Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Wegens grote drukte kunnen wij niet garanderen dat uw order voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd wordt. Uiteraard verwerken wij alle orders zo snel mogelijk.

Loes van Delft

Het begint al met de naam. Een kunstenares met een achternaam als Van Delft past natuurlijk perfect bij Heinen Delfts Blauw. Deze eigenzinnige creatieveling is ook nog eens razend populair in Aziatische landen en laat de roots van Delfts blauw aardewerk nou ook in de oude porseleinsteden van China liggen. Daarnaast is haar eigenzinnige en brutale cartoonstijl een vernieuwende toevoeging voor Heinen Delfts Blauw. 

Exclusieve voorverkoop wandborden Loes van Delft X Heinen Delfts Blauw!

Donderdag 1 december is het zover: de lancering van onze gloednieuwe wandbordencollectie ontworpen in samenwerking met Loes van Delft! Dit vieren we met een exclusieve voorverkoop van de wandborden én een signeersessie met Loes van Delft!

Waar?

Heinen Delfts Blauw Concept Store - de Munt | Muntplein 12, 1012 WR, Amsterdam

Wanneer?

Donderdag 1 december 2022

  • 17.30 - start exclusieve voorverkoop
  • 18.00 - start signeersessie met Loes van Delft
  • 20.00 - einde signeersessie

Wil jij deze unieke wandborden als eerste in je bezit hebben én ze ook nog laten signeren door Loes zelf? Zet 1 december dan snel in je agenda!

Tot 1 december!

Eigenzinnige karakters in Delfts blauw

De stijl van Loes van Delft herken je aan een combinatie van eigenzinnige cartoons, die op hun manier ook erg charmant en vertederend zijn. De karakters van Loes van Delft dartelen uitgelaten door de Delfts blauwe decoraties heen en gedragen zich alsof ze altijd al in deze Delfts blauwe wereld hebben gewoond. Haar kunstwerken zijn te zien in verschillende tentoonstellingen wereldwijd en ze exposeerde naast bekende namen als Banksy, Mr. Brainwash en Blek Le Rat.