Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Ontdek de nieuwe Heinen Delfts Blauw winkelconcepten

Geschreven door Annette O'Shea Op
We gaan het lekker anders doen. Bij Heinen Delfts Blauw zijn we dol op vernieuwing en op de komende trends inspringen, zodat jij de mooiste decoratie voor in huis kunt vinden. Natuurlijk maken we naast de trendy woonaccessoires, ook nog steeds traditioneel en tijdloos Delfts blauw handschilderwerk en souvenirs. Om deze uit-gebreide collecties goed aan te bieden, splitsen we onze winkels voortaan op! Bezoek onze nieuwe winkelconcepten: Heinen Delfts Blauw Concept Store & Blue Classics.

Delfts blauw wordt weer helemaal herontdekt door het Nederlandse publiek en is populairder dan ooit. We zijn trots op ons oer-Hol-landse product wat wereldwijd bekend en geliefd is. Om te laten zien hoe mooi Delfts blauw past in de populaire interieurstijlen van nu hebben we de Concept Store opgezet. Hier zijn alle collecties van Heinen Delfts Blauw te vinden, waaronder de ‘Out of the Blue’ collectie. Prachtige, moderne producten die met een knipoog naar het traditionele Delfts blauw gemaakt zijn

In de Concept Store is ook te zien hoe Delfts blauw gemaakt wordt en demonstreert een meesterschilder de fijne kneepjes van het vak. Wie wat meer tijd heeft mag zelf ook aanschuiven bij een workshop Delfts blauw schilderen om zelf dit eeuwenoude ambacht te ervaren. Ook is hier een prachtige selectie van ons handschilderwerk te bewonderen.

Onze Blue Classics winkels zijn er helemaal op ingericht om de toeristen te geven wat ze zoeken: prachtige Delfts blauwe souvenirs of klassiek handschilderwerk, oftewel de klassiekers. Ideaal voor de toerist die een mooi aandenken aan Nederland mee naar huis wil nemen.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Heinen Delfts Blauw x Rémy Cointreau

Ontdek de kunst van het serveren van cocktails! Bij de pop-up bar La Maison by Rémy Cointreau in Amsterdam kun je nu bijzondere cocktails drinken uit Delfts Blauw-keramieken coupes ontworpen door kunstenaar Pablo Lücker in samenwerking met Heinen Delfts Blauw. De pop-upbar is van 8 t/m 19 november gevestigd in Fosbury & Sons aan de Prinsengracht. Laten we samen proosten op Nederlands erfgoed en creativiteit!
Delfts blauwe “Atlas” ontworpen door Jacob de Baan voor Heinen Delfts Blauw

Atlas

Jacob de Baan heeft voor Heinen Delfts Blauw een interpretatie van Atlas gemaakt. Jacob werd geïnspireerd door Atlas en hij vraagt zich af of Atlas alle klokken om zich heen hoort luiden. Atlas doet zijn werk zonder te klagen, maar misschien is hij moe en lijdt hij onder de zware last die hij draagt?

Heinen Delfts Blauw fabriek in Delft

Heinen Delfts Blauw neemt 'de Delftse Pauw' over

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Heinen Delfts Blauw.

Met ingang van 1 juli 2018 zullen wij Delft Pottery ‘de Delftse Pauw’ overnemen. De Delftse Pauw is een aardewerkfabriek die de traditie van Delfts blauw aardewerk uit de 17e eeuw voortzet, gelegen aan de Delftweg (aan de Vliet) ten noorden van het centrum van Delft.