Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Heinen Delfts Blauw
7033 reviews
Mark: 9,5

Nature Design

Nature design is ontworpen door Wilma Plaisier. Zij werd geïnspireerd door een 17e-eeuws schilderij waar veel groentinten in voorkwamen. Dit gecombineerd met haar liefde voor blauw, ontstond de combinatie van groen en blauw. In het decor vind je aspecten die verwijzen naar de natuur. Ook zijn er elementen uit de jugendstil in verwerkt.

Alles over Nature Design

Direct leverbaar
€ 299,00
Direct leverbaar
€ 599,00
Direct leverbaar
€ 499,00
Direct leverbaar
€ 999,00
Direct leverbaar
€ 1.500,00

Exclusieve lijn met puur handschilderwerk

Nature Design by Wilma Plaisier. Een exclusieve lijn die bekend staat om elementen uit de natuur. De kleur en dieren zorgen voor een prachtig samenhangend geheel. Heinen Delfts Blauw heeft samen met deze meester-schilder een exclusieve lijn gelanceerd. De Nature Design vazen zijn handgeschilderd en vakwerk. Pure ambacht, zoals we dat noemen. Geschikt als decoratievaas, bloemenvaas en tulpenvaas.

Nature Design voor een natuurlijke uitstraling

Voor deze lijn zijn we helemaal teruggegaan naar de basis. Wat zijn de lijnen en kleuren uit de natuur die steeds weer terugkomen? Dat gevoel hebben we gevangen in de sierlijke lijnen die altijd in balans zijn. Combineer dat met het groen voor de vogel en je krijgt een mix van groen en blauw van water. Iedereen ziet er weer andere verbanden en lijnen in en dat maakt deze lijn zo bijzonder. Ben jij ook een grote natuurliefhebber? Dan hoort deze collectie zeker in jouw interieur thuis!