Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Het is weer tijd voor tulpen!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Het tulpenseizoen is in volle bloei! Ze zijn er weer in alle kleuren en maten, enkele tulpen in een felle kleur, dubbele tulpen met gekartelde bloemblaadjes en de prachtige Darwin hybride-tulpen met meerdere kleuren. Haal je mooiste tulpenvaas tevoorschijn, ren naar de bloemist en zet een verse bos tulpen op tafel. Hier laten we de mooiste bloemschikkingen in de meest iconische tulpenvazen aan je zien, zodat je gemakkelijk thuis je eigen Keukenhof-momentje kunt creëren.

Cilinder tulpenvaas

Klein, maar oh zo fijn is deze schattige cilindervormige tulpenvaas met zeven tuiten. Deze tulpenvaas is ideaal als je een mooie volle tulpenbos op tafel wil zetten, zonder dat het al teveel ruimte in beslag neemt. De vele tuitjes zorgen ervoor dat de kwetsbare bloemstelen de steun krijgen die ze nodig hebben om langer mooi te blijven. Dankzij de ronde, gladde vorm staat deze vaas altijd goed en zit je niet te puzzelen met uitstekende hoeken. De vaas heeft daardoor ook een modernere uitstraling dan de meeste tulpenvazen. Kortom: een tijdloze, robuuste tulpenvaas die overal bij past.

Direct leverbaar
€ 34,95
Direct leverbaar
€ 37,95

Tulpenvaas op pootjes

Een andere favoriet van ons is deze elegante tulpenvaas op pootjes. Klein, groot en reusachtige groot, dit model tulpenvaas is er in heel veel maten! Heb je de ruimte en wil je echt een wauw-moment scheppen, dan is de XL tulpenvaas jouw keuze. Hier kun je armen vol tulpen in kwijt! En als het geheel op tafel staat, lijkt het alsof je een professionele bloemist gevraagd hebt om een centerpiece te maken maar dat doe je gewoon lekker zelf dankzij de stevige tuiten op de vaas. De kleinere tulpenvaasjes op pootjes zijn ideaal om saaie hoeken op te fleuren, op bijzettafels of om te combineren met vazen van verschillende formaten, vormen en kleuren. Ons oordeel: veelzijdig en elegant!

Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 369,-
-50%
Niet leverbaar
€ 149,-
€ 75,-

Driedelige tulpenvaas

Queen Mary was er al fan van: tulpenvazen. Hoe hoger en uitbundiger, hoe beter. Deze trendsettende koningin was een van de eerste interieurdesigners, want de tulpenvaas is ontstaan door haar verzoek. Ze vroeg de Delftse plateelbakkers namelijk om een vaas te maken die haar paleizen zou sieren met pilaren van bloemen. De driedelige tulpenvaas is daarom misschien wel de meest iconische Delfts blauwe vaas die ooit gemaakt is. We hebben het eeuwenoude model een beetje opgefrist en er een opvallend tafelmodel van gemaakt. Handig, want niet iedereen heeft een paleis natuurlijk. Elke laag van de vaas heeft zijn eigen waterbakje waardoor elke tulp genoeg voeding krijgt en dus langer mooi blijft. Zit de vaas die jij zoekt er niet tussen? Dan is de Stapelgekte collectie op jouw lijf geschreven. Met deze losse onderdelen, kun je meer dan vijfduizend verschillende tulpenvazen stapelen. Conclusie: MUST HAVE voor tulpenliefhebbers!

Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 999,-
Direct leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 32,-
Direct leverbaar
€ 46,95
Bekijk alle tulpenvazen!
Naast de bovengenoemde modellen hebben we ook nog tulpenvazen in allerlei unieke vormen, zoals hartvorm, waaiers, vierkant, rechthoek, klokvorm, in goud, met panterprint, gedruppeld, gedipt of juist gebubbeld... noem maar op!
Direct leverbaar
€ 129,-
Direct leverbaar
€ 54,95
Direct leverbaar
€ 44,95
Deze mooie foto's van onze producten zijn gemaakt door InspiredByCharm.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delen van de handbeschilderde “stapelbaar” ontworpen door Richard Hutten voor Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op meesterlijk

Meesterlijk 2018

Het eerste weekend van december zijn we feestelijk van start gegaan! Het was namelijk tijd voor de tiende editie van MEESTERLIJK. Hét event voor design en ambacht.

Heinen Delfts Blauw x Rémy Cointreau

Ontdek de kunst van het serveren van cocktails! Bij de pop-up bar La Maison by Rémy Cointreau in Amsterdam kun je nu bijzondere cocktails drinken uit Delfts Blauw-keramieken coupes ontworpen door kunstenaar Pablo Lücker in samenwerking met Heinen Delfts Blauw. De pop-upbar is van 8 t/m 19 november gevestigd in Fosbury & Sons aan de Prinsengracht. Laten we samen proosten op Nederlands erfgoed en creativiteit!
Kerstpakket met grachtenpandjes als theelichthouders

De 10 populairste Delfts blauw producten!

We naderen de kerst en naast leuke kerstornamenten en mooie kerstserviezen, zien we dat er heel veel Delfts blauwe kerstcadeaus voor elkaar worden gekocht. Ben je nog op zoek naar last minute kerstgeschenken, mooie serviezen voor het kerstdiner of gewoon nog wat gezellige lichtjes voor in huis bekijk dan onze top 10 van meest populaire Delfts blauwe producten. Wie weet vind je hier precies wat je zoekt!