Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Hollands Tafelen

Geschreven door Annette O'Shea Op
Geef je servies een Delfts Blauw tintje met onze design serviezen. Deze zijn gemaakt in samenwerking met drie Nederlandse ontwerpers. Dan heb je echt iets bijzonders op tafel! Welk ontwerp is jouw favoriet?
Blauw Vouw, Blauw Bloesem en Blauw Festival serviezen van Heinen Delft Blauw

BLAUW BLOESEM, geïnspireerd op eeuwenoud servies en opgegraven aardewerk. De subtiele Delftsblauwe decoraties geven een rustige aanblik waardoor er ruimte is behouden om het gerecht te presenteren.

Tafeltip: Lekker borrelen tijdens de feestdagen? De Blauw Bloesem Dipping Bowls hebben het perfecte formaat om kleine borrelhapjes, of sausjes in te serveren. Goed te combineren met het Blauw Bloesem gebaksschoteltje of -ontbijtbord.

Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw

BLAUW VOUW, een verrassende ontmoeting tussen de Aziatische vouwkunst Origami en Hollands Delfts Blauw.

Tafeltip: Een uitgebreid buffet op tafel? Met de keus uit het Blauw Vouw dipschaaltje, yoghurtschaaltje en -soepkom, serveer je gemakkelijk bijvoorbeeld  yoghurt, fruit en al je andere bijgerechten.

Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

BLAUW FESTIVAL, de combinatie van stoer, minimalistisch design en traditioneel Delfts Blauw. Een podium voor het gerecht!

Tafeltip: Door de standringen onder het Blauw Festival servies en de ronde vormen krijgt het een extra bijzonder effect. Een feest op tafel en voor ieder gerecht een geschikt bord of schaal!

Blauw Festival servies ontworpen door Geke Lensink voor Heinen Delfts Blauw

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Een grappige kerst met grappige kerstballen!

Nederland staat bekend als het land van de grappen en de grollen. Geen wonder dus dat we ook voorop lopen wanneer het aankomt op een grappige kerst! Houd je wel van een beetje humor en verrassing deze feestdagen, doe dan inspiratie op met grappige kerstballen en kerstornamenten voor een hilarische kerst.
Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz

Beurs TrendZ een groot succes

De living & lifestyle beurs Trendz is weer achter de rug en het was een groot succes. Onze Delfts blauwe producten zijn goed in de smaak gevallen, wat betekent dat we er volgende keer weer bij zijn! 

Feestweek aankomst grootste Delfts blauwe vazen!

Over een paar weken arriveren de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld in Nederland. Dat vieren we uitgebreid met een gezellige feestweek vol leuke activiteiten. Ben jij er ook bij?