Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Robert Aronson keurt antieke tulpenvazen

Laat je Delfts blauw gratis taxeren!

Geschreven door Martijn Op

LET OP: dit event was een eenmalige actie. Het is niet mogelijk om Delfts blauw in onze winkels te laten taxeren. Op zoek naar waardevolle Delfts blauw producten? Neem dan een kijkje tussen ons handbeschilderde aardewerk.

Delfts blauw-expert Robert Aronson van het tv-programma 'Tussen Kunst en Kitsch' komt naar Heinen Delfts Blauw. Pak je Delfts blauwe items van thuis in en neem ze mee naar onze gratis taxatiedag en wie weet ga je met een ware schat weer naar huis!

Heb je thuis Delfts blauw aardewerk staan wat misschien al generaties lang in de familie is? Of heb je een bijzonder stuk op een rommelmarkt gevonden? Of ben je gewoon benieuwd naar het verhaal achter die bijzondere vaas? Kom dan naar onze gratis taxatiedag met Robert Aronson en kom meer te weten over jouw aardewerk. Zondag 15 december zit de Delfts blauw-expert klaar om alle meegebrachte stukken te bekijken en te taxeren.

De taxatiedag is op zondag 15 december tussen 12:00 en 16:00 uur in onze Delfts blauw aardewerkfabriek PAAUW in Delft. De taxatiedag is gratis te bezoeken, maar om in te kunnen schatten hoeveel gasten wij kunnen verwachten, vragen we je om je aan te melden via deze link. De taxatiedag is onderdeel van ons feestprogramma rondom de aankomst van de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld. Lees hier meer over deze feestweek en alle andere leuke activiteiten.

Locatie:

De Delfts blauw fabriek PAAUW

Delftweg 133

2289 BD, Rijswijk

+31 15 212 4920

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Muurdecoratie met persoonlijkheid: ontdek de creatieve wereld van bordjes aan de muur

Welke bordjes aan de muur passen in jouw interieur en hoe kun je ze het best met elkaar combineren? We hebben we het allemaal voor je op een rijtje gezet en laten zien hoe jij jouw wanddecoratie naar een hoger niveau tilt!

Heinen Delfts Blauw x The Good Roll

Onze missie is duidelijk: Delfts blauw terug laten keren in alle Nederlandse huishoudens. En ja, dat is inclusief het kleinste kamertje van het huis! Daarom slaat Heinen Delfts Blauw de handen ineen met The Good Roll voor een bijzonder mooi product: Delfts blauwe toiletrollen. 

Zwarte vazen voor stijlvol interieur

Zwarte vazen zijn altijd een goede keus. De kleur valt overal mee te combineren en het is tijdloos, elegant, krachtig en toch ook subtiel. Allemaal eigenschappen die een vaas goed kan gebruiken om je interieur een opfrisser te geven. Shop hier de mooiste zwarte tulpenvazen en bloemenvazen.