Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Mandala wandborden collectie in zomerse kleuren

Mandala

Mokken

Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 12,95

Wandborden

Direct leverbaar
€ 69,95
Niet leverbaar
€ 42,95
Direct leverbaar
€ 42,95
Niet leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 42,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 32,95

Wandborden sets

Setprijs
Niet leverbaar
€ 218,70
€ 181,95
Setprijs
Niet leverbaar
€ 90,85
€ 79,95
Setprijs
Niet leverbaar
€ 99,85
€ 87,95
Setprijs
Niet leverbaar
€ 98,80
€ 87,95

Combideals incl. 5% korting

Niet leverbaar
€ 90,95
Direct leverbaar
€ 90,95
Direct leverbaar
€ 84,50
Direct leverbaar
€ 74,50
Niet leverbaar
€ 74,50

Mandala: reis naar het binnenste van je ziel

Met de nieuwe collectie trendy wandborden van Heinen Delfts Blauw ga je op een spirituele reis. Met een knipoog dan. De nieuwe wandborden en de bijpassende mokjes zijn gebaseerd op de traditionele mandala tekeningen die origineel uit Azië stammen. Een gedeelde geschiedenis dus met het ontstaan van Delfts blauw aardewerk. Deze hypnotische patronen werden vaak in het zand geschreven, waar uren intensief aan gewerkt is, om vervolgens uitgewist te worden. De schoonheid van het vergankelijke. Een prachtige gedachte natuurlijk, maar ergens ook hartstikke jammer dat deze kunstwerken weer verloren gaan. Daar hoef je met onze mandala wandborden niet bang voor te zijn, want die gaan gerust een paar generaties mee!

Delfts blauwe mandala tekeningen

Mandala tekeningen kom je tegen in alle kleuren en afmetingen. Wij hebben natuurlijk gekozen voor een Delfts blauwe handtekening. Via onze mandala patronen voeren de wandborden je mee naar het hart van de wereld van Heinen Delfts Blauw, een wereld dat bestaat uit een indrukwekkend doolhof van herhalende Delfts blauwe patronen. Onze mandala designs zijn bedoeld om je mee te voeren, op te beuren, nieuwe energie te geven en te inspireren. Omdat de originele mandalas vergankelijk zijn, hebben we hier een creatieve draai aangegeven. Een deel van de mandala wordt bedekt onder een laag druipende of gedipte verf. Een symbool dat niets blijvends is en tegelijkertijd een manier om wat extra kleur aan je leven toe te voegen.

Mandala wandborden: de woontrend van 2022

Een bonte mix van wandborden aan de muur is de woontrend van 2022. Wat we veel terug zien bij stylisten en interieurontwerpers is: hoe meer, hoe beter. Hang die muren maar helemaal vol, zodat er geen leeg plekje meer overblijft. Om toch voor enige rust in de chaos te zorgen, hebben wij ervoor gekozen om al onze wandborden op elkaar aan te laten sluiten. Zo hebben ze altijd een gemeenschappelijk thema, een herhalend patroon of matchende kleuren. Zo kun je met een gerust hart helemaal losgaan en zoveel wandborden ophangen als je wil, zonder dat de muur chaotisch overkomt. Achter de gekozen kleuren op de mandala wandborden zit ook een gedachte. Zo zorgt groen voor een verfrissende en hoopgevende energie, koraalrood versterkt de intuïtie en brengt emoties in balans, geel stimuleert optimisme en creatieve energie, blauw heeft een kalmerend effect en staat voor vertrouwen en roze symboliseert zorgzaamheid en medeleven.

Mandala wandborden met een spirituele gids

Naast de speciale betekenis achter de gekozen kleuren, geldt dit ook voor de vogels die wij hebben afgebeeld op de mandala collectie. Vogels worden ook wel gezien als een spirituele gids die je wil helpen om dieper in jezelf af te reizen. En daarnaast zijn ze prachtige, levende kunstwerken van de natuur die we graag laten pronken aan de muur. Zo staat de flamingo voor evenwicht en balans, de papegaai voor welsprekendheid, de zonnevogel de hop staat voor kinderlijke onbevangenheid, de toekan wordt gezien als een bijzondere spirituele gids door je emoties heen terwijl de kolibrie ons eraan herinnert om te genieten in het hier en nu, want het leven raast al snel genoeg voorbij. Daarom zijn de mandala wandborden van Heinen Delfts Blauw een betekenisvolle muurdecoratie voor jezelf, maar ook een uitermate geschikt cadeau voor iemand anders die wel een hart onder de riem kan gebruiken.

Eenvoudige muurdecoratie om op te hangen

De wandborden van Heinen Delfts Blauw zijn ontzettend eenvoudig te bevestigen aan de muur. Aan de achterkant van de borden zitten gaatjes, waardoor een bijgeleverd ijzerdraad gedraaid kan worden. Zorg voor een stevige haak of schroef in de muur die iets uitsteekt, om zo de borden veilig en wel op te hangen aan de muur. Wil je meerdere wandborden met elkaar combineren, meet dan van tevoren de juiste afstand tussen de haakjes voor het gewenste resultaat. Door de ronde vormen van de wandborden, kun je ook leuk spelen met het patroon. Het hoeft niet allemaal recht en gelijklijnig te hangen, dat past niet bij speelse ronde vormen.