Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Made-Lief

De Made-Lief collectie is gemaakt met liefde. Liefde voor ambacht, liefde voor schoonheid, liefde voor traditie, liefde voor eenvoud. Deze nieuwste vazencollectie van Heinen Delfts Blauw is helemaal met de hand gemaakt in Nederland en straalt rust en elegantie uit. Het witte aardewerk kent geen onnodige opschmuk en brengt je aandacht volledig naar de Delfts blauwe schilderkunst. De bloemen steken haast voelbaar af tegen de witte achtergrond en draperen zichzelf om de mooi gevormde vazen heen. De collectie heeft als doel om het Delfts blauw weer in de Nederlandse huiskamers terug te brengen.
De Made-Lief collectie is gemaakt met liefde. Liefde voor ambacht, liefde voor schoonheid, liefde voor traditie, liefde voor eenvoud.

Alles over Made-Lief

Direct leverbaar
€ 245,-
Direct leverbaar
€ 195,-
Direct leverbaar
€ 149,-
Direct leverbaar
€ 99,-
Direct leverbaar
€ 195,-
Direct leverbaar
€ 99,-
Direct leverbaar
€ 149,-

Made-Lief collectie voor de pure liefde

Bij Heinen Delfts Blauw hebben we een enorme liefde voor ambacht en pure producten. In deze collectie komt dat allemaal samen. De gehele collectie is met de hand gemaakt in Nederland, wat het des te meer laat passen in ieders interieur. Rust en elegantie staan centraal, wat te zien is in het subtiele schilderwerk dat op de vazen zit. Het witte aardewerk kent geen opschmuk en daardoor steekt het blauwe schilderwerk extra mooi af. Maak het compleet met felgekleurde bloemen en je hebt weer een lentefris gevoel in huis! 

Nieuwe Made-Lief vazen voor een subtiele toevoeging

Ben je niet zo van de grote opvallende ontwerpen, maar wil je wel graag iets subtiels in je interieur toevoegen? Dan past deze collectie perfect bij jou. Ze zijn ideaal om met elkaar te combineren, waardoor je een speels effect op tafel krijgt. Bijvoorbeeld door de twee rechthoekige bij elkaar te zetten met mooie bloemen. Het huist fleurt meteen op en ze passen het hele jaar door bij je inrichting! We hebben uiteraard ook de ronde varianten, de kelkvazen én een vaas in buikvorm.