Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Heinen Delfts Blauw
9916 reviews
Mark: 9,5

Ontdek de nieuwe Heinen Delfts Blauw winkelconcepten

Geschreven door Annette O'Shea Op
We gaan het lekker anders doen. Bij Heinen Delfts Blauw zijn we dol op vernieuwing en op de komende trends inspringen, zodat jij de mooiste decoratie voor in huis kunt vinden. Natuurlijk maken we naast de trendy woonaccessoires, ook nog steeds traditioneel en tijdloos Delfts blauw handschilderwerk en souvenirs. Om deze uit-gebreide collecties goed aan te bieden, splitsen we onze winkels voortaan op! Bezoek onze nieuwe winkelconcepten: Heinen Delfts Blauw Concept Store & Blue Classics.

Delfts blauw wordt weer helemaal herontdekt door het Nederlandse publiek en is populairder dan ooit. We zijn trots op ons oer-Hol-landse product wat wereldwijd bekend en geliefd is. Om te laten zien hoe mooi Delfts blauw past in de populaire interieurstijlen van nu hebben we de Concept Store opgezet. Hier zijn alle collecties van Heinen Delfts Blauw te vinden, waaronder de ‘Out of the Blue’ collectie. Prachtige, moderne producten die met een knipoog naar het traditionele Delfts blauw gemaakt zijn

In de Concept Store is ook te zien hoe Delfts blauw gemaakt wordt en demonstreert een meesterschilder de fijne kneepjes van het vak. Wie wat meer tijd heeft mag zelf ook aanschuiven bij een workshop Delfts blauw schilderen om zelf dit eeuwenoude ambacht te ervaren. Ook is hier een prachtige selectie van ons handschilderwerk te bewonderen.

Onze Blue Classics winkels zijn er helemaal op ingericht om de toeristen te geven wat ze zoeken: prachtige Delfts blauwe souvenirs of klassiek handschilderwerk, oftewel de klassiekers. Ideaal voor de toerist die een mooi aandenken aan Nederland mee naar huis wil nemen.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauwe kerstbal DIY met stiften Heinen Delfts Blauw

Create your own...

Ben jij een echte creatieveling? Waan jezelf een meesterschilder en ga aan de slag met de DIY kerstbal!

Hert Bier & Blauw Bloesem pakket Heinen Delfts Blauw

Leuke cadeaupakketten voor Vaderdag!

Verras je vader met de leukste cadeaupakketjes. Speciaal voor Vaderdag hebben we een paar mooie producten uit onze collectie gekozen en hier originele gift sets van gemaakt.

Handbeschilderde Made-Lief vazen groot en klein met bloemen van Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Delfts blauwe vazencollectie Made-Lief

Heinen Delfts Blauw komt met een nieuwe collectie Delfts blauwe vazen onder de naam Made-Lief. De handbeschilderde vazen kenmerken zich door de moderne lijnen, elegante vormen en romantische Delfts blauwe bloesem. Dit is Delfts blauw in zijn puurste vorm!