Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!

Ontdek de nieuwe Heinen Delfts Blauw winkelconcepten

Geschreven door Annette O'Shea Op
We gaan het lekker anders doen. Bij Heinen Delfts Blauw zijn we dol op vernieuwing en op de komende trends inspringen, zodat jij de mooiste decoratie voor in huis kunt vinden. Natuurlijk maken we naast de trendy woonaccessoires, ook nog steeds traditioneel en tijdloos Delfts blauw handschilderwerk en souvenirs. Om deze uit-gebreide collecties goed aan te bieden, splitsen we onze winkels voortaan op! Bezoek onze nieuwe winkelconcepten: Heinen Delfts Blauw Concept Store & Blue Classics.

Delfts blauw wordt weer helemaal herontdekt door het Nederlandse publiek en is populairder dan ooit. We zijn trots op ons oer-Hol-landse product wat wereldwijd bekend en geliefd is. Om te laten zien hoe mooi Delfts blauw past in de populaire interieurstijlen van nu hebben we de Concept Store opgezet. Hier zijn alle collecties van Heinen Delfts Blauw te vinden, waaronder de ‘Out of the Blue’ collectie. Prachtige, moderne producten die met een knipoog naar het traditionele Delfts blauw gemaakt zijn

In de Concept Store is ook te zien hoe Delfts blauw gemaakt wordt en demonstreert een meesterschilder de fijne kneepjes van het vak. Wie wat meer tijd heeft mag zelf ook aanschuiven bij een workshop Delfts blauw schilderen om zelf dit eeuwenoude ambacht te ervaren. Ook is hier een prachtige selectie van ons handschilderwerk te bewonderen.

Onze Blue Classics winkels zijn er helemaal op ingericht om de toeristen te geven wat ze zoeken: prachtige Delfts blauwe souvenirs of klassiek handschilderwerk, oftewel de klassiekers. Ideaal voor de toerist die een mooi aandenken aan Nederland mee naar huis wil nemen.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Tattoo artiest Britton aan het werk bij Heinen Delfts Blauw in Putten

Bekende Amerikaanse tattoo-artiest schildert bij Heinen Delfts Blauw

De Amerikaanse tattoo-artiest Britton McFetridge heeft een bijzonder kunstwerk gemaakt voor Heinen Delfts Blauw. De succesvolle tatoeëerder heeft in eigen land tienduizenden fans van zijn opvallende werk en ruilde voor de gelegenheid het menselijk lichaam in voor een stuk handgemaakt keramiek. Het resultaat is een bijzonder Delfts blauw wandbord.

Delfts blauw beeld als aandenken Herdenkingsjaar Slavernijverleden

Een historisch moment. De koning die excuses maakt voor het slavernijverleden van Nederland. Op zijn jas zit een speldje van een Kabra masker, een Afrikaans vooroudermasker, met Delfts blauwe decoratie. Ook hebben de koning en koningin een klein beeldje met hetzelfde ontwerp gekregen. Een porseleinen zoutvaatje met het Kabra masker, dat samensmelt met het onderstel van een 17e eeuws Delfts blauwe dekselvaas. Hét aandenken voor het Herdenkingsjaar Slavernijverleden.

Bloempotten voor in huis

Bij heel veel mensen is de kerstboom alweer uit huis gezet! Als jij ook iemand bent die resoluut alle kerstspullen opbergt zodra oud en nieuw voorbij is, dan zit je nu waarschijnlijk met heel wat lege plekken in huis. Tijd voor frisse, nieuwe woondecoratie om de leegte na kerst weer op te vullen.