Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Shop onze hardlopers van dit najaar!

Geschreven door Annette O'Shea Op
De herfst is nu écht begonnen en in onze winkels merken we dat jullie zin hebben om het thuis gezellig te maken. Dit is de top 10 van meest populaire producten uit onze collectie van de afgelopen maand. Shop ze snel nu je kan, want ze lopen erg hard of sla ze op als favorieten in je verlanglijstje voor een later moment.
Spreekwoord Als een kat van huis is dan dansen de muizen, Heinen Delfts Blauw

1. Wandborden met spreekwoorden

Oud-Hollandse gezegdes, tegeltjeswijsheden van oma, een grappige leus op het toilet... wij Nederlanders zijn er dol op. Onze collectie wandborden met daarop een bekend spreekwoord afgebeeld in Delfts blauw staat op nr. 1! Deze "spreekborden" worden ook veel gekocht als cadeautje voor een ander, met een gezegde die past bij de gelegenheid. 

Kerstboomhanger Meisje met de parel pastel aan blauw lint

2. Kerstornament mini wandborden

Misschien wordt het nog niet openlijk toegegeven door iedereen, maar de kerstartikelen vliegen al over de toonbank. Met name de kerstornamenten in de vorm van miniatuur wandbordjes zijn erg geliefd en staan op de tweede plek in de top 10. Combineer verschillende designs en verspreidt de miniatuur wandbordjes tussen de dennentakken, voor een gezellige kerstboom vol verrassingen. 

Wandbord van het puttertje met kunstige, kleurrijke bloemen

3. Wandbord het puttertje

Het puttertje blijft een populair schilderij. We hebben dit prachtige vogeltje van Carel Fabritius op verschillende wandborden afgebeeld. Eentje in de originele bruintinten en de ander met pastelkleurige bloemen eromheen. Welke variant is jouw favoriet?

Kersthanger Delfts blauw ballon dier hond met gouden order

4. Kerstornamenten ballondieren

Het hoeft allemaal niet zo serieus! Dat blijkt wel uit deze top 10, want op nummer vier staan deze speelse kerstornamenten in de vorm van een ballondier. Het hondje en de eenhoorn zijn van porselein gemaakt, maar je kunt de opgeblazen, luchtige vorm van de ballon duidelijk herkennen. Leuk voor een sfeervolle kerstboom vol komische elementen.

Theemok teckel Nhaan van Janny van der Heijden

5. Theemok Teckel Nhaan

De groep fans van teckel Nhaan wordt steeds groter! Het aandoenlijke hondje van keukenkoningin Janny van der Heijden heeft zijn eigen Delfts blauw servies en momenteel is de theemok het populairste. Op nummer 5 staat deze vrolijke porseleinen mok, waarop de kleine Nhaan heerlijk al zijn verschillende kanten laat zien.  
Delfts blauwe wandvogel voor aan de muur.

6. Delfts blauwe wandvogels

Ze vliegen nog net niet in V-formatie de winkel uit, maar ze vertrekken wel vaak met z'n drietjes naar een nieuw huis. Deze drie Delfts blauwe wandvogels zijn een populaire keuze als wanddecoratie deze herfst. Er zijn drie varianten verkrijgbaar, die zowel alleen als samen gecombineerd prachtig aan de muur hangen.
De Blauwe Fiets nr 1 vaas ontworpen door Sylvain Tegroeg Heinen Delfts Blauw

7. Vaas De Blauwe Fiets nr. 1

Deze moderne Delfts blauwe vaas is een ontwerp van Sylvain Tegroeg voor Heinen Delfts Blauw. De vaas heeft een strakke, ongewone vorm en is rijk gedecoreerd met een scala aan typisch Hollandse fietsen. Van de gekoesterde opoefiets tot aan de iconische bakfiets, gevuld met kinderen, boodschappen en huisdieren. Een echt plaatje van het Nederland van nu! Sylvain heeft drie verschillende modellen gemaakt, waarvan deze vaas momenteel het meest in trek is.

8. Driedelige tulpenvaas goud

Het wordt snel donker buiten, dus we halen meer goud in huis. Elk jaar zien we het opnieuw gebeuren zodra de herfst begint. Het is voor ons daarom geen verrassing dat deze goudkleurige driedelige tulpenvaas in de top 10 staat. Het goud brengt sprankeling in huis en het weerkaatst het licht van bijvoorbeeld een flakkerende kaars heel sfeervol. Vul de vaas met mooie herfsttakken of tijdens de kerstperiode met hulst en rode bessen. Letterlijk schitterend!
Wandbord met Edelhert portret omringt met bloemen

9. Wandbord Edelhert

De herfst in al haar glorie. Dit wandbord weerspiegelt alle schoonheid van dit seizoen, met in het midden een imposante edelhert. De bloemen die in zijn statige gewei zijn verweven dragen ook de kleuren van de herfst, prachtige pasteltinten gecombineerd met bruin en oudoranje. Een prachtig decoratiestuk voor aan de muur of om neer te zetten in een standaard.

10. Tulpenvaas vierkant

Ook het traditionele Delfts blauw blijft populair. Dat zien we terug aan deze bijzondere vierkante tulpenvaas, met een heel klassiek Delfts blauw decor. Dankzij de verschillende tuitjes krijgt elke bloemstengel de support die hij nodig heeft en wordt het heel eenvoudig om een boeket bloemen gelijkwaardig te schikken. Een heel leuk decoratiestuk voor op tafel.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Barbie: alle tinten roze in huis!

Barbie is terug van weggeweest! Dit nostalgische stijlicoon is te zien op het grote scherm, maar ook in steeds meer huiskamers. Denk aan de kleuren van zuurstokken, suikerspinnen en marshmallows voor in huis. Je voelt je gegarandeerd warm, knuffelig en omgeven door een heerlijk veilig Barbie Droomhuis!
hollandse verrassing blog 1

Hollandse verrassing

Onze kerstcadeaus zijn klaar voor een plekje onder de kerstboom, bij jou! Want echte kerstgezelligheid is niet compleet zonder pakjes onder de boom. Wij helpen de kerstmannen en -vrouwen met de leukste cadeaus om te geven én te krijgen!

 

 

Hoe versier je een mooie kerstboom

Wat een heerlijke klus; de kerstboom versieren! Haal de kerstballen en de kerstornamenten maar van zolder, we gaan de kerstboom weer mooi versieren. Met deze handige trucjes en slimme tips wordt het versieren van de kerstboom een stuk makkelijker en heb je straks ook een schitterend, versierde kerstboom in huis staan.