Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!
Delen van de handbeschilderde “stapelbaar” ontworpen door Richard Hutten voor Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op meesterlijk

Meesterlijk 2018

Geschreven door Martijn Op

Drie dagen lang, van 30 november tot en met 2 december, werd de Westergasfabriek in Amsterdam omgetoverd tot een bruisende mini-stad waar 120 designers en ambachtslieden hun passie voor ambacht konden delen met een groot publiek. Het event werd geopend met een speech door Nicole Uniquole en Hedy d'Ancona om het tien jarig bestaan van het event te vieren. Een warm welkom!

Met een stand direct om de hoek van de ingang werd het publiek verwelkomd door het indrukwekkende Delfts Blauwe kunstobject 'Stapel Blauw', ontstaan in samenwerking met Richard Hutten. De deelobjecten met ieder een eigen verhaal wekte meteen nieuwsgierigheid op naar de rest van de Delfts Blauwe producten op de stand. Als eerst stond daar 'Nieuw Blauw'. Een serie waarbij de belijningen op dezelfde hoogte liggen wat zorgt voor een doorlopend landschap.

Naast 'Stapel Blauw' en 'Nieuw Blauw' stonden de 'de Blauwe fiets', de 'Retro collection' en de designserviezen 'Blauw Bloesem', 'Blauw Festival' en 'Blauw Vouw' gepresenteerd. Dat Nederland echt een fietsland is werd duidelijk bij alle herkenning van de bezoekers bij het beeld van 'De Blauwe Fiets' vazen. Ook de echt Hollandse tafereeltjes op de 'Retro collection' borden riepen veel enthousiasme op.

Het event was de uitgelezen plek voor de designserviezen 'Blauw Bloesem', 'Blauw Festival' en 'Blauw Vouw'. De serviezen vormen een unieke combinatie tussen het oud Hollandse Delfts Blauwe ambacht en een modern design. Delfts Blauw past in ieder interieur!

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Kerstdessert en nagerechten

Bij een overheerlijk kerstdiner hoort natuurlijk ook een knallende afsluiter. Naar het kerstdessert en andere nagerechten wordt vaak reikhalzend uitgekeken door de tafelgasten, want wat is er nou lekkerder dan een feestelijk kersttoetje! 

Shop onze hardlopers van dit najaar!

De herfst is nu écht begonnen en in onze winkels merken we dat jullie zin hebben om het thuis gezellig te maken. Dit is de top 10 van meest populaire producten uit onze collectie van de afgelopen maand. Shop ze snel nu je kan, want ze lopen erg hard of sla ze op als favorieten in je verlanglijstje voor een later moment.

Nieuwe uitbreiding voor collectie Nhaan

Zorg dat je een servetje onder je kin houdt, want van deze nieuwe producten ga je gegarandeerd kwijlen! De allerschattigste Delfts blauw collectie van Nederland wordt namelijk uitgebreid met prachtig, nieuw serviesgoed. Het aandoenlijke hondje Nhaan, de trouwe viervoeter van Janny van der Heijden, speelt de hoofdrol op dit Delfts blauwe servies. Vrolijk, speels en een schattigheidsfactor waar je geen nee tegen kunt zeggen.