Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe fietsvazen met droogbloemen ontworpen door Sylvain Tegroeg voor  Heinen Delfts Blauw

Nederland Delfts blauw fietsland

Geschreven door Martijn Op
Nederland staat bekend om Delfts blauw en om haar vele fietsen. Combineer die twee en je hebt een typisch Hollands product om thuis neer te zetten.
Delfts blauwe fietsvazen groot en klein ontworpen door Sylvain Tegroeg voor Heinen Delfts Blauw
Naast de frisse en moderne vazenserie De Blauwe Fiets van de Franse ontwerper Sylvain Tegroeg, hebben we ook een gezellige en zwierige reeks producten samengesteld. Op de magneten, kussens, onderzetters, mokken en shotglaasjes zie je de meest voorkomende fietsen afgebeeld staan die je op straat tegenkomt, van de charmante opoefiets tot aan de bakfiets vol kinderen. Het bosje vrolijke oranje tulpen maakt het plaatje compleet en fleurt elk interieur op.
Delfts blauwe mok en borden met fietsen Heinen Delfts Blauw
Haal de Nederlandse cultuur in huis met dit eerbetoon aan de fiets! Of maak je eigen variant door een workshop 'Delfts blauw tegeltje schilderen' te volgen in Amsterdam of Delft.
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 16,95
Direct leverbaar
€ 9,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Fabrieksmerk van Heinen Delfts Blauw met initiaal van schilder en jaarcode

Hoe herken ik Delfts blauw?

Wat u misschien niet wist is dat er rond de gouden eeuw enkele tientallen Delfts blauw fabrieken in Nederland waren. Veel bevonden zich ook in Delft, maar lang niet allemaal.

De grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip Heinen Delfts Blauw

Grootste Delfts blauwe vazen van Nederland onthuld!

Dit zijn ze dan: de twee grootste Delfts blauwe vazen van Nederland! De twee handbeschilderde vazen van Heinen Delfts Blauw zijn afgelopen weekend onthuld op de International Ceramics Fair in de Chinese porseleinstad Jingdezhen.

Handbeschilderde vaas uit de collectie Kwast&Streek geschilderd door meesterschilder Simon van Oosten Heinen Delfts Blauw met tulpen

Nieuwe kunstzinnige collectie Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw lanceert een nieuwe collectie die helemaal met de hand gemaakt en beschilderd is. Plateelschilder Simon van Oosten besloot het voor deze collectie helemaal over een andere boeg te gooien en de traditionele schilderkunst waar hij zo bekend mee is, los te laten.