Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Gedekte tafel met Blauw Bloesem Blauw servies ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw

Blauw Bloesem servies krijgt uitbreiding!

Geschreven door Marita Op

Het razend populaire Blauw Bloesem servies van Heinen Delfts Blauw wordt uitgebreid met nieuwe hippe producten. Terwijl de buitenkant er hetzelfde uitziet als het al bestaande serviesgoed, is de binnenkant verrijkt met een diepblauw reactief glazuur. Mix & matchen maar!

Trendy porseleinen servies

Blauw Bloesem is een geliefd servies waarbij het traditionele Delfts blauwe decor op een minimalistische wijze gecombineerd wordt met een rustieke stijl. Het resultaat is elegant en trendy servies. Met de nieuwe producten wordt het servies nog leuker. De uitbreiding bestaat uit een koffiemok, een dipschaaltje, een yoghurtschaaltje en er volgt ook nog een ontbijtbord. Aan de buitenkant zijn ze identiek aan het originele Blauw Bloesem servies, maar aan de binnenkant spat het diepblauwe glazuur er van af! De producten mixen en matchen daardoor perfect met elkaar en geven het servies een nog hippere uitstraling.

Blauw Bloesem ontbijtsetje

Ook is het mogelijk om het nieuwe servies apart te gebruiken van het bestaande Blauw Bloesem servies. Alle nieuwe producten met het blauwe glazuur vormen samen namelijk het perfecte ontbijtsetje. Leuk om je geliefde te verrassen met een ontbijtje op bed, met een lekker broodje, een kom yoghurt, een hete kop koffie en een schaaltje blauwe bessen! Genieten maar... 

Direct leverbaar
€ 7,95
Niet leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 11,95
Gedekte tafel met Blauw Bloesem Blauw servies ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Basisschool de Pelikaan op bezoek bij de Heinen Delfts Blauw fabriek in Putten met Jorrit Heinen en Wilma Plaisier

Basisschoolkinderen krijgen rondleiding bij Heinen Delfts Blauw

Voorzichtig schuifelen de kleuters van basisschool De Pelikaan achter elkaar aan door de porseleinfabriek van Heinen Delfts Blauw. De groepen 1 en 2 van de basisschool namen vanmorgen (woensdag 12 februari) een kijkje bij de fabriek op industrieterrein Keizerswoert in verband met de Hollandse themaweek.

Melkbusvazen: boerse nostalgie op tafel

Nieuw in onze collectie! Vazen in de vorm van een oud-Hollandse melkbus. Deze nostalgische melkbus vormt een leuk model voor een gloednieuwe bloemenvaas, waar je een groot boeket weidebloemen in kwijt kunt. Een stukje boerse charme voor op de keukentafel.

show up

showUP

Begin september heeft Heinen Delfts Blauw deelgenomen aan de showUP Beurs in de Expo Haarlemmermeer. Het event richt zich op inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops warenhuizen en museumwinkels. Een plek vol inspiratie!