ga naar de content
menu
terug naar overzicht

Heinen Delfts Blauw en My Jewellery lanceren nieuwe sieradenlijn!

Dit zijn ze de dan: de nieuwste Delfts blauwe sieraden! De sieraden hebben een typisch Hollands karakter, net als Heinen Delfts Blauw en My Jewellery, die speciaal voor deze lijn de handen ineen geslagen hebben. De sieraden zijn per schatkist aan boord van een VOC-schip naar Delft gebracht, waar ze samen met de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld onthuld zijn aan het publiek.

De twee grootste Delfts blauwe vazen ter wereld, zijn niet de enige schat aan boord van het VOC-schip in Delft. Ook staat er op het dek een schatkist gevuld met Hollands goud. Gloednieuwe sieraden met een typisch Hollands karakter, zoals een klompje, het beroemde kuspaartje en de grachtenpanden. De nieuwe serie van My Jewellery en Heinen Delfts Blauw heet 'Dutch Selection'.

De twee bedrijven hebben elkaar gevonden omdat ze allebei Nederlands DNA dragen. My Jewellery had nog geen 'typisch Hollandse' sieraden in hun collectie, terwijl ze die wel graag wilden hebben en Heinen Delfts Blauw zocht naar nieuwe manieren om te vernieuwen en te verjongen. Daarom past de samenwerking met My Jewellery uitstekend bij de slogan 'creating new traditions'.

 

 

Bekijk hier de hele collectie!

Hippe sieraden met een Hollandse touch. Je vindt ze hier!

Bekijk hier de hele collectie
deel dit bericht op
vorige volgende

producten bij deze blog

verder lezen

10% korting in de webshop op Blue Monday!

10% korting in de webshop op Blue Monday!

lees meer
Bekijk de nieuwste Delfts blauwe trends van komend jaar!

Bekijk de nieuwste Delfts blauwe trends van komend jaar!

lees meer
Heinen Delfts Blauw staat op Horecava 2020

Heinen Delfts Blauw staat op Horecava 2020

lees meer