Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Hollands Tafelen

Geschreven door Annette O'Shea Op
Geef je servies een Delfts Blauw tintje met onze design serviezen. Deze zijn gemaakt in samenwerking met drie Nederlandse ontwerpers. Dan heb je echt iets bijzonders op tafel! Welk ontwerp is jouw favoriet?
Blauw Vouw, Blauw Bloesem en Blauw Festival serviezen van Heinen Delft Blauw

BLAUW BLOESEM, geïnspireerd op eeuwenoud servies en opgegraven aardewerk. De subtiele Delftsblauwe decoraties geven een rustige aanblik waardoor er ruimte is behouden om het gerecht te presenteren.

Tafeltip: Lekker borrelen tijdens de feestdagen? De Blauw Bloesem Dipping Bowls hebben het perfecte formaat om kleine borrelhapjes, of sausjes in te serveren. Goed te combineren met het Blauw Bloesem gebaksschoteltje of -ontbijtbord.

Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw

BLAUW VOUW, een verrassende ontmoeting tussen de Aziatische vouwkunst Origami en Hollands Delfts Blauw.

Tafeltip: Een uitgebreid buffet op tafel? Met de keus uit het Blauw Vouw dipschaaltje, yoghurtschaaltje en -soepkom, serveer je gemakkelijk bijvoorbeeld  yoghurt, fruit en al je andere bijgerechten.

Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

BLAUW FESTIVAL, de combinatie van stoer, minimalistisch design en traditioneel Delfts Blauw. Een podium voor het gerecht!

Tafeltip: Door de standringen onder het Blauw Festival servies en de ronde vormen krijgt het een extra bijzonder effect. Een feest op tafel en voor ieder gerecht een geschikt bord of schaal!

Blauw Festival servies ontworpen door Geke Lensink voor Heinen Delfts Blauw

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw en gouden kuspaartjes

showUP 2019

Op 3 en 4 februari waren wij aanwezig op de showUp beurs in de Expo Haarlemmermeer. Dé inkoopbeurs voor inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Voor ons het moment om de nieuwe producten uit de catalogus van 2019 te presenteren.

 

Een Heinen Delfts Blauw schilder bezig aan een vaas

Binnenkijken bij Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw aardewerk van de hoogste kwaliteit produceren vraagt om precisie en veel kennis van het ambacht. Bij Heinen Delfts Blauw houden we daarom graag zelf de touwtjes in handen. Dat gebeurt al bij de selectie van de klei in poedervorm tot aan het afbakken van het eindproduct. Kijk mee bij elke stap van het maakproces van authentiek Delfts blauw aardewerk!
My Jewellery kettingen in een Blauw Vouw schaaltje Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw en My Jewellery lanceren nieuwe sieradenlijn!

Dit zijn ze de dan: de nieuwste Delfts blauwe sieraden! De sieraden hebben een typisch Hollands karakter, net als Heinen Delfts Blauw en My Jewellery, die speciaal voor deze lijn de handen ineen geslagen hebben. De sieraden zijn per schatkist aan boord van een VOC-schip naar Delft gebracht, waar ze samen met de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld onthuld zijn aan het publiek.