Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Heinen Delfts Blauw fabriek in Putten

Open Dag

Geschreven door Martijn Op

Op 16 februari werd het nieuwe bedrijfsgebouw voor iedereen die daarin geïnteresseerd was open gesteld. Het werd een prachtige zonnige dag waarop we uiteindelijk meer dan 1.200 bezoekers mochten ontvangen!

De Open Dag begon bij binnenkomst, natuurlijk,  op een blauwe loper. De bezoekers werden ontvangen en welkom geheten door onze medewerkers. Na de ontvangst mochten de bezoekers zelf hun weg vervolgen richting de kantoorruimtes en creatieve afdeling op de eerste verdieping en langs de productieruimte en het magazijn op de begane grond.

Om een beeld te creëren hoe er binnen het bedrijf gewerkt wordt  waren al onze medewerkers aanwezig om te kunnen laten zien wat hun functie is binnen het bedrijf en welke werkzaamheden zij verrichten. Van de designer, de schilders, de webshopmedewerker, tot de productiemedewerkers. Al onze medewerkers hebben deze dag de kans aangegrepen de bezoekers een indruk te geven waar wij ons iedere dag voor inzetten: 'Creating new traditions'!

Om de feestelijke aangelegenheid compleet te maken stond er een echt Delfts Blauw springkussen en foodtrucks met echte Hollandse lekkernijen. Ter herinnering aan de Open Dag kregen alle bezoekers een Delfts Blauwe goodiebag mee naar huis. De Open Dag was een ontzettend groot succes, te danken aan alle enthousiaste bezoekers! Op naar een gezamenlijke, Delfts blauwe toekomst!

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Maak je huis gezellig voor Pasen!

In plaats van paaseitjes speuren, gaan we leuke artikelen voor in huis zoeken! Pasen is een tijd van het jaar waarbij we denken aan zon, heel veel kleur en nieuw leven. Het is daarom niet raar dat we dit seizoen overal vrolijke, frisse kleuren terug zien komen. We hebben de fleurigste vazen, wandborden en andere decoratieve items uit onze collectie voor je uitgezocht en als kers op de taart; een schitterend servies voor Pasen uitgezocht. Ga je (paas)mandje maar vullen!
De grootste delfts blauwe vaas wordt in de stad jingdezhen met de hand gedraaid voor Heinen Delfts Blauw

De grootste Delfts blauwe vaas van Nederland!

Heinen Delfts Blauw maakt de grootste Delfts blauwe vazen van Nederland. De twee imposante vazen van ruim drie meter hoog worden tentoongesteld op de Jingdezhen International Ceramics Fair in China en maken daarna een bijzondere reis naar Nederland. De vazen stappen daarmee in de voetsporen van de eeuwenoude porseleinroute van de Verenigde Oost-Indische Compagnie naar Nederland.

Teckel Nhaan servies uitgekozen als finalist!

Jaaa, wat zijn we trots op onze kleine teckel Nhaan! Het Delfts blauwe servies van deze lieve hond is finalist voor de 2024 Tableware International Awards of Excellence. Dat betekent dat een internationale jury net zo verliefd is geworden op het teckeltje van Janny van der Heijden, als de rest van Nederland! Duimen jullie mee voor Nhaan dat zij de hoofdprijs in de wacht sleept?