Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderde Delfts blauwe diertjes, klompen, vaasjes en pillendoosjes Heinen Delfts Blauw

Klompen

Alles over Klompen

Direct leverbaar
€ 22,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 9,95

Ingrediënten van Hollandse souvenir klompen

Klompen, het souvenir waar je zowel Nederlanders als toeristen mee verblijdt. Elk bezoekje aan een grote stad als Amsterdam of Delft wordt afgesloten in een souvenirshop. Dat kan niet ontkend worden door met name de buitenlanders. De klompen zijn typerend voor de Hollandse cultuur met de herkenbare delfts blauwe kleur en rood-wit-blauw-lint.

Souvenir klompen heb je nooit genoeg. Dat is ook niet gek, want er worden telkens nieuwe producten van de basis klomp gemaakt. Uitvoeringen lopen sterk uiteen. Van sleutelhanger tot hangklomp en van magneet tot oorbellen. Zo is er voor iedereen een klomp die past bij zijn of haar smaak.

Hipper dan hip die klompen

Klompen worden vaak geassocieerd met vroeger en oud-bollig. Daar heeft Heinen Delfts Blauw iets op gevonden! Hippe klompen met een bloemmotief. Sommigen zijn zelfs voorzien van een kleurtje in plaats van alleen delfts blauw. Hoe hip is dat! Je hebt de keuze uit een kleine, middel en zelfs grote versie van de klomp (16 x 6 cm).

Wie kan er opgefleurd worden met een klomp van Heinen Delfts Blauw? Het huis van iemand die het verdient of misschien jij wel?