Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe oorbellen van Heinen Delfts Blauw sieraden

Hippe sieraden met Delfts blauwe touch!

Geschreven door Martijn Op

Heinen Delfts Blauw maakt, naast de traditionele vazen, borden en tegels, ook mooie sieraden. Onlangs brachten we een hele nieuwe serie uit die meer inspeelt op de mode en trends van nu. 

Quirine is bij ons verantwoordelijk de productie van alle sieraden. Naast dat zij de productie coördineert, bedenkt zij ook regelmatig nieuwe designs die aansluiten bij de huidige modetrends. 

Shop: Armband leer brons-groen - € 24,95

Quirine haalt haar inspiratie uit de sieraden die ze dagelijks mensen ziet dragen en geeft daar dan een Delftsblauwe twist aan.

Shop: Oorbel Ibiza - € 24,95

Alle sieraden worden in onze fabriek in Nederland vervaardigd. 

Shop - Armband Spiraal €34,95

Alle sieraden worden in Nederland in ons eigen atelier gemaakt.

Shop: Bedelarmband met roosbedel € 14.95

Doordat we het ontwerp en de productie in eigen handen hebben, kunnen we snel schakelen en inspringen op de laatste trends. Ook kunnen we op bestelling maatwerk leveren.

Shop: Armband leer zilver-blauw € 24,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauw wandbord Gouden Eeuw bloemen van Heinen Delfts Blauw m405

Het Jaar van de Gouden Eeuw

Onze collectie 'De Gouden Eeuw' is een romantische verwijzing naar de Gouden Eeuw, met prachtige prints die ook terug te zien zijn in het Rijksmuseum.

Servetten vouwen als tafelversiering

De tijd van gezellig samen rond de eettafel zitten is weer aangebroken. Voor een normale maaltijd zet je misschien de dinerborden op tafel en misschien steek je zelfs nog wel een gezellig kaarsje aan, maar voor een bijzondere maaltijd trek je de servetten uit de kast. Servetten vouwen is een creatieve manier om veel sfeer aan je eettafel toe te voegen.

Zet heerlijke Slow Coffee met Heinen Delfts Blauw

Leg die pingende telefoon maar aan de kant, doe je mailbox tabje dicht en haal de koffiebonen uit de kast. Het is tijd voor overheerlijke sloooowww coffeeeee. Met de nieuwe drip filters van Heinen Delfts Blauw gooien we al dat gehaaste gedoe overboord en gaan we terug naar de basics van dat heerlijke, langzame proces: koffiezetten.