Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
img 2992 2

Dutch Design Week 2018

Geschreven door Annette O'Shea Op

Tijdens de Dutch Design Week stonden onze design serviezen Blauw Bloesem, Blauw Vouw en Blauw Festival gepresenteerd bij de Yksi Expo. Een platform dat Dutch Design en andere creatieve disciplines bij elkaar brengt. De samensmelting van het authentieke Delftsblauwe ambacht en de vernieuwende ontwerpen van de Nederlandse designers zorgde voor enthousiaste reacties. Een succesvolle week waar onze ambitie naar voren is gekomen, creating new traditions!

→ Shop de design serviezen hier | Blauw Bloesem (€5,95 - €66,95)  - Blauw Festival (€7,95 - €68,95)Blauw Vouw (€9,95 - €22,95) 

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Woontrend herfst 2023: natuur in huis!

Zwaai de zomer met haar zinderende temperaturen vaarwel en verwelkom de herfst met open armen. De dagen worden korter en de temperaturen dalen zachtjes, dus we zoeken steeds meer het comfort van onze huizen op. De woontrends voor de herfst van 2023 laten zien dat we geen afscheid willen nemen van het buitenleven. De nieuwste woonaccessoires zijn er dan ook op gericht om de rustgevende werking van de natuur in huis te halen. Buiten komt naar binnen! Weelderige bloemen, heel veel groen, vogels in vlucht, ruwe materialen en een kleine opleving van de "funky 70s".

hdb blogs kerstgroen 2

Hollands Kerstgroen

In welke kerststijl decoreer jij het interieur? Breng de kerstsfeer in huis met ons traditionele Delfts Blauw. Zo maak je het binnen gezellig voor de feestdagen, met een typisch Hollands tintje!

 

Muurdecoratie met persoonlijkheid: ontdek de creatieve wereld van bordjes aan de muur

Welke bordjes aan de muur passen in jouw interieur en hoe kun je ze het best met elkaar combineren? We hebben we het allemaal voor je op een rijtje gezet en laten zien hoe jij jouw wanddecoratie naar een hoger niveau tilt!