Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
img 2992 2

Dutch Design Week 2018

Geschreven door Annette O'Shea Op

Tijdens de Dutch Design Week stonden onze design serviezen Blauw Bloesem, Blauw Vouw en Blauw Festival gepresenteerd bij de Yksi Expo. Een platform dat Dutch Design en andere creatieve disciplines bij elkaar brengt. De samensmelting van het authentieke Delftsblauwe ambacht en de vernieuwende ontwerpen van de Nederlandse designers zorgde voor enthousiaste reacties. Een succesvolle week waar onze ambitie naar voren is gekomen, creating new traditions!

→ Shop de design serviezen hier | Blauw Bloesem (€5,95 - €66,95)  - Blauw Festival (€7,95 - €68,95)Blauw Vouw (€9,95 - €22,95) 

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

De grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip tentoongesteld op Schiphol

Grootste Delfts blauwe vaas op Schiphol te zien!

Reizigers opgelet! De grootste Delfts blauwe vaas ter wereld is nu te zien op Schiphol. De reusachtige, handbeschilderde vaas staat te pronken bij het winkelgedeelte na de douane en is nog tot de zomer daar te zien. Kom jij er langs? Maak dan even een selfie!

Delen van de handbeschilderde “stapelbaar” ontworpen door Richard Hutten voor Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op meesterlijk

Meesterlijk 2018

Het eerste weekend van december zijn we feestelijk van start gegaan! Het was namelijk tijd voor de tiende editie van MEESTERLIJK. Hét event voor design en ambacht.

Wandcirkel Hollands Glorie 120 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw

Muurcirkels ophangen, zo doe je dat!

Het is een veel geziene woontrend: muurcirkels! Deze trend groeit nog steeds door in 2023, dus we laten graag zien wat je nou eigenlijk allemaal kunt met zo’n grote muurcirkel en in welke ruimtes je de muurcirkels het beste tot hun recht laat komen.