Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Het is weer tijd voor tulpen!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Het tulpenseizoen is in volle bloei! Ze zijn er weer in alle kleuren en maten, enkele tulpen in een felle kleur, dubbele tulpen met gekartelde bloemblaadjes en de prachtige Darwin hybride-tulpen met meerdere kleuren. Haal je mooiste tulpenvaas tevoorschijn, ren naar de bloemist en zet een verse bos tulpen op tafel. Hier laten we de mooiste bloemschikkingen in de meest iconische tulpenvazen aan je zien, zodat je gemakkelijk thuis je eigen Keukenhof-momentje kunt creëren.

Cilinder tulpenvaas

Klein, maar oh zo fijn is deze schattige cilindervormige tulpenvaas met zeven tuiten. Deze tulpenvaas is ideaal als je een mooie volle tulpenbos op tafel wil zetten, zonder dat het al teveel ruimte in beslag neemt. De vele tuitjes zorgen ervoor dat de kwetsbare bloemstelen de steun krijgen die ze nodig hebben om langer mooi te blijven. Dankzij de ronde, gladde vorm staat deze vaas altijd goed en zit je niet te puzzelen met uitstekende hoeken. De vaas heeft daardoor ook een modernere uitstraling dan de meeste tulpenvazen. Kortom: een tijdloze, robuuste tulpenvaas die overal bij past.

-70%
Niet leverbaar
€ 34,95
€ 10,-
Direct leverbaar
€ 34,95
Direct leverbaar
€ 37,95
Sale
Niet leverbaar
€ 37,95
€ 11,50
-70%
Direct leverbaar
€ 34,95
€ 10,-
-70%
Niet leverbaar
€ 34,95
€ 17,50

Tulpenvaas op pootjes

Een andere favoriet van ons is deze elegante tulpenvaas op pootjes. Klein, groot en reusachtige groot, dit model tulpenvaas is er in heel veel maten! Heb je de ruimte en wil je echt een wauw-moment scheppen, dan is de XL tulpenvaas jouw keuze. Hier kun je armen vol tulpen in kwijt! En als het geheel op tafel staat, lijkt het alsof je een professionele bloemist gevraagd hebt om een centerpiece te maken maar dat doe je gewoon lekker zelf dankzij de stevige tuiten op de vaas. De kleinere tulpenvaasjes op pootjes zijn ideaal om saaie hoeken op te fleuren, op bijzettafels of om te combineren met vazen van verschillende formaten, vormen en kleuren. Ons oordeel: veelzijdig en elegant!

Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 369,-
-50%
Direct leverbaar
€ 149,-
€ 75,-
-70%
Niet leverbaar
€ 44,95
€ 13,50

Driedelige tulpenvaas

Queen Mary was er al fan van: tulpenvazen. Hoe hoger en uitbundiger, hoe beter. Deze trendsettende koningin was een van de eerste interieurdesigners, want de tulpenvaas is ontstaan door haar verzoek. Ze vroeg de Delftse plateelbakkers namelijk om een vaas te maken die haar paleizen zou sieren met pilaren van bloemen. De driedelige tulpenvaas is daarom misschien wel de meest iconische Delfts blauwe vaas die ooit gemaakt is. We hebben het eeuwenoude model een beetje opgefrist en er een opvallend tafelmodel van gemaakt. Handig, want niet iedereen heeft een paleis natuurlijk. Elke laag van de vaas heeft zijn eigen waterbakje waardoor elke tulp genoeg voeding krijgt en dus langer mooi blijft. Zit de vaas die jij zoekt er niet tussen? Dan is de Stapelgekte collectie op jouw lijf geschreven. Met deze losse onderdelen, kun je meer dan vijfduizend verschillende tulpenvazen stapelen. Conclusie: MUST HAVE voor tulpenliefhebbers!

Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 99,95
Niet leverbaar
€ 999,-
Direct leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 32,-
Direct leverbaar
€ 46,95
Bekijk alle tulpenvazen!
Naast de bovengenoemde modellen hebben we ook nog tulpenvazen in allerlei unieke vormen, zoals hartvorm, waaiers, vierkant, rechthoek, klokvorm, in goud, met panterprint, gedruppeld, gedipt of juist gebubbeld... noem maar op!
Direct leverbaar
€ 129,-
Direct leverbaar
€ 54,95
Direct leverbaar
€ 44,95
Sale
Niet leverbaar
€ 24,95
€ 10,-
Sale
Niet leverbaar
€ 44,95
€ 13,50
Direct leverbaar
€ 309,-
Deze mooie foto's van onze producten zijn gemaakt door InspiredByCharm.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Handbeschilderde 3-delige tulpenvaas met verse bloemen van Heinen Delfts Blauw

De productie van Delfts blauw

Hoe wordt Delfts blauw gemaakt? Het ontwerpen en produceren van Delfts blauw aardewerk is een ambacht met een eeuwenoude traditie. 

Lekker lang nazomeren met Avondbloem serviescollectie

Geniet van de zwoele, lange nazomeravonden met heerlijk eten, goed gezelschap en een sfeervol servies. Avondbloem is een servies met een minimalistische vormgeving en een verstild design. De weelderige bloemen hebben de kleur van Delfts blauwe verf vóórdat deze de oven in gaat. De zwart-grijze tinten worden aangevuld met goudaccenten en doen denken aan een bloementuin wanneer de avond valt. 

Nieuw Janny van der Heijden servies!

Aperij is het uithalen van hilarische streken en het nabootsen van menselijk gedrag. De speelse apen op het nieuwe servies van Janny van der Heijden voor Heinen Delfts Blauw, brengen een glimlach op ieders gezicht. Dit genre van aapjes in satirische situaties was in de Gouden Eeuw al een populaire decoratie en we brengen deze luchtige grappenmakers graag terug.