Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Mat zwarte tulpenvazen met bloemen Heinen Delfts Blauw

Zwarte vazen voor stijlvolle bloemen

Geschreven door Martijn Op

Shop de mooiste zwarte vazen

We hebben stijlvolle zwarte vazen in allerlei soorten en maten voor je. Van de klassieke en strakke driedelige tulpenvaas, tot de meer bolle en ronde vaas. Ze zijn mat zwart en daardoor opvallend, zonder te glanzen. Shop hieronder onze zwarte vazen en maak er met kleurrijke bloemen een opvallend geheel van! 

Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 32,-
Direct leverbaar
€ 46,95
Direct leverbaar
€ 149,-
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 199,-

Tijdloos en stoer

Wij zijn helemaal fan van de mat zwarte kleur, vooral omdat deze schitterend combineert met het klassieke Delfts blauw. Zwart is een tijdloze kleur die stijlvol is en goed combineert met allerlei woonstijlen. Of je nou van een landelijke inrichting houdt, een Scandinavische stijl of een knallende pop art inrichting hebt. De kleur zwart is ook verrassend warm en geeft tegelijkertijd jouw ruimte een stoere vibe.

"Black has it all. Its beauty is absolute. It is the perfect harmony.” – Coco Chanel 

Hoge bolvaas zwart met Delfts blauwe versieringen en een klerrijke bos bloemen.

Zwarte woondecoratie

Zwart wordt vaak gezien als kleurloos, maar niets is minder waar. Kleur is alleen zichtbaar doordat bepaalde lichtgolven worden weerkaatst, maar zwart houdt alle kleuren vast. Zwart heeft dus alle kleuren van de regenboog in zich! Misschien dat onze zwarte vazen daarom zo goed combineren met elke andere kleur uit de collectie. Speel er lekker op los met bijvoorbeeld onze Stapelgekte configurator. Zo zie je meteen hoe goed de andere designs passen naast die heerlijke, mat zwarte vazen!

P.S. Benieuwd naar nóg meer zwarte woondecoratie? Kijk dan ook eens naar ons nieuwe servies Avondbloem met zwarte bloesem en goudaccenten! Dek de tafel met dit schitterende servies en maak het plaatje compleet met een paar mat zwarte vazen als centerpieces.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Heinen Delfts Blauw x The Good Roll

Onze missie is duidelijk: Delfts blauw terug laten keren in alle Nederlandse huishoudens. En ja, dat is inclusief het kleinste kamertje van het huis! Daarom slaat Heinen Delfts Blauw de handen ineen met The Good Roll voor een bijzonder mooi product: Delfts blauwe toiletrollen. 
Handbeschilderde Made-Lief vazen groot en klein met bloemen van Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Delfts blauwe vazencollectie Made-Lief

Heinen Delfts Blauw komt met een nieuwe collectie Delfts blauwe vazen onder de naam Made-Lief. De handbeschilderde vazen kenmerken zich door de moderne lijnen, elegante vormen en romantische Delfts blauwe bloesem. Dit is Delfts blauw in zijn puurste vorm!

Katten drieluik handgeschilderd op wandborden van Heinen Delfts Blauw

The making of: Handgeschilderde dierportretten

We nemen je mee in hoe we deze lijn hebben ontworpen en ontwikkeld. Van het tekenen tot aan het schilderen, ben jij ook benieuwd naar deze prachtige dierportretten? Bekijk hoe we ze maakten!