Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!
Heinen Delfts Blauw winkel Muntplein Amsterdam

Zelf schilderen in de Munt!

Geschreven door Martijn Op

Vanaf heden is het niet alleen meer mogelijk om in de Delfts blauw fabriek in Delft aan de slag te gaan… Maar ook op onze unieke locatie in de Munt in Amsterdam!

Midden in het centrum van Amsterdam schilder je je eigen Delfts blauwe creatie. Voordat we beginnen krijg je een korte introductie over de geschiedenis van Delfts blauw aardewerk. Daarna is het tijd om de penseel in de hand te nemen! Om je op weg te helpen liggen er een aantal patronen klaar, maar echte creatievelingen mogen natuurlijk ook een eigen ontwerp maken. Een professionele plateelschilder geeft je tips en samen gaan we voor het mooiste eindresultaat.

Na het schilderen zal de tegel, net als echt Delfts blauw, geglazuurd en afgebakken worden. Nog even geduld, ongeveer 14 dagen later kan je hem ophalen. Of wij sturen hem (tegen een kleine vergoeding) naar je op.

Kan je ook niet wachten om je eigen Delfts blauwe tegel te maken? Reserveer dan nu een plekje in de Munt! Lees er hier alles over: https://www.heinendelftsblauw.nl/delfts-blauw/workshops

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Heinen Delfts Blauw x The Good Roll

Onze missie is duidelijk: Delfts blauw terug laten keren in alle Nederlandse huishoudens. En ja, dat is inclusief het kleinste kamertje van het huis! Daarom slaat Heinen Delfts Blauw de handen ineen met The Good Roll voor een bijzonder mooi product: Delfts blauwe toiletrollen. 
De grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip tentoongesteld op Schiphol

Grootste Delfts blauwe vaas op Schiphol te zien!

Reizigers opgelet! De grootste Delfts blauwe vaas ter wereld is nu te zien op Schiphol. De reusachtige, handbeschilderde vaas staat te pronken bij het winkelgedeelte na de douane en is nog tot de zomer daar te zien. Kom jij er langs? Maak dan even een selfie!

Delfts blauwe “Atlas” ontworpen door Jacob de Baan voor Heinen Delfts Blauw

Atlas

Jacob de Baan heeft voor Heinen Delfts Blauw een interpretatie van Atlas gemaakt. Jacob werd geïnspireerd door Atlas en hij vraagt zich af of Atlas alle klokken om zich heen hoort luiden. Atlas doet zijn werk zonder te klagen, maar misschien is hij moe en lijdt hij onder de zware last die hij draagt?