Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Huidige taal NL

Ontdek de nieuwe Heinen Delfts Blauw winkelconcepten

Geschreven door Annette O'Shea Op
We gaan het lekker anders doen. Bij Heinen Delfts Blauw zijn we dol op vernieuwing en op de komende trends inspringen, zodat jij de mooiste decoratie voor in huis kunt vinden. Natuurlijk maken we naast de trendy woonaccessoires, ook nog steeds traditioneel en tijdloos Delfts blauw handschilderwerk en souvenirs. Om deze uit-gebreide collecties goed aan te bieden, splitsen we onze winkels voortaan op! Bezoek onze nieuwe winkelconcepten: Heinen Delfts Blauw Concept Store & Blue Classics.

Delfts blauw wordt weer helemaal herontdekt door het Nederlandse publiek en is populairder dan ooit. We zijn trots op ons oer-Hol-landse product wat wereldwijd bekend en geliefd is. Om te laten zien hoe mooi Delfts blauw past in de populaire interieurstijlen van nu hebben we de Concept Store opgezet. Hier zijn alle collecties van Heinen Delfts Blauw te vinden, waaronder de ‘Out of the Blue’ collectie. Prachtige, moderne producten die met een knipoog naar het traditionele Delfts blauw gemaakt zijn

In de Concept Store is ook te zien hoe Delfts blauw gemaakt wordt en demonstreert een meesterschilder de fijne kneepjes van het vak. Wie wat meer tijd heeft mag zelf ook aanschuiven bij een workshop Delfts blauw schilderen om zelf dit eeuwenoude ambacht te ervaren. Ook is hier een prachtige selectie van ons handschilderwerk te bewonderen.

Onze Blue Classics winkels zijn er helemaal op ingericht om de toeristen te geven wat ze zoeken: prachtige Delfts blauwe souvenirs of klassiek handschilderwerk, oftewel de klassiekers. Ideaal voor de toerist die een mooi aandenken aan Nederland mee naar huis wil nemen.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Handbeschilderde 3-delige tulpenvaas met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

Workshops en Masterclasses

Neem een uniek kijkje achter de schermen bij een van de grootste producenten van Delfts blauw aardewerk. Deze zomer opent de Heinen Delfts Blauw fabriek in Putten haar deuren voor bezoekers die zelf de Delfts blauwe schilderkunst willen uitproberen en meteen alles te weten willen komen over het maakproces van Nederlands’ bekendste aardewerkproduct.

De grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip Heinen Delfts Blauw

Grootste Delfts blauwe vazen van Nederland onthuld!

Dit zijn ze dan: de twee grootste Delfts blauwe vazen van Nederland! De twee handbeschilderde vazen van Heinen Delfts Blauw zijn afgelopen weekend onthuld op de International Ceramics Fair in de Chinese porseleinstad Jingdezhen.

Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk logo wandbord Heinen Delfts Blauw

Alles is mogelijk: bijzondere Delfts blauwe relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn het leukste als ze een persoonlijk tintje hebben. Onze relatiegeschenken zijn ambachtelijke producten die helemaal naar wens gemaakt en samengesteld kunnen worden.