Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Sinterklaas schoencadeautjes voor volwassenen

Geschreven door Annette O'Shea Op
Nog op zoek naar leuke schoencadeautjes voor Sinterklaas, kom dan even kijken in het leukste Delfts blauwe pakhuis van het land. Hier vind je de allermooiste en verrassendste schoencadeautjes voor volwassenen. Van leuke theemokken en droogbloemhuisjes, tot aan mooie vazen en serviessets aan toe. Wat wil jij in je schoentje krijgen?
Delfts blauwe mokken met goud oor

Schoencadeautjes tot €15,-

 

Blauw Bloesem Yoghurtschaal ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw

Blauw Bloesem yoghurtschaaltje €12,95

Een prachtig porseleinen yoghurtschaaltje met Delfts blauwe bloesem op de rand. Ideaal om te vullen met heerlijk verse pepernoten en bij de koffie of thee op tafel te zetten.

Blauw Vouw vaasje €13,95

Dit schattige vaasje komt uit de Blauw Vouw collectie van designer Romy Kühne. Deze serie kleine vaasjes bestaat uit drie verschillende modellen, die een ideaal formaat hebben voor in de vensterbank of op een bijzettafel. En als schoencadeautje!

Droogbloemhuisje €14,95

Zie je de Sint al over de daken lopen? Dit kleine droogbloemhuisje heeft de vorm van een karakteristiek grachtenpand. Dankzij de gaten in het dak zet je het huisje vol leuke droogbloemen. Een gezellige toevoeging aan huis! Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Madonna goud

Madonna beeldje €14,95

Een prachtig porseleinen beeldje van Madonna. Een heilige voor veel mensen wereldwijd, dus een passend cadeautje van onze eigen goedheiligman. Het beeldje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.

Mok Grachtenpanden €13,95

"Schimmel draagt met groot gemak. Sinterklaasje over 't dak." Misschien dat het paard van Sinterklaas toch iets meer moeite heeft met deze bijzondere trapgevels! Deze gezellige mok is dé ultieme Sinterklaas mok. Tijd voor een lekkere, warme chocolademelk en een handje strooigoed.
Espressokopje met Delfts blauwe teckel van de Sharing Moments collectie

Twee espressokopjes Teckel Nhaan €14,95

Samen is toch altijd veel gezelliger dan alleen. Dit leuke schoencadeautje laat je lekker samen genieten van een bakje espresso op de bank. Ideaal voor een guur Sinterklaasavondje bij het haardvuur. In deze set zitten twee kopjes.
Handcreme en handzeep Majolica

Handzeep Delfts blauw pompje €12,95

Een heerlijk geurende handzeep in een Delfts blauw pompje. Een heerlijk schoencadeautje van Sinterklaas! De handzeep is verkrijgbaar in verschillende geuren en om de zet uit te breiden, zijn er ook bijpassende handlotions, huisparfums en geurkaarsen verkrijgbaar.
Kersthanger Delfts blauw ballon dier hond met gouden order

Kerstornament ballondier €7,95

De Sint is echt de beroerdste niet. Als hij leuke kerstspulletjes ziet, dan wil hij deze best wel in je schoen stoppen als cadeautje! Zoals dit porseleinen ballondiertje voor in de kerstboom. De Sint vond hem té leuk om te laten liggen. Wie wil hem in zijn schoen?
Kerstbal 2023 Delfts blauw Heinen Delfts Blauw

Kerstbal 2023 €6,95

Net als deze gelimiteerde Delfts blauwe kerstbal van 2023. Zo'n bijzonder aandenken aan het jaar vindt de Sint een uitstekend schoencadeautje. Misschien ben je dit jaar wel verliefd, verloofd, getrouwd of bevallen, dan is het toch leuk om een aandenken aan dit jaar te hebben?
Blauw Vouw multibordje ontworpen door Romy Kuhne Heinen Delfts Blauw

Multibordje Blauw Vouw €12,95

Er wordt wat afgesnoept rondom Sinterklaas en in december, dus zo'n porseleinen multibordje is best wel handig! Zo kun je lekkere kleine hapjes naast je koffie, op de bank ploffen met een klein kaasplankje en een wijntje of wat lekkers achterlaten voor de Sint naast je schoen.

Schoencadeautjes tot €25,-

Drie waxinelichthouder huisjes met Delfts blauw bloemen decoratie

Waxinelichthouder Grachtenpandje €24,95

Ja, toch weer die grachtenpandjes. Sinterklaas en bijzondere dakgevels hóren gewoon bij elkaar. Plaats een rijtje van deze gezellige grachtenpandjes in de vensterbank, zet er een kaarsje in en laat de Sint zien dat hij ook welkom is op jouw dak.

Delfts blauwe Wandvogel €24,95

Meestal trekken deze vogels in V-formatie weg richting Spanje, voordat Sint in het land aankomt. Veel te koud voor ze! Geef deze leuke wandvogels daarom een gezellig, warm plekje binnen aan de muur. Kunnen ze ook een keertje pakjesavond vieren.
Bord Het Puttertje Heinen Delfts Blauw

Wandbord Het puttertje €23,95

De Sint is gek op vogels en dit wandbord met het wereldberoemde schilderij van Carel Fabritius erop, is een leuk cadeautje voor ónder je schoen. Het porseleinen wandbord is te groot om in je schoen te stoppen, maar heeft het ideale formaat voor aan de muur.

Delfts blauw buikvaasje €24,95

Een op en top Delfts blauw vaasje voor in je schoen! Dit buikvaasje heeft een hele traditionele vorm en is gedecoreerd met Delfts blauwe bloemen. Leuk voor op een bijzettafel, op de schouw boven het haardvuur of in de vensterbank.

Zeeppompje Blauw Bloesem €21,95

Was al die pepernootkruimels en die chocoladelettervlekken maar lekker van je handen met dit luxe zeeppompje. Het zeeppompje is van porselein en is geheel in de stijl van het populaire Blauw Bloesem servies gemaakt. 
Geurkaars Majolica op een houten salontafel

Geurkaars Delfts blauw €19,95

Bij een gure pakjesavond hoort een gezellig kaarsje en het is natuurlijk helemaal fijn als die kaars ook nog een heerlijke geur verspreidt. De Delfts blauwe geurkaarsen zijn verkrijgbaar in drie verschillende, subtiele geuren. De glazen houder is bedrukt met een mooi Delfts blauw patroon.

Zeepschaaltje Blauw Bloesem €18,95

Een prachtig porseleinen zeepschaaltje uit de Blauw Bloesem collectie van designer Debbie Wijskamp. Ideaal om je shampoo bar op te leggen in de badkamer of gewoon voor een fijn stuk handzeep in de keuken. 

Twee theemokken De Blauwe Fiets €24,95

Een leuke set van twee theemokken met het design De Blauwe Fiets van designer Sylvain Tegroeg. Twee moderne Delfts blauwe mokken met een hele horde fietsen erop! Een herkenbaar beeld op de Nederlandse wegen.

Kop en schotel Blauw Vouw

Tijd voor een genietmomentje... Dit schoencadeautje bestaat uit een porseleinen theekopje met bijpassende schotel. Het theesetje is onderdeel van de Blauw Vouw collectie van designer Romy Kühne en brengt maakt van het traditionele Delfts blauw iets moderns.

Cakeschaal Grachtenpanden €19,95

Een prachtig schoencadeautje van de Sint voor jou! Een aardewerken cakeschaal met daarop een gezellig rijtje grachtenpanden uit de oude Nederlandse stadskernen. De cakeschaal is gemaakt om een mooie strakke cake op te serveren, maar is natuurlijk ook geschikt voor andere Sinterklaaslekkernijen.

Schoencadeautjes tot €50,-

Schaal Blauw Vouw €49,95

Een prachtige porseleinen schaal voor op tafel of handig in de keuken. Of je hem nou vult met fruit, een frisse salade of een stapel chocoladeletters het formaat van deze schaal komt altijd en overal bij van pas.

Waterkan Blauw Vouw €34,95

Deze prachtige Delfts blauwe waterkan is een schitterend schoencadeau. De kan is gemaakt van porselein en is subtiel versierd met Delfts blauwe kersenbloesem en origami vouwen in de onderkant. Dit geeft de kan een moderne uitstraling, maar ook een stevige grip.
Teckel Nhaan serviesset

Serviesset Teckel Nhaan €49,50

Een heel feestelijk cadeau waarmee je in één keer klaar bent: een complete serviesset voor één persoon. Op dit vrolijke servies speelt teckel Nhaan de hoofdrol. Nhaan is de trouwe viervoeter van konining van de keuken Janny van der Heijden. Je kan de serviesset eenvoudig uitbreiden met nog meer losse serviesstukken uit de collectie.

Wandbord Meisje met de parel €42,95

Dit schitterende wandbord van het Meisje met de parel, is een cadeautje voor aan de muur. We hebben het wereldberoemde portret uit het originele schilderij van Johannes Vermeer gehaald en haar omringd met pastelkleurige bloemen. 
De Blauwe Fiets nr 2 vaas ontworpen door Sylvain Tegroeg Heinen Delfts Blauw

Vaas De Blauwe Fiets €39,95

Dit is de ideale Delfts blauwe vaas voor wie echt iets vernieuwends zoekt. De vaas heeft een strakke, moderne vorm en is rondom gedecoreerd met een hele horde fietsen, zoals je die overal in Nederland op de wegen tegenkomt. Van de geliefde opoefiets tot een bakfiets gevuld met kinderen, hond en boodschappen. De vaas is uitgebracht in drie verschillende vormen.
Tulpenvaas op pootjes met Delfts blauw sierlijke bloem

Tulpenvaas op pootjes €49,95

Nog een heerlijk iconische Delfts blauwe vaas! De Sint geeft graag mooie cadeaus en deze vaas is één van zijn favorieten. Deze tulpenvaas op pootjes is rondom versierd met Delfts blauwe bloemen. Dankzij de verschillende tuitjes wordt het heel eenvoudig om een mooi boeket bloemen te schikken en krijgen de bloemstengels de support die ze nodig hebben.
Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw

Theepot Oranje Tulp €37,95

De Sint heeft er thuis geloof ik zelf ook eentje staan. De theepot uit de Oranje Tulp collectie. Handbeschilderd aardewerk met een op en top Nederlands uiterlijk. Delfts blauwe slagblaadjes en ossenkopjes die opgevrolijkt worden door een kleurrijke oranje tulp. Heerlijk voor een gure pakjesavond bij het haardvuur.

Serviesset Sharing Moments Tulp €49,50

Nog zo'n mooie serviesset als schoencadeau! Deze serviesset is een compleet basisservies voor één persoon. De Sharing Moments collectie is ontwikkeld door Janny van der Heijden samen met Heinen Delfts Blauw. Een prachtig en functioneel servies van porselein.

Wandbord Boomblauwtje €42,95

Een prachtig porseleinen wandbord voor aan de muur. Op het wandbord staan weelderige tulpen afgebeeld, zoals op de schilderijen van de oude meesterschilders. De blauwe vlinder springt subtiel uit de donkere achtergrond omhoog en legt de verbinding met Delfts blauw.
Geurkaars en Geurstokjes Faience met Delfts Blauw versiering.

Huisparfum set €46,95

Het heerlijk geurend avondje is gekomen... Suikergoed en marsepein. Deze huisparfum set ruikt niet naar snoepgoed, maar dompelt je wel onder in de zoete, kleurrijke wereld van weelderige bloesem. De opzwepende geur straalt een poederige warmte uit door de aanwezigheid van vanillepeulen, bloesem en heeft een licht fruitig tintje. In deze set zit een geurkaars en een huisparfum. Verkrijgbaar in verschillende geuren.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauwe tegel Hond en Poes Heinen Delfts Blauw

Delfts blauwe tegeltjes

Een Delfts blauw tegeltje is hét ultieme Delfts blauw product. De tegeltjes met een mooie witte achtergrond en een diepblauwe decoratie zijn al honderden jaren populair. Ontdek de mooiste Delfts blauwe tegeltjes, met een heel traditioneel of juist een modern decor erop en hoe je deze tegeltjes in huis kunt gebruiken.
hollandse verrassing blog 1

Hollandse verrassing

Onze kerstcadeaus zijn klaar voor een plekje onder de kerstboom, bij jou! Want echte kerstgezelligheid is niet compleet zonder pakjes onder de boom. Wij helpen de kerstmannen en -vrouwen met de leukste cadeaus om te geven én te krijgen!

 

 

De grootste delfts blauwe vaas wordt in de stad jingdezhen met de hand gedraaid voor Heinen Delfts Blauw

De grootste Delfts blauwe vaas van Nederland!

Heinen Delfts Blauw maakt de grootste Delfts blauwe vazen van Nederland. De twee imposante vazen van ruim drie meter hoog worden tentoongesteld op de Jingdezhen International Ceramics Fair in China en maken daarna een bijzondere reis naar Nederland. De vazen stappen daarmee in de voetsporen van de eeuwenoude porseleinroute van de Verenigde Oost-Indische Compagnie naar Nederland.