is ingevuld.

In Nederland en België: maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen.

Verzendingen buiten Nederland en België worden verzorgd door DHL. Je wordt via een Track&Trace code op de hoogte gehouden van de te verwachten leverdatum.

Wij verzenden onze pakketten via DHL. Je kunt jouw bestelling volgen via het Track & Trace nummer dat je ontvangt bij je bestelling. Het Track & Trace nummer geeft je ook informatie over de geplande bezorgtijden.

Nee, dit is helaas niet mogelijk bij een verzending. U kunt uw bestelling wel afhalen bij ons magazijn in Putten of in één van onze winkels. Via onze webshop kunt u een order plaatsen en betalen. Vervolgens kiest u de dag en tijd waarop u de order wilt ophalen. Wij zullen zorgen dat uw order klaar staat. Het magazijn biedt geen mogelijkheid tot winkelen en dient echt alleen als afhaalpunt.