Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kühne voor Heinen Delfts Blauw
Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

Blauw Vouw

Serviesgoed ‘Blauw Vouw’ van ontwerper Romy Kühne:

'Origami ontmoet Delfts blauw'

De keramische tradities van Azië en Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ter ere hiervan ontwierp Romy Kühne het serviesgoed ‘Blauw Vouw’. Een verrassende ontmoeting tussen de Aziatische vouwkunst Origami en het Hollandse Delfts blauw.

Blauw Vouw servies

Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 16,95
Direct leverbaar
€ 34,95
Direct leverbaar
€ 31,95

Blauw Vouw Woonaccessoires

Direct leverbaar
€ 99,95
Setprijs
Direct leverbaar
€ 40,85
€ 38,50
Sale
Direct leverbaar
€ 37,95
€ 28,50
Direct leverbaar
€ 13,95

Romy Kühne

Romy Kühne is een designer gespecialiseerd in verlichting die in samenwerking met Heinen Delfts Blauw de uitdaging is aangegaan om een nieuwe collectie te ontwerpen: Blauw Vouw. De ontwerpen van Romy Kühne zijn geïnspireerd op oude ambachtelijke technieken gecombineerd met haar passie voor verlichting en oude industriële, architecturale structuren en gebouwen. 

Designers

Heinen Delfts Blauw werkt regelmatig samen met verschillende bekende Nederlandse designers en beroemdheden om zo nieuwe en unieke producten te ontwikkelen. Door de jaren heen hebben we met verschillende designers gewerkt zoals Richard Hutten, Geke Lensink en Jacob Baan. Momenteel werken we samen met Sylvain Tegroeg, Redmer Hoekstra, en Janny van der Heijden. Iedere ontwerper heeft zijn eigen stijl die we combineren met de moderne Delfts blauwe producten van Heinen Delfts Blauw.