Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Robert Aronson keurt antieke tulpenvazen

Laat je Delfts blauw gratis taxeren!

Geschreven door Martijn Op

LET OP: dit event was een eenmalige actie. Het is niet mogelijk om Delfts blauw in onze winkels te laten taxeren. Op zoek naar waardevolle Delfts blauw producten? Neem dan een kijkje tussen ons handbeschilderde aardewerk.

Delfts blauw-expert Robert Aronson van het tv-programma 'Tussen Kunst en Kitsch' komt naar Heinen Delfts Blauw. Pak je Delfts blauwe items van thuis in en neem ze mee naar onze gratis taxatiedag en wie weet ga je met een ware schat weer naar huis!

Heb je thuis Delfts blauw aardewerk staan wat misschien al generaties lang in de familie is? Of heb je een bijzonder stuk op een rommelmarkt gevonden? Of ben je gewoon benieuwd naar het verhaal achter die bijzondere vaas? Kom dan naar onze gratis taxatiedag met Robert Aronson en kom meer te weten over jouw aardewerk. Zondag 15 december zit de Delfts blauw-expert klaar om alle meegebrachte stukken te bekijken en te taxeren.

De taxatiedag is op zondag 15 december tussen 12:00 en 16:00 uur in onze Delfts blauw aardewerkfabriek PAAUW in Delft. De taxatiedag is gratis te bezoeken, maar om in te kunnen schatten hoeveel gasten wij kunnen verwachten, vragen we je om je aan te melden via deze link. De taxatiedag is onderdeel van ons feestprogramma rondom de aankomst van de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld. Lees hier meer over deze feestweek en alle andere leuke activiteiten.

Locatie:

De Delfts blauw fabriek PAAUW

Delftweg 133

2289 BD, Rijswijk

+31 15 212 4920

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

The Good Roll: Delfts blauw wc-papier!

We gaan weer vegen in stijl! De wc-rollen die we ontworpen hebben voor The Good Roll waren zo'n groot succes, dat ze binnen no-time uitverkocht waren. Niet getreurd, ze zijn weer terug! En dit keer hebben we zes compleet nieuwe Delfts blauwe toiletrollen ontworpen.

Bijzonder maatwerk voor een bruiloft

Wat is nou een bijzonder cadeau voor een bruiloft? Onze schilder zag de uitnodiging en besloot die te verwerken in een uniek ontwerp op een Delfts blauw bord. Lees hoe de procedure eruit zag en wat het eindresultaat is!

De mooiste woonstijlen van 2024

De nieuwste interieurtrends van 2024 vliegen je om de oren. Het jaar is goed en wel begonnen en de lente is dé periode om je huis nieuw leven in te blazen. Hier laten we je de mooiste woonstijlen van 2024 op een rijtje zien.