Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Heinen Delfts Blauw Beursagenda 2023

Ook dit jaar is Heinen Delfts Blauw op verschillende (internationale) beurzen te vinden. Bekijk hieronder de beursagenda. 

Trendset München

7-8-9 januari 2023

Als grootste vakbeurs in zijn soort in het Zuid-Duitstalige gebied, telt TrendSet elk jaar in januari en juli ongeveer 35.000 vakbezoekers van inkopers en topbeslissers uit alle soorten handel. Hier tonen groot en klein, marktleiders, niche-aanbieders en nieuwkomers de hele verscheidenheid aan trendproducten uit de interieur- en lifestylewereld. Ongeveer 2.500 merken en collecties uit ongeveer 40 landen gebruiken TrendSet als trend- en bestelplatform om hun nieuwe producten te presenteren. Hier hebben vakbezoekers de mogelijkheid om in een vroeg stadium kennis te maken met trendproducten uit vele interieur- & lifestylegebieden en direct bestellingen te plaatsen voor het komende seizoen.

Standnummer: Hall A2 nummer D43

Locatie

Messe München
Am Messesee 4
81829 München

Trendz vakbeurzen Gorinchem

8-9-10 januari 2023

Trendz is hét inspiratie– en inkoopmoment op het gebied van home decoration & lifestyle. Wil jij nieuwe collecties inkopen om jouw klanten te verrassen? Of inspiratie opdoen in ons kennistheater over uiteenlopende actuele onderwerpen? Dan ben jij bij vakbeurs Trendz aan het juiste adres. Ontmoet de branche in drie dagen, voel de producten en prikkel je zintuigen. Entree is geheel gratis.

Standnummer: A104

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

Maison et Objet Paris

19-20-21-22-23-24 januari 2023

Als er één evenement is dat niemand in de decoratie- en designwereld wil missen, dan is het Maison&Objet Paris! Twee keer per jaar komt de hele lifestyle-sector - merken, ontwerpers, ambachtslieden, interieurexperts en natuurlijk u, onze bezoekers - bij ons om contacten te leggen en nieuwe deals te sluiten, ondergedompeld in een levendige smeltkroes van de nieuwste trends en omringd door spannende nieuwe vondsten. Decoratiestukken, designmeubels, accessoires, textiel, geuren en tafelgerei strekken zich uit zover het oog reikt. Welkom bij je thuis ver van huis.

Standnummer: Hall 4 - G108 - H107

Locatie

Paris Nord Villepinte Exhibition Centre
ZAC Paris Nord 2
93420 Villepinte