Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Leuke cadeaus voor Vaderdag!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Het is weer tijd om alle vaders van Nederland in het zonnetje te zetten! Het lijkt elk jaar wel lastiger te worden om een uniek en leuk vaderdagcadeau te vinden, daarom maken we het lekker makkelijk voor je. Met deze cadeaus ga je sowieso een leuke Vaderdag tegemoet!

Cadeaus voor de gezellige vaders!

Er bestaan net zoveel verschillende soorten vaders, als dat er verschillende soorten fietsen zijn. Sommigen zijn sportief, stoer en gestroomlijnd, anderen zijn wat ronder van vorm en hangen volgeladen met boodschappentassen en schoolgaande kinderen. Weer anderen zijn zo gammel als maar kan, maar hoe oud ze ook zijn, je kunt altijd op ze rekenen. Iets wat elke vader gemeen heeft is dat een lekker kopje koffie noodzakelijk is om al dat heen en weer gefiets vol te houden. Bedank je vader daarom deze Vaderdag met een leuke set van twee koffiemokken uit De Blauwe Fiets collectie. De Franse ontwerper Sylvain Tegroeg heeft namelijk met veel verwondering naar al die vaders in Nederland gekeken, hoe zij dag in dag uit, de wegen trotseren op hun stalen rossen, op weg om hun vaderlijke heldendaden te verrichten. Hij heeft hun inspanningen vastgelegd in deze leuke moderne collectie, vol verschillende soorten fietsen. Welke fiets is jouw vader?

Krijg €5,- korting op De Blauwe Fiets mokken set van twee, met de kortingscode VADER24!

Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 44,95
Direct leverbaar
€ 24,95

Vaderdagcadeaus voor hippe retro vaders

Houd jouw vader van mooie design spullen voor in huis, dan is de retro wandbordencollectie van designer Richard Hutten een must-see. Als één van Nederlands' absolute topontwerpers heeft Richard Hutten een reeks wandborden ontworpen die een heerlijke retro vibe hebben, terwijl ze ook iets klassieks uitstralen. Voor zijn wandbordencollectie heeft hij werken gekozen uit het Rijksmuseum, prachtige oud-Hollandse meesterwerken, en die heeft hij door middel van de techniek pixel stretching helemaal uit elkaar gehaald. Het resultaat is een klassiek stilleven, dat opeens als een ronddraaiende lp-plaat over het wandbord uitvloeit. Met bescheiden trendy kleuren uit de seventies, zijn deze wandborden een bijzonder vaderdagcadeau voor al die levensgenietende vaders die in hun hippiejaren zijn blijven hangen en in de avonden op Daddy Cool staan te swingen in de huiskamer. 

Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 49,95

Vaderdagcadeaus voor vaders met groene vingers

Heel veel bloemisten en tuinierders zijn man, dus het is heel logisch om die vader met groene vingers te verrassen met een mooie vaas. Dan heeft hij ook eindelijk eens een plek om zijn zelfgekweekte bloemetjes met trots neer te zetten. Stel je eigen, unieke stapelbare tulpenvaas samen en maak de vaas net zo uniek als jouw vader. Kies een apart onderstuk, middenstuk en bovenstuk waarvan jij denkt dat die nou typisch bij jouw vader passen, bekijk het eindresultaat in onze Stapelgekte configurator en voeg de zelfsamengestelde vaas toe aan je winkelmandje. We pakken de vaas feestelijk voor je in en kunnen er ook nog een kaartje met een persoonlijk bericht aan toevoegen.

Direct leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 130,-
Direct leverbaar
€ 46,95
Nog meer leuke vaderdagcadeaus!
Ga zelf lekker shoppen voor en vaderdagcadeau! Met meer dan duizend producten in onze webshop, vind je altijd wel een cadeau wat bij je vader past. Van mooie, porseleinen serviezen, iconische vazen, hilarische wandborden tot aan handgemaakte kandelaren met een eigen persoonlijkheid aan toe. Ook is het mogelijk om speciaal iets naar wens te laten maken door onze meesterschilders en keramisch-technici. Neem voor de mogelijkheden voor een persoonlijk handgemaakt cadeau contact met ons op. Kun je écht niet kiezen uit al dat moois, dan kun je je vader altijd nog blij maken met een Heinen Delfts Blauw cadeaukaart.
Cadeaukaart Heinen Delfts Blauw

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Eilandhoppen en Delfts blauw shoppen

De temperaturen stijgen, het zonnetje schijnt. Na een lange, grauwe winter is niks zo welkom als die heerlijke, lome, zomerse dagen. Er is één plek waar de zon het hele jaar door schijnt: bij onze winkels op de Caribische Eilanden en van hun tropische Delfts blauw collectie word je pas écht vrolijk!

Fabrieksmerk van Heinen Delfts Blauw met initiaal van schilder en jaarcode

Hoe herken ik Delfts blauw?

Wat u misschien niet wist is dat er rond de gouden eeuw enkele tientallen Delfts blauw fabrieken in Nederland waren. Veel bevonden zich ook in Delft, maar lang niet allemaal.

Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw nieuw design: Blauw Vouw

Heinen Delfts Blauw maakt werk van nieuwe tradities. In nauwe samenwerking met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Het resultaat: unieke aardewerk objecten die uitblinken in design. Bijzondere sieraden in elk interieur. Dit keer is Romy Kühne aan de beurt. Zij ontwierp voor ons een karaktervol en hedendaags serviesgoed.