Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Zet heerlijke Slow Coffee met Heinen Delfts Blauw

Geschreven door Annette O'Shea Op
Leg die pingende telefoon maar aan de kant, doe je mailbox tabje dicht en haal de koffiebonen uit de kast. Het is tijd voor overheerlijke sloooowww coffeeeee. Met de nieuwe drip filters van Heinen Delfts Blauw gooien we al dat gehaaste gedoe overboord en gaan we terug naar de basics van dat heerlijke, langzame proces: koffiezetten.

Slow coffee is een opkomende trend die door steeds meer mensen wordt ontdekt. Zo’n bakkie pleur uit de koffiemachine is op geen enkele manier te vergelijken met de heerlijk, geurende kop koffie die je zelf vers hebt gezet. Kies een lekkere blend koffiebonen en neem de tijd om de bonen fijn te malen. De aroma's die nu vrijkomen wakkeren de zintuigen alvast aan, waardoor die eerste slok koffie straks nóg lekkerder smaakt. Zoek je wat extra troost of verwarming, mix dan wat andere kruiden door je koffiepoeder heen zoals kaneel, anijs of nootmuskaat.

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 59,95
Direct leverbaar
€ 15,95

Wanneer het water heeft gekookt, wacht je nog even tot het iets is afgekoeld. Te heet water kan het koffiepoeder verbranden waardoor de smaak afneemt. Zet ondertussen je slow coffee maker klaar. Onze serviescollecties Blauw Vouw en Blauw Bloesem hebben beiden hun eigen koffiemakers ontwikkeld, die bestaan uit een koffiepot en een bijbehorend porseleinen koffiefilter, ook wel een pour over genoemd. Gooi het koffiepoeder in een papieren filter en plaats deze in de porseleinen pour over. Schenk nu een scheutje heet water erop en laat dat een halve minuut met rust zodat al het koffiepoeder verzadigd raakt. Schenk vervolgens de rest van het water eroverheen en kijk hoe het langzaam in de koffiepot drupt.

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 16,95
Nu is het een kwestie van wachten. Een heerlijk momentje om écht te onthaasten, terwijl de koffiepot langzaam vult. Als je uitkijkt naar een romige cappuccino, dan is dit een mooi moment om een beetje melk op te warmen en op te kloppen. Schenk de koffie in je koffiemok en voeg vervolgens de opgeklopte melk toe. Nu ben je echt helemaal klaar voor die overheelijke, lang verwachte, slok slow coffee.
Maak je koffieservies compleet!
Vul je Blauw Vouw of Blauw Bloesem servies aan met deze mooie en functionele koffieset accessoires. Zo heb je alles bij de hand om je lekkere kop slow coffee te maken.
Direct leverbaar
€ 15,95
Direct leverbaar
€ 21,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 21,95
Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauw kuspaar kissing couple Curaçao Rif Fort Willemstad Heinen Delfts Blauw

Nationale feestdag Curaçao!

Op 10 oktober viert Curaçao haar onafhankelijkheid. Een mooie gelegenheid om onze Heinen Delfts Blauw winkel op Curaçao in het zonnetje te zetten, want zij bestaan dit jaar alweer vijf jaar. Dubbel feest dus!

Heinen Delfts Blauw x Rémy Cointreau

Ontdek de kunst van het serveren van cocktails! Bij de pop-up bar La Maison by Rémy Cointreau in Amsterdam kun je nu bijzondere cocktails drinken uit Delfts Blauw-keramieken coupes ontworpen door kunstenaar Pablo Lücker in samenwerking met Heinen Delfts Blauw. De pop-upbar is van 8 t/m 19 november gevestigd in Fosbury & Sons aan de Prinsengracht. Laten we samen proosten op Nederlands erfgoed en creativiteit!

Nieuwe trend: Delfts blauwe wandvogels

De temperaturen dalen gestaag, de blaadjes vallen van de bomen en de eerste vogels die in V-formatie ons land verlaten zijn al aan de waterig blauwe hemel gespot. Ook onze Delfts blauwe wandvogels hangen het liefste samen aan de muur en fladderen in een duidelijke lijn door je huis! Deze nieuwe trend in woonaccessoires past perfect bij dit seizoen en geeft dynamiek aan een vlakke wand.