Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderde "Nature" Vaas groot en klein met droogbloemen Heinen Delfts Blauw

Nature Design

Nature Design door Wilma

Voor deze collectie vond Wilma haar inspiratie bij een 17e eeuws schilderij waar veel groentinten in voor kwamen. Zij combineerde de groentinten met haar liefde voor Delfts blauw, waardoor er een prachtig samenspel ontstond. De collectie Nature Design is hiervan het resultaat.

Collectie

2-4 weken levertijd
€ 429,-
2-4 weken levertijd
€ 699,-
2-4 weken levertijd
€ 1.149,-
Niet leverbaar
€ 1.500,-
2-4 weken levertijd
€ 489,-

Stapelgekte onderdelen

Niet leverbaar
€ 420,-
Niet leverbaar
€ 480,-
Niet leverbaar
€ 600,-

Exclusieve lijn met puur handschilderwerk

Nature Design by Wilma Plaisier. Een exclusieve lijn die bekend staat om elementen uit de natuur. De kleur en dieren zorgen voor een prachtig samenhangend geheel. Heinen Delfts Blauw heeft samen met deze meester-schilder een exclusieve lijn gelanceerd. De Nature Design vazen zijn handgeschilderd en vakwerk. Pure ambacht, zoals we dat noemen. Geschikt als decoratievaas, bloemenvaas en tulpenvaas.

Nature Design voor een natuurlijke uitstraling

Voor deze lijn zijn we helemaal teruggegaan naar de basis. Wat zijn de lijnen en kleuren uit de natuur die steeds weer terugkomen? Dat gevoel hebben we gevangen in de sierlijke lijnen die altijd in balans zijn. Combineer dat met het groen voor de vogel en je krijgt een mix van groen en blauw van water. Iedereen ziet er weer andere verbanden en lijnen in en dat maakt deze lijn zo bijzonder. Ben jij ook een grote natuurliefhebber? Dan hoort deze collectie zeker in jouw interieur thuis!