Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe oorbellen van Heinen Delfts Blauw sieraden

Hippe sieraden met Delfts blauwe touch!

Geschreven door Martijn Op

Heinen Delfts Blauw maakt, naast de traditionele vazen, borden en tegels, ook mooie sieraden. Onlangs brachten we een hele nieuwe serie uit die meer inspeelt op de mode en trends van nu. 

Quirine is bij ons verantwoordelijk de productie van alle sieraden. Naast dat zij de productie coördineert, bedenkt zij ook regelmatig nieuwe designs die aansluiten bij de huidige modetrends. 

Shop: Armband leer brons-groen - € 24,95

Quirine haalt haar inspiratie uit de sieraden die ze dagelijks mensen ziet dragen en geeft daar dan een Delftsblauwe twist aan.

Shop: Oorbel Ibiza - € 24,95

Alle sieraden worden in onze fabriek in Nederland vervaardigd. 

Shop - Armband Spiraal €34,95

Alle sieraden worden in Nederland in ons eigen atelier gemaakt.

Shop: Bedelarmband met roosbedel € 14.95

Doordat we het ontwerp en de productie in eigen handen hebben, kunnen we snel schakelen en inspringen op de laatste trends. Ook kunnen we op bestelling maatwerk leveren.

Shop: Armband leer zilver-blauw € 24,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Blauw Vouw finalist van de Tableware International Awards of Excellence

Ons Blauw Vouw servies is genomineerd als finalist van de Tableware International Awards of Excellence. In de categorie koffie- & theeservies is dit opvallende servies van de Nederlandse designer Romy Kühne aangemerkt als favoriet door een internationale vakjury. Op de vakbeurs Ambiente in Frankfurt wordt zondag de winnaar bekendgemaakt. 

Het is weer tijd voor tulpen!

Haal je mooiste tulpenvaas tevoorschijn, ren naar de bloemist en zet een verse bos tulpen op tafel! Hier laten we de mooiste bloemschikkingen in de meest iconische tulpenvazen aan je zien, zodat je gemakkelijk thuis je eigen Keukenhof-momentje kunt creëren.

Zwarte vazen voor stijlvol interieur

Zwarte vazen zijn altijd een goede keus. De kleur valt overal mee te combineren en het is tijdloos, elegant, krachtig en toch ook subtiel. Allemaal eigenschappen die een vaas goed kan gebruiken om je interieur een opfrisser te geven. Shop hier de mooiste zwarte tulpenvazen en bloemenvazen.