Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

De Blauwe fiets

Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 24,95
Direct leverbaar
€ 34,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 44,95

Sylvain Tegroeg

Nederland en fietsen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Overal in Nederland zie je fietsers op straat. De Franse illustrator heeft deze beleving op een hippe manier vertaald naar moderne woonaccessoires en servies.

"Iedere toerist verbaast zich over het enorme aantal fietsen. Dat is echt iets wat ze bijblijft. Ik heb gekozen voor een schetsmatige illustratievorm, omdat het de vazen een frisse en moderne uitstraling geeft." 

De schetsmatige vormgeving van de fietsen geeft de collectie een frisse en moderne uitstraling die past bij Heinen Delfts Blauw: het creëren van nieuwe tradities.”

Sylvain Tegroeg

De Franse illustrator Sylvain Tegroeg is multidisciplinair ontwerper die zich bezig houdt met het ontwikkelen van producten en illustraties. Voor Heinen Delfts Blauw wilde hij graag iets ontwerpen dat het Delfts blauw naar deze tijd zou brengen. De Blauwe Fiets collectie werd geboren en is een succes geworden.

Designers

Heinen Delfts Blauw werkt regelmatig samen met verschillende bekende Nederlandse designers en beroemdheden om zo nieuwe en unieke producten te ontwikkelen. Door de jaren heen hebben we met verschillende designers gewerkt zoals Richard Hutten, Geke Lensink en Jacob Baan. Momenteel werken we samen met Debbie Wijskamp, Redmer Hoekstra, en Romy Kühne. Iedere ontwerper heeft zijn eigen stijl die we combineren met de moderne Delfts blauwe producten van Heinen Delfts Blauw.