Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!
My Jewellery kettingen in een Blauw Vouw schaaltje Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw en My Jewellery lanceren nieuwe sieradenlijn!

Geschreven door Martijn Op
Dit zijn ze de dan: de nieuwste Delfts blauwe sieraden! De sieraden hebben een typisch Hollands karakter, net als Heinen Delfts Blauw en My Jewellery, die speciaal voor deze lijn de handen ineen geslagen hebben. De sieraden zijn per schatkist aan boord van een VOC-schip naar Delft gebracht, waar ze samen met de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld onthuld zijn aan het publiek.
My Jewellery by Heinen Delfts Blauw sieraden

De twee grootste Delfts blauwe vazen ter wereld, zijn niet de enige schat aan boord van het VOC-schip in Delft. Ook staat er op het dek een schatkist gevuld met Hollands goud. Gloednieuwe sieraden met een typisch Hollands karakter, zoals een klompje, het beroemde kuspaartje en de grachtenpanden. De nieuwe serie van My Jewellery en Heinen Delfts Blauw heet 'Dutch Selection'.

 

My Jewellery by Heinen Delfts Blauw ketting grachtenpanden huisjes
De twee bedrijven hebben elkaar gevonden omdat ze allebei Nederlands DNA dragen. My Jewellery had nog geen 'typisch Hollandse' sieraden in hun collectie, terwijl ze die wel graag wilden hebben en Heinen Delfts Blauw zocht naar nieuwe manieren om te vernieuwen en te verjongen. Daarom past de samenwerking met My Jewellery uitstekend bij de slogan 'creating new traditions'.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Binnenkijken bij de keramisch specialist

Het maken van Delfts blauw aardewerk is een proces wat in de afgelopen vierhonderd jaar nauwelijks veranderd is. Kom binnenkijken in het atelier van Heinen Delfts Blauw waar nog op authentieke wijze Delfts blauw aardewerk wordt gemaakt. Loop stap voor stap mee met onze keramisch specialisten en ontdek hoeveel mensen een Delfts blauwe vaas in handen hebben gehad, voordat deze in de winkel staat. 

Servetten vouwen als tafelversiering

De tijd van gezellig samen rond de eettafel zitten is weer aangebroken. Voor een normale maaltijd zet je misschien de dinerborden op tafel en misschien steek je zelfs nog wel een gezellig kaarsje aan, maar voor een bijzondere maaltijd trek je de servetten uit de kast. Servetten vouwen is een creatieve manier om veel sfeer aan je eettafel toe te voegen.
hollandse verrassing blog 1

Hollandse verrassing

Onze kerstcadeaus zijn klaar voor een plekje onder de kerstboom, bij jou! Want echte kerstgezelligheid is niet compleet zonder pakjes onder de boom. Wij helpen de kerstmannen en -vrouwen met de leukste cadeaus om te geven én te krijgen!