Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!
Delfts blauwe fietsvazen met droogbloemen ontworpen door Sylvain Tegroeg voor  Heinen Delfts Blauw

Nederland Delfts blauw fietsland

Geschreven door Martijn Op
Nederland staat bekend om Delfts blauw en om haar vele fietsen. Combineer die twee en je hebt een typisch Hollands product om thuis neer te zetten.
Delfts blauwe fietsvazen groot en klein ontworpen door Sylvain Tegroeg voor Heinen Delfts Blauw
Naast de frisse en moderne vazenserie De Blauwe Fiets van de Franse ontwerper Sylvain Tegroeg, hebben we ook een gezellige en zwierige reeks producten samengesteld. Op de magneten, kussens, onderzetters, mokken en shotglaasjes zie je de meest voorkomende fietsen afgebeeld staan die je op straat tegenkomt, van de charmante opoefiets tot aan de bakfiets vol kinderen. Het bosje vrolijke oranje tulpen maakt het plaatje compleet en fleurt elk interieur op.
Delfts blauwe mok en borden met fietsen Heinen Delfts Blauw
Haal de Nederlandse cultuur in huis met dit eerbetoon aan de fiets! Of maak je eigen variant door een workshop 'Delfts blauw tegeltje schilderen' te volgen in Amsterdam of Delft.
Niet leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 16,95
Direct leverbaar
€ 9,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Feestweek aankomst grootste Delfts blauwe vazen!

Over een paar weken arriveren de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld in Nederland. Dat vieren we uitgebreid met een gezellige feestweek vol leuke activiteiten. Ben jij er ook bij?

Wandcirkel Het Puttertje 60 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw

De intrigerende geschiedenis van het wandbord met het Puttertje

Het Puttertje is een van de meest populaire producten bij Heinen Delfts Blauw. In dit artikel willen we dan ook graag de schijnwerpers richten op een van onze meest geliefde kunstwerken: het wandbord met het Puttertje. Dit verfijnde stuk aardewerk is een eerbetoon aan zowel de rijke geschiedenis van Delfts blauw als de prachtige wereld van de natuur. Leer meer over de symboliek en artistieke vaardigheden die erachter schuilgaan en laat je meenemen in onze wereld.

Gekleurde vazen voor een fleurig interieur

Vazen maken iedere woning kleurrijker en leuker. Daar dragen we graag aan bij met onze opvallende ontwerpen. We hebben meerdere collecties met gekleurde vazen, waaronder Stapelgekte en Dip Dye. Ontdek wat er allemaal aan kleur te vinden is voor vazen!