Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderde Vazen groot en klein "Waterval" collectie van Jorrit Heinen Heinen Delfts Blauw

Waterval

Water als inspiratiebron

"Water heeft een bijzondere aantrekkingskracht, het is iets hypnotiserends", vertelt Jorrit. "Het is constant in beweging en verandert elk ogenblik. Ik kan er letterlijk uren naar turen." Water is de grote inspiratiebron achter de Waterval collectie. "Het is prachtig om te zien hoe water altijd zijn eigen weg zoekt. Of dat nou kleine druppels zijn of grote stromen, het kiest een bepaalde route en soms is voor ons niet duidelijk waarom het dat pad kiest. Water, ongeacht welke obstakels er zijn, vindt altijd een weg. Dat probeer ik te vangen in deze collectie."

Elk handgemaakt item is uniek

Elk item uit de Waterval collectie is met de hand beschilderd - of eigenlijk gegoten -  door Jorrit en daarom is geen één product exact hetzelfde. Jouw waterval item is dus altijd one of a kind. Wil je zeker weten dat jouw exemplaar precies is wat je voor ogen hebt? Stuur ons dan een mailtje zodat we je vooraf een foto kunnen toesturen!

Alles over Waterval

Direct leverbaar
€ 79,-
Direct leverbaar
€ 129,-
Direct leverbaar
€ 175,-
Direct leverbaar
€ 109,-
Direct leverbaar
€ 1.865,-
Niet leverbaar
€ 435,-
Direct leverbaar
€ 99,-
Direct leverbaar
€ 155,-
2-4 weken levertijd
€ 165,-

Stapelgekte onderdelen

Direct leverbaar
€ 110,-
Direct leverbaar
€ 130,-
Direct leverbaar
€ 195,-

Waterval collectie door Jorrit Heinen

Jorrit Heinen is eigenaar van Heinen Delfts Blauw en heeft dit keer zelf de mouwen opgestroopt om een compleet eigen collectie te schilderen. Ieder item is uniek en met de hand geschilderd door Jorrit. Deze collectie is compleet anders dan alle voorgaande. Juist om te laten zien dat we nieuwe wegen inslaan en blijven innoveren. Maar achter de waterval collectie zit er nog iets extra's. Namelijk Jorrit zijn voorliefde voor water en de natuur. "Water heeft een bijzondere aantrekkingskracht, het is haast iets hypnotiserends. Het is constant in beweging en verandert elk ogenblik. Ik kan er letterlijk uren naar turen."

Natuurlijke elementen in Delfts blauw verwerkt

In de Waterval collectie hebben we zoveel mogelijk natuurlijke elementen verwerkt. Hierdoor lijkt het echt alsof het water over de vaas stroomt. Zeker met een volle bos bloemen ziet dat er fantastisch uit. Wil jij graag een uniek item in jouw huis van Jorrit Heinen? Bestel vandaag nog!