Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Diversen handbeschilderde delfts blauwe vazen groot en klein met droogbloemen Heinen Delfts Blauw
Handbeschilderde borden 4-delig haring/vis Heinen Delfts Blauw

Handbeschilderd Delfts blauw

Steeds meer mensen zien weer de waarde in van Delfts blauw als Hollandse traditie. We koesteren die traditie en brengen deze naar de 21e eeuw. In onze eigen ateliers in Delft en Putten maken we handbeschilderd Delfts blauw aardewerk van de hoogste kwaliteit. Het mooiste Delfts blauw, met liefde, zorg en vakmanschap gemaakt door de beste ontwerpers, plateelschilders en keramisch-technici. Puur handwerk, ontworpen en vervaardigd in Nederland. En met verrassende designs.
Gedekte tafel met Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfs Blauw home & living

Heinen Delfts Blauw maakt werk van nieuwe tradities. In nauwe samenwerking met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Het resultaat: unieke aardewerk objecten die uitblinken in design. Bijzondere sieraden in elk interieur. We maken het Delfts blauw design voor onze eigen winkels en in opdracht van bedrijven, retail, horeca en particulieren.

Heinen Delfts Blauw Maatwerk

Een relatiegeschenk, jubileumgeschenk of eindejaarsgeschenk nodig voor een buitenlandse relatie? Als Nederlandse ondernemer kan je eigenlijk niet om Delfts blauw heen. Heinen Delfts Blauw ontwerpt relatiegeschenken op maat: handgemaakt in eigen atelier of in hogere oplagen geproduceerd in onze volledig eigen fabriek. Denk aan Amsterdamse huisjes, een blik met stroopwafels, Delfts blauwe tv’s voor Talpa of een Delfts blauwe stoel voor Leolux. Heinen Delfts Blauw, een sieraad voor ieders huiskamer of kantoor.
Delfts blauwe molentjes Heinen Delfts Blauw

Nederlandse souvenirs in Delfts blauw

In Nederland komen jaarlijks meer dan 15 miljoen buitenlandse toeristen en zakenmensen. Verreweg de meesten nemen een typisch Hollands souvenir mee naar huis. Als aandenken aan een bijzondere reis of als cadeau voor vrouw en kinderen. Delfts blauw is meestal de favoriet. In onze webshop zijn alle soorten souvenirs te bestellen. Vanaf € 75,- bezorgen wij het gratis thuis binnen Nederland!