Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Huidige taal NL

Janny van der Heijden

Sharing Moments

De Sharing Moments collectie van Janny van der Heijden bestaat inmiddels uit twee verschillende lijnen: de Tulp en Aapjes. De Aapjes collectie met speelse Delfts blauwe Aapjes is de meest recent ontwikkelde serie. De al bestaande Tulp collectie is net zo populair! De Sharing Moments collectie is zo ontworpen dat beide lijnen goed te combineren zijn.

Sharing Moments Tulp & Aapjes

De collectie Sharing Moments Tulp bevat bekende Delfts blauw thema's zoals tulpen, strepen en ossenkopjes in een modern jasje. De Aapjes collectie brengt een glimlach op het gezicht. De speelse grappenmakers zijn kunstenaars in het na-apen van menselijk gedrag. Hun streken brengen een positive energie aan tafel.

"Delen is voor mij in de breedste zin van het woord belangrijk. Mooie momenten met elkaar delen, verschillende generaties die samen aan tafel gerechten delen. Samen lief en leed delen boven een troostend kopje thee. Maar ook dit servies delen met andere Delfts blauwe serviezen. Of het nou modern is of een antiek erfstuk, alles combineert met elkaar en maakt de collectie nog persoonlijker."

Sharing Moments Tulp collectie

Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 59,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 44,95

Sharing Moments Aapjes collectie

Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 8,95

Sharing Moments vazen collectie

Direct leverbaar
€ 24,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 119,00

Janny van der Heijden

De in Nederland bekende televisiepresentatrice Janny van der Heijden is een culinair alleskunner. Naast diverse kookboeken en televisieprogramma's heeft Janny in samenwerking met Heinen Delfts Blauw meerdere serviezen en vazen ontworpen. 

Designers

Heinen Delfts Blauw werkt regelmatig samen met verschillende bekende Nederlandse designers en beroemdheden om zo nieuwe en unieke producten te ontwikkelen. Door de jaren heen hebben we met verschillende designers gewerkt zoals Richard Hutten, Geke Lensink en Jacob Baan. Momenteel werken we samen met Debbie Wijskamp, Redmer Hoekstra, en Romy Kühne. Iedere ontwerper heeft zijn eigen stijl die we combineren met de moderne Delfts blauwe producten van Heinen Delfts Blauw.