Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Black Friday bij Heinen Delfts Blauw

Geschreven door Annette O'Shea Op
Bankpasje in de aanslag en... GO! Black Friday is hét moment om alvast je Sinterklaas en kerstcadeautjes met korting te scoren. Zet je favoriete Delfts blauwe producten op je verlanglijstje en sla toe, zodra de Black Friday actie van start gaat!

Wat is Black Friday

Voor wie het fenomeen niet kent, Black Friday is een dag die is overgewaaid vanuit Amerika. Het is oorspronkelijk de dag na Thanksgiving. In Amerika betekent dit dat de meeste mensen een dagje vrij zijn en dat moment wordt aangegrepen op lekker te gaan shoppen. Het is door de jaren heen uitgegroeid tot hét begin van het seizoen voor de kerstaankopen. Winkeleigenaren roken handel en begonnen met kortingen te smijten om het winkelende publiek binnen te halen. De winkelstraten stroomden zó vol, dat de politie er de handen vol aan had om al het verkeer goed te leiden. De agenten gebruikten in de jaren '50 de term Black Friday om te verwijzen naar de enorme verkeersopstoppingen die ontstonden als gevolg van deze nationale koopjes-scoren-dag.

Shoppen met korting

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer vooraan te staan tussen het winkelend publiek om de beste deals te scoren. Black Friday duurt tegenwoordig vaak langer dan één dag en de meeste online winkels doen er ook aan mee. Lekker shoppen vanuit je luie stoel dus! Toch kan het hard lopen met de aanbiedingen. Soms is er maar een beperkte voorraad of gelden de aanbiedingen maar voor een paar uur. Het is daarom verstandig om van tevoren al goed te bedenken welke producten je met korting wil kopen en als het moment aanbreekt: zorg dat je klaar zit!

Black Friday bij Heinen Delfts Blauw

Uiteraard doen wij ook gezellig mee met Black Friday. We trekken hier een paar dagen voor uit, zodat iedereen op zijn gemak van de korting kan profiteren. Zo begint onze Black Friday aanbieding op 20 november 00:00 uur en deze loopt tot 27 november 23:59. Tijdens Black Friday geldt er in onze online webshop een korting van 10% op de gehele collectie (m.u.v. handschilderwerk en reeds afgeprijsde artikelen). Bestel je voor €150,- of meer, dan ontvang je van ons automatisch een goed gevulde mystery bag met een waarde van €54,95. Één mystery bag per bestelling en op = op. Deze mystery bag is een cadeautje van ons aan jou en de producten die erin zitten kunnen daarom niet geruild of geretourneerd worden. Heb je nou nét voor Black Friday een supermooie bestelling geplaatst en denk je, hé balen, ik wil die korting alsnog hebben, dan spijt het ons enorm maar we kunnen de Black Friday korting niet met terugwerkende kracht verstrekken. Om teleurstelling te voorkomen raden we je aan om een profiel aan te maken op onze webshop. Hier kun je alvast je favoriete artikelen toevoegen aan je verlanglijstje. Wanneer Black Friday begint hoef je dus niet meer de hele webshop door te spitten, maar gooi je gewoon je favorieten in je winkelwagentje en klaar!  

 

Naar de Black Friday actie!

Shop suggesties voor Black Friday!

Ontdek een greep uit onze grote collectie Delfts blauwe producten en doe alvast ideëen op voor de Black Friday sale! Nog meer leuke cadeausuggesties? Check onze top 10 meest populaire producten of bekijk schoencadeautjes voor Sinterklaas van €15,-, €25,- of €50,-.

Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Niet leverbaar
€ 6,95
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 34,95
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 24,95
Direct leverbaar
€ 24,95
Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 39,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Handbeschilderd kast stel beschilderd door meesterschilder Wilma Plaisier ontworpen door Heiko Balster voor Heinen Delfts Blauw

Uniek kaststel van Masterly The Hague ook bij Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw heeft samen met Heiko Balster een uniek Delfts blauw kaststel gemaakt. De eigentijdse variant op dit typisch Hollandse decorstuk is oorspronkelijk gemaakt voor kunstfestival Masterly The Hague. Meesterschilder Wilma Plaisier van Heinen Delfts Blauw heeft ook haar eigen versie gemaakt van dit kunstzinnige kaststel. Het eindresultaat is een verrassende ontmoeting tussen modern en klassiek.

Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw nieuw design: Blauw Bloesem

Heinen Delfts Blauw maakt werk van nieuwe tradities. In nauwe samenwerking met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Het resultaat: unieke aardewerk objecten die uitblinken in design. Bijzondere sieraden in elk interieur. De komende periode zullen we de designers en hun ontwerpen aan jullie voorstellen.

Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk logo wandbord Heinen Delfts Blauw

Alles is mogelijk: bijzondere Delfts blauwe relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn het leukste als ze een persoonlijk tintje hebben. Onze relatiegeschenken zijn ambachtelijke producten die helemaal naar wens gemaakt en samengesteld kunnen worden.