Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Wandcirkel Delftse Bloemenpracht 120 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw

Wandcirkels zijn de woontrend van 2021!

Geschreven door Martijn Op
Wandcirkels zijn de woontrend van 2021! Deze ronde schilderijen voor aan de muur groeien razendsnel in populariteit en we zien dan ook steeds meer cirkels op de muur verschijnen. Heinen Delfts Blauw heeft schitterende wandcirkels op strak afgewerkte dibond ontworpen. Stuk voor stuk prachtige ronde platen voor in huis.
Wandcirkel Het Melkmeisje 120 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw

Wandcirkels aan de muur

De wandcirkel is met recht de woontrend van 2021 te noemen. Cirkels zijn populairder dan ooit! Naast cirkels in meubelen, zoals ronde tafeltjes, spiegels, kussens en zelfs kasten met afgeronde vormen is de leukste woonaccessiore toch wel de wandcirkel. Deze cirkels op de muur geven meteen een hele nieuwe uitstraling aan je interieur. Ze zijn eenvoudig op te hangen en de wandcirkels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende designs zodat er altijd wel een muurcirkel is die bij je kleurstelling en woonstijl past. Een wandcirkel heeft een speelse uitstraling en schept meteen gezelligheid in huis.

Hoe verwerk je cirkels aan de muur

Wandcirkels aan de muur bevestigen vraagt om een andere benadering dan de welbekende rechthoekige frames die we tot nu toe veel zagen. Omdat de muurcirkels geen hoeken kennen kan er ook veel meer gespeeld worden met de vormgeving aan de muur. Hang bijvoorbeeld meerdere wandcirkels speels naast elkaar, zonder daarbij aan de lijnen te hoeven denken. Of kies voor muurcirkels van verschillende groottes en hang ze in groepjes aan de muur. Een andere leuke manier om de wandcirkel goed tot zijn recht te laten komen is door een gekleurd vlak op de muur te schilderen, waarbinnen je de dibond wandcirkel ophangt.

Lichtgewicht wandcirkels van dibond

De wandcirkels zijn gemaakt van dibond. Dit is een erg sterk en weerbestendig materiaal wat een moderne uitstraling geeft aan de wandcirkels. Dibond is gemaakt uit drie verschillende lagen die strak op elkaar geperst zijn. De buitenste lagen zijn gemaakt van aluminium en de binnenste laag bestaat uit polyethyleen. Het voordeel van dibond is dat de muurcirkels goed tegen een stootje kunnen en licht van gewicht zijn zodat ze gemakkelijk opgehangen worden. Zo wordt het wel heel eenvoudig om mooie cirkels op de muur te toveren! Een ander voordeel van dibond is dat de wandcirkels dankzij dit materiaal niet verkleuren door zonlicht en eventueel zelfs buiten opgehangen kunnen worden.

Wandcirkel Pelikaan 120 cm aan de muur slaapkamer Heinen Delfts Blauw

Ronde schilderijen aan de muur

De wandcirkels voor aan de muur van Heinen Delfts Blauw hebben schitterende ontwerpen. Zo zie je veel bekende plaatjes terug op de muurcirkels, zoals de wereldberoemde schilderijen 'Meisje met de Parel' en 'het Melkmeisje' van Johannes Vermeer, 'Het Puttertje' van Carel Fabritius, 'Stilleven met bloemen in een glazen vaas' van Jan Davidsz. de Heem en 'Kinderen der zee' van Jozef Israels. Deze beroemde schilderijen pronken in grote musea als het Rijksmuseum en het Mauritshuis, maar hangen nu als ronde schilderijen gewoon bij jou thuis aan de muur. Natuurlijk hebben we deze klassiekers wel een Delfts blauw tintje meegegeven.

Grote of kleine wandcirkels op de muur

Het voordeel van de wandcirkels gemaakt van dibond is dat ze niet zo zwaar wegen. Hierdoor kan er ook gespeeld worden met het formaat van de wandcirkels. In de collectie wandcirkels van Heinen Delfts Blauw vind je muurcirkels van verschillende afmetingen, waarbij de kleinste een doorsnede heeft van zestig centimeter, terwijl de grootste wandcirkel flink opvalt met zijn doorsnede van 120 centimeter. Normaalgesproken wegen schilderijen of wandborden van deze formaten erg zwaar en zijn ze moeilijk aan de muur te bevestigen. De wandcirkels van dibond wegen tussen de 1200 gram en de 4000 gram en zijn makkelijk te bevestigen dankzij de haak aan de achterkant van de muurcirkel.

Direct leverbaar
€ 139,-

Wandcirkels eenvoudig online bestellen

Bestel wandcirkels voor aan de muur eenvoudig bij Heinen Delfts Blauw. In de webshop hebben we een ruime keuze aan wandcirkels met verschillende designs en formaten. Wanneer je voor 15:00 uur op een werkdag je bestelling plaatst, wordt de wandcirkel diezelfde dag nog op de post gedaan. Bestel nu en decoreer je huis met schitterende cirkels aan de muur van je woonkamer, slaapkamer of zelfs de badkamer! Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuis bezorgd, dus je hebt de wandcirkels snel en voordelig zo in huis.

Wandcirkel Hollands Glorie 100 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Behind the scenes met Janny van der Heijden!

Onze Sharing Moments collectie met Janny van der Heijden is uitgebreid en om dat te vieren hebben we een prachtige video gemaakt om jullie mee te nemen in het proces van het ontwikkelen van een nieuwe collectie. Maar ook bij het maken van een video komt van alles kijken! Daar nemen we jullie in deze blog graag in mee. 

Dieren beeldjes voor in huis

Vrolijk je interieur op met leuke beeldjes van dieren in Delfts blauw. Het is door de jaren heen heel normaal geworden om een leuk beeldje van een hond, kat of zelfs een dodo neer te zetten als decoratiestuk, maar eigenlijk zit er een diepere betekenis achter deze interieurtrend. Benieuwd wat dat is en welk beeldje van een dier bij jou thuis past? We zetten het voor je op een rijtje!

Ontmoet Nhaan, de ster op het nieuwe servies van Janny van der Heijden!

Janny van der Heijden komt met een schitterende uitbreiding op haar Sharing Moments servies. Op het nieuwe serviesgoed pronkt dit keer haar vertederende teckel Nhaan. Dé celebrity hond van Nederland! Het aandoenlijke hondje rent, rolt en tuimelt over de borden en de kopjes heen. Dit wil je echt hebben!