Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk logo wandbord Heinen Delfts Blauw

Alles is mogelijk: bijzondere Delfts blauwe relatiegeschenken

Geschreven door Martijn Op

Relatiegeschenken zijn het leukste als ze een persoonlijk tintje hebben. Onze relatiegeschenken zijn ambachtelijke producten die helemaal naar wens gemaakt kunnen worden. Omdat we de maak van al onze producten in eigen beheer hebben kunnen we relatiegeschenken binnen elke prijscategorie samenstellen. Het maatwerk heeft een langer leveringsproces, dus bestel op tijd en neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Van originele souveniertjes tot kostbaar maatwerk

Wie echt een bijzonder en uniek relatiegeschenk zoekt zit goed bij onze maatwerkproducten. Zo maken we dagelijks Delfts blauwe wandborden of tegeltjes in opdracht, die door onze meesterschilders beschilderd worden. Vanwege de korte lijntjes binnen ons bedrijf kan het ontwerp voor zo'n bord of tegel helemaal naar wens gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfslogo op het bord, de naam van een collega die na jarenlange dienst afscheid neemt of een bijzonder bedankje aan een goede relatie. Onze schilders maken een ontwerp op basis van de besproken wensen en na goedkeuring gaan ze aan de slag met het product. Ook maatwerk kan in grotere aantallen geleverd worden, maar bedenk wel dat er een langere leveringsperiode aan vast zit.

Zoek je een relatiegeschenk binnen een lagere prijsklasse of voor veel grotere aantallen, dan is onze design en souvenircollectie een bron van inspiratie. Met ruim vijfduizend Delfts blauwe artikelen in onze webshop stellen we eenvoudig een mooi, typisch Nederlands geschenkpakket samen. Denk aan een traditioneel wandbord, een moderne fietsvaas of een goudkleurig kuspaartje. Ook op sommige kleinere artikelen is het mogelijk om een persoonlijk bericht of een logo te verwerken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden, want niet elk product is hier geschikt voor. We pakken alles mooi in en maken er een leuk geheel van.

Bij Heinen Delfts Blauw hebben we het hele productieproces in eigen beheer, waardoor we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Zorg er wel voor dat speciale opdrachten of grotere bestellingen op tijd bij ons binnen zijn, zodat we alles tot in de puntjes kunnen verzorgen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en dan zorgen wij ervoor dat het op de gewenste tijd klaarstaat. 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Losse handbeschilderde onderdelen van de “Stapelvaas” ont door Richard Hutten voor Heinen Delfts Blauwworpen

Delfts blauw nieuw design: Stapel Blauw

Als laatste presenteren wij u Richard Hutten. Hij is een van de meest invloedrijke en succesvolle Nederlandse ontwerpers.

Black Friday bij Heinen Delfts Blauw

Bankpasje in de aanslag en... GO! Black Friday is hét moment om alvast je Sinterklaas en kerstcadeautjes met korting te scoren. Zet je favoriete Delfts blauwe producten op je verlanglijstje en sla toe, zodra de Black Friday actie van start gaat!
De grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip tentoongesteld op Schiphol

Grootste Delfts blauwe vaas op Schiphol te zien!

Reizigers opgelet! De grootste Delfts blauwe vaas ter wereld is nu te zien op Schiphol. De reusachtige, handbeschilderde vaas staat te pronken bij het winkelgedeelte na de douane en is nog tot de zomer daar te zien. Kom jij er langs? Maak dan even een selfie!