Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!
Drie waxinelichthouder huisjes op een rij in het goud

Kersthuisjes en kerstaccessoires

Geschreven door Annette O'Shea Op
Vrolijk de donkerste maanden van het jaar op met de gezelligste kersthuisjes en kerstaccessoires voor in huis. Met sprankelend goud, kraakwit porselein, Delfts blauwe decoraties en heerlijke kaarslichtjes maak je het extra gezellig in huis deze kerst. Doe hier inspiratie op voor de leukste kerstaccessoires en ontdek onze kleine kersthuisjes in verschillende kleuren. Maak van je huis een gezellig kersthuis dit jaar!

Kersthuisjes in de vensterbank

Iedereen kent ze inmiddels wel: de gezellige miniatuur kersthuisjes voor in de vensterbank of op een plankje aan de wand. De kersthuisjes zijn misschien wel de populairste kerstdecoratie op de kerstboom na! Onze Delfts blauwe kersthuisjes krijgen dit jaar een extra kerstachtige uitstraling doordat we de talloze raampjes hebben opengezet zodat het licht van het waxinelichtje gezellig naar buiten valt. In plaats van alleen de rechthoekige kersthuisjes, hebben we nu ook ronde kersthuisjes gemaakt. Dit is een rijtje grachtenpandjes zoals je die in de binnensteden van Nederland overal ziet, maar dit keer lopen de kersthuisjes in de rondte in elkaar over. De bijzondere trapgevels zijn allemaal verschillend en sluiten speels op elkaar aan. Zo zet je dit jaar een uniek kersthuisje in het midden van de tafel. Zet er een waxinelichtje in voor extra gezelligheid. De kersthuisjes in de vorm van een waxinelichthouder zijn verkrijgbaar in Delfts blauw, goud, zwart of wit.

Niet leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 24,95

Kerstaccessoires voor in huis

Maak er een sprankelende kerst van dit jaar met de leukste kerstaccessoires voor in huis. Zodra het donker wordt in huis, voegen we graag kerstaccessoires toe die een beetje licht en gezelligheid brengen. Denk aan een mooie Delfts blauwe kandelaar voor lange dinerkaarsen, goudkleurige vaasjes in verschillende vormen en maten en leuke kerstornamenten in goud of Delfts blauw. Deze kerstaccessoires hebben een handig formaat waardoor je ze ook kunt gebruiken om bijvoorbeeld een mooie tafelsetting te maken. Voeg de kerstaccessoires dan toe aan een kerststuk voor op tafel of gebruik de goudkleurige kersthuisjes om ze tussen de dennentakken te verstoppen voor een beetje extra schittering in het kaarslicht. Vul de kleine buikvaasjes met takjes vol rode bessen of hulst om een hoekje op de vensterbank of in een donkere kast op te vrolijken met leuke kerstaccessoires.

Direct leverbaar
€ 18,95
Direct leverbaar
€ 24,95

Kerstaccessoires als tafelversiering

Onze leuke kerstaccessoires van porselein zijn erg geschikt om te verwerken in een centerpiece op tafel, maar als je echt een statement neer wil zetten tijdens het kerstdiner kies je voor een vaas. En niet zomaar een vaas, maar het tafelmodel van een echte piramidevaas. Ook wel bekend als de tulpenvaas met meerdere lagen. Dit tafelmodel is het ideale kerstaccessoire dit jaar, omdat hij uit drie lagen bestaat en daarmee opvallend is zonder te overheersend aanwezig te zijn. De verschillende tuitjes van de tulpenvaas lenen zich uitstekend om op te vullen met leuke kersttakken, hulst of andere leuke kerst accessoires. Het ideale aan de driedelige tulpenvaas is dat we kant-en-klare tulpenvazen aanbieden, maar we bieden ook de mogelijkheid om zelf je favoriete combinatie bij elkaar te stapelen. Kies een onderstuk, een middenstuk en een topje om de gewenste kleurstelling en decoraties met elkaar te combineren. Zo past deze kerstaccessoires altijd perfect bij jouw inrichting. En wil je de stapelbare vaas na de kerst een nieuw uiterlijk geven? Dan combineer je de bestaande laagjes van de vaas gewoon met compleet nieuwe tussenstukken. Lekker stapelen maar!

Niet leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 130,-
Direct leverbaar
€ 46,95

Kersthuisjes als waxinelichthouders

Combineer het beste van twee werelden met deze leuke kersthuisjes in de vorm van waxinelichthouders. Normaalgesproken zet je een rijtje kersthuisjes neer in de vensterbank, in de kast of boven de open haard, en dan prop je er wat kaarsjes of kerstverlichting tussen om de huisjes gezellig te verlichten zodat ze goed opvallen. Met onze kersthuisjes in de vorm van waxinelichthouders hoeft dat niet meer. De kersthuisjes worden zo van binnenuit verlicht en verspreiden een heel gezellig licht in donkere hoekjes of vanaf de vensterbank naar buiten toe. Met de lichtjes aan in de miniatuur kersthuisjes, kun je je inbeelden dat de families gezellig binnen in hun huisjes zitten met de kaarsjes en de kerstboom aan.  Zo creëer je een extra dimensie met deze leuke kerstaccessoires. De kersthuisjes zijn zo ook een veilige manier om kaarsjes te kunnen branden in huis, want door de kleine raampjes en het hoge dak wordt de vlam goed afgeschermd en kan er niet per ongeluk iets tegen het vlammetje aan stoten en vlam vatten.

Drie waxinelichthouder huisjes met Delfts blauw bloemen decoratie
Direct leverbaar
€ 24,95
Direct leverbaar
€ 24,95
Direct leverbaar
€ 24,95

Grappige kerstaccessoires aan de muur

Mag het van jou ook allemaal wel wat vrolijker en wordt je graag wakker met een lach op je gezicht, dan zijn deze grappige kerstaccessoires van kunstenaar Redmer Hoekstra echt wat voor jou. Redmer heeft voor Heinen Delfts Blauw een reeks wandborden gemaakt met daarop Delfts blauwe illustraties waarop je niet uitgekeken raakt. In de tekeningen zitten allerlei kleine grapjes verwerkt. hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. Dankzij de ronde vormen van de wandborden passen ze uitstekend bij kerst en vormen ze een unieke kerstaccessoire voor aan de muur. Trek de ronde vormen van de kerstballen door uit de kerstboom naar de muur om de kerstboom heen voor een bijzondere kerstdecoratie met unieke kerstaccessoires van Nederlands grappigste illustrator.

Direct leverbaar
€ 37,95
Direct leverbaar
€ 47,95
Direct leverbaar
€ 74,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 9,95

Kerstaccessoires tussen de kerst huisjes

Het is ontzettend leuk om een heel dorp vol kersthuisjes te maken. Zet een speciale tafel neer ergens in een mooie hoek in de kamer. Bedek de tafel met een mooi kerst tafelkleed of met een sneeuwdeken als je een winters landschap wilt maken. Zet de kersthuisjes verspreidt over het kleedje neer of zet ze zij aan zij om een straatje te creëeren. Vul de ruimte tussen de kersthuisjes op met leuke bijpassende kerstaccessoires. Als je echt een miniatuur kerstwereld wil neerzetten, kies dan voor kleine kerstboompjes, poppetjes die bezig zijn met winterse activiteiten zoals sneeuwballen gooien of sleeën en kerstlichtjes. Je kunt ook kiezen voor een fantasiewereld. Kies dan leuke kerstaccessoires zoals kerstkabouters met rode neuzen, ijsberen, vogeltjes met kerstmutsen op en gouden kerststerren. Steek de waxinelichtjes aan binnenin de kersthuisjes en geniet van een dromerige, winters miniatuurdorpje. 

Direct leverbaar
€ 7,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 10,95

Leuke kersthuisjes voor in de kerstboom

Kersthuisjes om neer te zetten in je huis, zijn dus hartstikke populair en elk jaar weer een geliefde decoratie in de kerstperiode. Bij Heinen Delfts Blauw combineren we deze leuke jaarlijkse trend, met een andere bestaande trend. Namelijk de oud-Hollandse grachtenpandjes uitgevoerd in Delfts blauw porselein. Deze kersthuisjes met een karakteristiek Nederlands uiterlijk hebben we in verschillende uitvoeringen, namelijk als waxinelichthouders, voorraadpotten en droogbloemvaasjes. We hebben deze leuke Delfts blauwe kersthuisjes nóg kleiner gemaakt en aan een lintje gehangen, zodat je nu ook je kerstboom kunt volhangen met gezellige kersthuisjes. Ook deze kersthuisjes voor in de kerstboom zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals Delfts blauw, wit en goud.

Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 14,95

Kerstaccessoires en kersthuisjes online kopen

Ben je dol op lekker kerstshoppen maar doe je dat het liefste vanuit je luie stoel naast de open haard, met een warm kleedje en een kopje thee. Koop dan je kerstaccessoires en kersthuisjes gewoon eenvoudig online. In de webshop van Heinen Delfts Blauw vind je duizenden artikelen voor in huis, zoals gezellige kerstkandelaren, kersthuisjes en kerstaccessoires. Het handige aan online kerstaccessoires kopen is dat je meteen een groot aanbod kerstaccessoires met elkaar kunt vergelijken en de kersthuisjes op elkaar af kunt stemmen, zodat alles leuk bij elkaar past. Wanneer je voor 15:00 uur op een werkdag bestelt, zorgen wij dat het diezelfde dag nog verstuurd wordt. We pakken het ook nog leuk voor je in, zodat het uitpakken van je kerstaccessoires een waar feestje wordt.

Kerstpakket met grachtenpandjes als theelichthouders
Kerstpakket
Niet leverbaar
€ 74,85
€ 67,-
Kerstpakket
Niet leverbaar
€ 42,85
€ 39,-
Kerstpakket
Niet leverbaar
€ 83,70
€ 74,95

Cadeau voor de feestdagen: kersthuisjes!

Zoek je nog een origineel kerstcadeau wat door iedereen gewaardeerd wordt, jong of oud? Dan is het misschien een leuk idee om leuke kerstaccessoires zoals kersthuisjes cadeau te doen. Onze Delfts blauwe kersthuisjes zijn voor veel mensen echt een verzamelobject geworden en we brengen door de jaren heen steeds nieuwe varianten uit. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een kersthuisje cadeau te geven aan je personeel of als relatiegeschenk. Een leuke mogelijkheid hierbij is om het bedrijfslogo op de kersthuisjes te laten drukken. Mocht je dit een interessante cadeaumogelijkheid vinden, neem dan contact op met onze klantenservice om de maatwerk mogelijkheiden te bespreken. De kersthuisjes zijn ook een vrolijke toevoeging aan een uitgebreider kerstpakket. Ook deze kunnen we helemaal naar wens samenstellen. We hebben ook een paar kant-en-klare kerstpakketten in onze collectie opgenomen, die we feestelijk inpakken en direct naar de ontvanger kunnen verzenden. 

Shop kersthuisjes & kerstaccessoires!
Heb je zin om je huis gezellig te maken voor kerst, dan shop je je kersthuisjes en kerstaccessoires heel eenvoudig online. In de webshop van Heinen Delfts Blauw vind je een uitgebreide kerstcollectie, met mooie kerstserviezen, unieke kerstballen en leuke kerstaccessoires voor in huis. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice of loop eens gezellig binnen bij één van onze winkels. We helpen je graag!

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Hoe doe je dat: vazen schoonmaken

Een schone vaas zorgt ervoor dat je boeket bloemen langer mooi blijft. Vaak blijft er een hardnekkige aanslag achter aan de binnenkant van de vaas, die maar moeilijk te verwijderen is. Zeker wanneer deze vaas sierlijke vormen heeft, met hoekjes die lastig te bereiken zijn met een borsteltje of een spons. Daarom zetten we een aantal tips op een rij waarmee een vaas schoonmaken een peuleschilletje wordt.
Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz

Beurs TrendZ een groot succes

De living & lifestyle beurs Trendz is weer achter de rug en het was een groot succes. Onze Delfts blauwe producten zijn goed in de smaak gevallen, wat betekent dat we er volgende keer weer bij zijn! 

Nieuw servies met dieren: PAAUW!

De pauw is een sierlijke vogel die vaak een inspiratiebron is voor prachtige kunstwerken. Op ons nieuwste PAAUW servies met dieren staat de pauw met zijn schitterende veren en bijzondere geschiedenis in het middelpunt. Een verrassende combinatie van Delfts blauw met groene accenten.