Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Heinen Delfts Blauw Beursagenda 2023

Ook dit jaar is Heinen Delfts Blauw op verschillende (internationale) beurzen te vinden. Bekijk hieronder de beursagenda. 
Ook dit jaar is Heinen Delfts Blauw op verschillende (internationale) beurzen te vinden. Bekijk hieronder de beursagenda. 

Bezoek ons op de beurs!

Ook komend jaar staan wij op verschillende beurzen. Bekijk regelmatig onze beursagenda zodat je weet waar en wanneer je ons kunt bezoeken.  Wanneer wij over de exacte informatie beschikken wordt dat hieronder vermeld.

GRS retail beurs

28 t/m 29 juni

 

Planetariumgebouw
Italiëlaan 4 
2391 PT
Hazerswoude-dorp

TRENDZ

27 t/m 29 augustus | stand no. A118

Trendz is hét inspiratie– en inkoopmoment op het gebied van home decoration & lifestyle. Wil jij nieuwe collecties inkopen om jouw klanten te verrassen? Of inspiratie opdoen in ons kennistheater over uiteenlopende actuele onderwerpen? Dan ben jij bij vakbeurs Trendz aan het juiste adres. Ontmoet de branche in drie dagen, voel de producten en prikkel je zintuigen. Entree is geheel gratis.

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

MAISON ET OBJET

7 t/m 11 september | Stand no. A28

Als er één evenement is dat niemand in de decoratie- en designwereld wil missen, dan is het Maison&Objet Paris! Twee keer per jaar komt de hele lifestyle-sector - merken, ontwerpers, ambachtslieden, interieurexperts en natuurlijk u, onze bezoekers - bij ons om contacten te leggen en nieuwe deals te sluiten, ondergedompeld in een levendige smeltkroes van de nieuwste trends en omringd door spannende nieuwe vondsten. Decoratiestukken, designmeubels, accessoires, textiel, geuren en tafelgerei strekken zich uit zover het oog reikt. Welkom bij je thuis ver van huis.

Locatie

Parc d'expositions
Paris Nord Villepinte Exhibition Centre
ZAC Paris Nord 2
93420 Villepinte