Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Zwarte vazen voor stijlvol interieur

Geschreven door Annette O'Shea Op
Zwarte vazen zijn altijd een goede keus. De kleur valt overal mee te combineren en het is tijdloos, elegant, krachtig en toch ook subtiel. Allemaal eigenschappen die een vaas goed kan gebruiken om je interieur een opfrisser te geven. Shop hier de mooiste zwarte tulpenvazen en bloemenvazen.

Shop de mooiste zwarte tulpenvazen

Er is geen kleur ter wereld waar zoveel over geschreven is als de kleur zwart. De elegante en krachtige kleur kan zowel gebruikt worden in een heel chique, elegant interieur als in een stoer, robuust en industrieel interieur. Dat is het bijzondere van deze kleur. Het beweegt mee met zijn omgeving en weet er op subtiele manier toch een eigen stempel op te drukken. De eenvoudigste manier om zwart toe te voegen aan je interieur is door verplaatsbare woonaccessoires in het zwart te kiezen, waarbij zwarte vazen een absolute must zijn. We hebben stijlvolle zwarte vazen in allerlei soorten en maten voor je. Van de driedelige zwarte tulpenvaas, tot de hoge zwarte bolvaas en ronde zwarte vazen op pootjes of voor droogbloemen. Sommige zwarte vazen zijn matzwart en sommige zwarte vazen zijn afgewerkt met een subtiele glans. Vul de volledig zwarte vaas met een kleurrijk boeket bloemen, zodat de vaas de kleurrijke bloemenpracht nog beter tot zijn recht laat komen. Ook zonder fleurige bloemen is een zwarte vaas een mooi decoratiestuk om neer te zetten op tafel of in de vensterbank.

Niet leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 32,-
Direct leverbaar
€ 46,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 149,-
Direct leverbaar
€ 199,-
Niet leverbaar
€ 99,95

Zwarte vazen, tijdloos en stoer

Of je nou in een industriële loft woont in het midden van de stad of in een historische boerderij op het platteland, één ding die deze twee woonstijlen gemeen kunnen hebben zijn zwarte tulpenvazen op tafel. Combineer de zwarte tulpenvazen met een kunstzinnige inrichting, zoals de stijl van Picasso, Rietveld of de retro wandborden van Richard Hutten voor een strakke uitstraling of combineer de zwarte tulpenvazen met weelderige Delfts blauwe bloesem, houten tafels en meesterwerken uit de Gouden Eeuw voor een romantische look. De zwarte vazen die we ontworpen hebben voor de collectie zwarte vazen van Heinen Delfts Blauw combineren schitterend met fris wit porselein en schilderachtig Delfts blauw. De unieke kleur zwart kan met de juiste combinatie verrassende warmte toevoegen aan een ruimte. Vul de zwarte tulpenvazen met een zee van felgekleurde bloemen voor dat Color Pop effect, een populaire woonstijl in 2024. Hierbij zorgt de zwarte tulpenvaas voor een versterkend effect. Tegen zijn rustige, maar sterke kleur, steken de felle kleuren van de bloemen nog scherper af. Als je juist iets met een rustige elegantie op tafel wilt zetten, dan past de zwarte vaas zich aan naar jouw wensen. Vul de zwarte tulpenvaas met bloemen in kalme tonen, zoals donkergroen blad, diep paarse en pastelkleurige bloemen, waarbij de zwarte kleur als een canvas fungeert en een schilderachtig boeket tevoorschijn laat komen.

"Zwart heeft het allemaal. Haar schoonheid is absoluut. Het is de perfecte harmonie.”

– Coco Chanel 

Hoge bolvaas zwart met Delfts blauwe versieringen en een klerrijke bos bloemen.
Niet leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 109,-
Direct leverbaar
€ 14,95

Zwarte tulpenvazen als zwarte woondecoratie

Zwart wordt vaak beschreven als kleurloos, maar niets is minder waar. Kleur is alleen zichtbaar doordat bepaalde lichtgolven worden weerkaatst, maar zwart houdt alle kleuren vast. Zwart heeft dus alle kleuren van de regenboog in zich! Dit is ook de reden waarom zwarte tulpenvazen zo goed combineren met alle andere kleuren. Laat de zwarte kleur ook op andere plekken terugkomen in je interieur om je zwarte vazen te versterken en nog beter op te laten vallen. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle wandborden met zwarte details, zwarte waxinelichthouders die extra tot leven komen wanneer je er een kaarsje in brandt of kies voor een tijdloos servies met zwarte accenten. Vind je een zwarte tulpenvaas mooi, maar combineer je hem graag met wat meer kleur, kijk dan ook eens bij onze Stapelgekte collectie. Hier kun je je eigen driedelige tulpenvaas bij elkaar stapelen door een boven-, midden- en onderstuk uit te kiezen. In de Stapelgekte configurator zie je meteen een voorbeeld van jouw gekozen combinatie. Is deze zwarte tulpenvaas met andere designs en printjes erbij helemaal naar wens, dan bestel je je eigen creatie als geheel in onze webshop. 

Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 24,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 31,95
Direct leverbaar
€ 49,95
P.S. Benieuwd naar nóg meer zwarte woondecoratie? Kijk dan ook eens naar ons nieuwe servies Avondbloem met zwarte bloesem en goudaccenten! Dek de tafel met dit schitterende servies en maak het plaatje compleet met een paar mat zwarte tulpenvazen als centerpieces.
Exclusief online
Direct leverbaar
€ 54,80
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 16,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 6,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Gaypride regenboog tulpenvaas met LGBTQ kissing couples de Munt Amsterdam Heinen Delfts Blauw

Amsterdam Gay Pride 2019

Wees jezelf! 27 juli tot en met 4 augustus barst in Amsterdam de jaarlijkse Gay Pride weer los. Dit evenement staat symbool voor de verwelkomende en tolerante stad die Amsterdam is. Heinen Delfts Blauw stapt daarom voor één keer af van het traditionele blauw en voegt tijdelijk alle kleuren van de regenboog toe.

The Good Roll: Delfts blauw wc-papier!

We gaan weer vegen in stijl! De wc-rollen die we ontworpen hebben voor The Good Roll waren zo'n groot succes, dat ze binnen no-time uitverkocht waren. Niet getreurd, ze zijn weer terug! En dit keer hebben we zes compleet nieuwe Delfts blauwe toiletrollen ontworpen.
Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz

Beurs TrendZ een groot succes

De living & lifestyle beurs Trendz is weer achter de rug en het was een groot succes. Onze Delfts blauwe producten zijn goed in de smaak gevallen, wat betekent dat we er volgende keer weer bij zijn!