Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Zet heerlijke Slow Coffee met Heinen Delfts Blauw

Geschreven door Annette O'Shea Op
Leg die pingende telefoon maar aan de kant, doe je mailbox tabje dicht en haal de koffiebonen uit de kast. Het is tijd voor overheerlijke sloooowww coffeeeee. Met de nieuwe drip filters van Heinen Delfts Blauw gooien we al dat gehaaste gedoe overboord en gaan we terug naar de basics van dat heerlijke, langzame proces: koffiezetten.

Slow coffee is een opkomende trend die door steeds meer mensen wordt ontdekt. Zo’n bakkie pleur uit de koffiemachine is op geen enkele manier te vergelijken met de heerlijk, geurende kop koffie die je zelf vers hebt gezet. Kies een lekkere blend koffiebonen en neem de tijd om de bonen fijn te malen. De aroma's die nu vrijkomen wakkeren de zintuigen alvast aan, waardoor die eerste slok koffie straks nóg lekkerder smaakt. Zoek je wat extra troost of verwarming, mix dan wat andere kruiden door je koffiepoeder heen zoals kaneel, anijs of nootmuskaat.

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 59,95
Direct leverbaar
€ 15,95

Wanneer het water heeft gekookt, wacht je nog even tot het iets is afgekoeld. Te heet water kan het koffiepoeder verbranden waardoor de smaak afneemt. Zet ondertussen je slow coffee maker klaar. Onze serviescollecties Blauw Vouw en Blauw Bloesem hebben beiden hun eigen koffiemakers ontwikkeld, die bestaan uit een koffiepot en een bijbehorend porseleinen koffiefilter, ook wel een pour over genoemd. Gooi het koffiepoeder in een papieren filter en plaats deze in de porseleinen pour over. Schenk nu een scheutje heet water erop en laat dat een halve minuut met rust zodat al het koffiepoeder verzadigd raakt. Schenk vervolgens de rest van het water eroverheen en kijk hoe het langzaam in de koffiepot drupt.

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 16,95
Nu is het een kwestie van wachten. Een heerlijk momentje om écht te onthaasten, terwijl de koffiepot langzaam vult. Als je uitkijkt naar een romige cappuccino, dan is dit een mooi moment om een beetje melk op te warmen en op te kloppen. Schenk de koffie in je koffiemok en voeg vervolgens de opgeklopte melk toe. Nu ben je echt helemaal klaar voor die overheelijke, lang verwachte, slok slow coffee.
Maak je koffieservies compleet!
Vul je Blauw Vouw of Blauw Bloesem servies aan met deze mooie en functionele koffieset accessoires. Zo heb je alles bij de hand om je lekkere kop slow coffee te maken.
Direct leverbaar
€ 15,95
Direct leverbaar
€ 21,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 21,95
Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

hdb blogs kerstgroen 2

Hollands Kerstgroen

In welke kerststijl decoreer jij het interieur? Breng de kerstsfeer in huis met ons traditionele Delfts Blauw. Zo maak je het binnen gezellig voor de feestdagen, met een typisch Hollands tintje!

 

De leukste cadeaus voor meesters en juffen

Het einde van het schooljaar is in zicht. Bedank de meester of de juf met een leuk cadeau namens de hele klas of namens jezelf. Bij Heinen Delfts Blauw maken we graag een mooi cadeaupakket voor de meester of juf, zodat jullie het schooljaar feestelijk afsluiten en de zomervakantie kan beginnen. 

Nieuwe voorjaarscollectie: Lente vol leven

De nieuwe voorjaarscollectie van Heinen Delfts Blauw draait om het thema 'Lente vol Leven'. De ontluikende natuur, dieren die geboren worden en energieke kleuren vormen de inspiratie voor deze heerlijk, levendige collectie woondecoraties. Haal je interieur uit zijn winterslaap en haal een lente vol leven naar binnen.