Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Leuke cadeaus voor Vaderdag!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Het is weer tijd om alle vaders van Nederland in het zonnetje te zetten! Het lijkt elk jaar wel lastiger te worden om een uniek en leuk vaderdagcadeau te vinden, daarom maken we het lekker makkelijk voor je. Met deze cadeaus ga je sowieso een leuke Vaderdag tegemoet!

Cadeaus voor de gezellige vaders!

Er bestaan net zoveel verschillende soorten vaders, als dat er verschillende soorten fietsen zijn. Sommigen zijn sportief, stoer en gestroomlijnd, anderen zijn wat ronder van vorm en hangen volgeladen met boodschappentassen en schoolgaande kinderen. Weer anderen zijn zo gammel als maar kan, maar hoe oud ze ook zijn, je kunt altijd op ze rekenen. Iets wat elke vader gemeen heeft is dat een lekker kopje koffie noodzakelijk is om al dat heen en weer gefiets vol te houden. Bedank je vader daarom deze Vaderdag met een leuke set van twee koffiemokken uit De Blauwe Fiets collectie. De Franse ontwerper Sylvain Tegroeg heeft namelijk met veel verwondering naar al die vaders in Nederland gekeken, hoe zij dag in dag uit, de wegen trotseren op hun stalen rossen, op weg om hun vaderlijke heldendaden te verrichten. Hij heeft hun inspanningen vastgelegd in deze leuke moderne collectie, vol verschillende soorten fietsen. Welke fiets is jouw vader?

Krijg €5,- korting op De Blauwe Fiets mokken set van twee, met de kortingscode VADER24!

Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 44,95
Direct leverbaar
€ 24,95

Vaderdagcadeaus voor hippe retro vaders

Houd jouw vader van mooie design spullen voor in huis, dan is de retro wandbordencollectie van designer Richard Hutten een must-see. Als één van Nederlands' absolute topontwerpers heeft Richard Hutten een reeks wandborden ontworpen die een heerlijke retro vibe hebben, terwijl ze ook iets klassieks uitstralen. Voor zijn wandbordencollectie heeft hij werken gekozen uit het Rijksmuseum, prachtige oud-Hollandse meesterwerken, en die heeft hij door middel van de techniek pixel stretching helemaal uit elkaar gehaald. Het resultaat is een klassiek stilleven, dat opeens als een ronddraaiende lp-plaat over het wandbord uitvloeit. Met bescheiden trendy kleuren uit de seventies, zijn deze wandborden een bijzonder vaderdagcadeau voor al die levensgenietende vaders die in hun hippiejaren zijn blijven hangen en in de avonden op Daddy Cool staan te swingen in de huiskamer. 

Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Niet leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 49,95

Vaderdagcadeaus voor vaders met groene vingers

Heel veel bloemisten en tuinierders zijn man, dus het is heel logisch om die vader met groene vingers te verrassen met een mooie vaas. Dan heeft hij ook eindelijk eens een plek om zijn zelfgekweekte bloemetjes met trots neer te zetten. Stel je eigen, unieke stapelbare tulpenvaas samen en maak de vaas net zo uniek als jouw vader. Kies een apart onderstuk, middenstuk en bovenstuk waarvan jij denkt dat die nou typisch bij jouw vader passen, bekijk het eindresultaat in onze Stapelgekte configurator en voeg de zelfsamengestelde vaas toe aan je winkelmandje. We pakken de vaas feestelijk voor je in en kunnen er ook nog een kaartje met een persoonlijk bericht aan toevoegen.

Direct leverbaar
€ 21,-
Niet leverbaar
€ 130,-
50%
Direct leverbaar
€ 46,95
€ 23,50
Nog meer leuke vaderdagcadeaus!
Ga zelf lekker shoppen voor en vaderdagcadeau! Met meer dan duizend producten in onze webshop, vind je altijd wel een cadeau wat bij je vader past. Van mooie, porseleinen serviezen, iconische vazen, hilarische wandborden tot aan handgemaakte kandelaren met een eigen persoonlijkheid aan toe. Ook is het mogelijk om speciaal iets naar wens te laten maken door onze meesterschilders en keramisch-technici. Neem voor de mogelijkheden voor een persoonlijk handgemaakt cadeau contact met ons op. Kun je écht niet kiezen uit al dat moois, dan kun je je vader altijd nog blij maken met een Heinen Delfts Blauw cadeaukaart.
Cadeaukaart Heinen Delfts Blauw

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Nieuwe trend: Delfts blauwe wandvogels

De temperaturen dalen gestaag, de blaadjes vallen van de bomen en de eerste vogels die in V-formatie ons land verlaten zijn al aan de waterig blauwe hemel gespot. Ook onze Delfts blauwe wandvogels hangen het liefste samen aan de muur en fladderen in een duidelijke lijn door je huis! Deze nieuwe trend in woonaccessoires past perfect bij dit seizoen en geeft dynamiek aan een vlakke wand.
My Jewellery kettingen in een Blauw Vouw schaaltje Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw en My Jewellery lanceren nieuwe sieradenlijn!

Dit zijn ze de dan: de nieuwste Delfts blauwe sieraden! De sieraden hebben een typisch Hollands karakter, net als Heinen Delfts Blauw en My Jewellery, die speciaal voor deze lijn de handen ineen geslagen hebben. De sieraden zijn per schatkist aan boord van een VOC-schip naar Delft gebracht, waar ze samen met de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld onthuld zijn aan het publiek.

Shop onze hardlopers van dit najaar!

De herfst is nu écht begonnen en in onze winkels merken we dat jullie zin hebben om het thuis gezellig te maken. Dit is de top 10 van meest populaire producten uit onze collectie van de afgelopen maand. Shop ze snel nu je kan, want ze lopen erg hard of sla ze op als favorieten in je verlanglijstje voor een later moment.