Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5385 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Nederlandse geschenken

Is de tijd aangebroken dat je jouw relaties wilt bedanken? Jouw opdrachtgevers, het personeel? Laat ze weten dat je om hun geeft. Een typisch Nederlands geschenk laat ze stralen. Bovendien ook geschikt als geschenk voor familie of vrienden.

Heinen Delfts Blauw heeft een assortiment van ruim 1.300 Nederlandse geschenken. In alle soorten en maten én al vanaf €1. Wij helpen je graag op weg naar het juiste geschenk. Lees gauw verder.

Morgen jouw geschenken ontvangen?

Dan bestel je jouw geschenk op een doordeweekse dag voor 15:00 uur. Dan versturen wij het vandaag nog op en ontvang je dus morgen jouw bestelling. In Delfts blauw cadeaupapier laten verpakken? Doen we graag voor je. Helemaal gratis!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 109,50
Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Direct leverbaar
€ 9,95

Nederlandse geschenken in alle soorten en maten

Met ruim 1.300 Nederlandse geschenken kun jij je voorstellen dat we dus producten hebben in alle soorten en maten. En dat klopt, want bij Heinen Delfts Blauw vind je onder andere souvenirs, serviesgoed, vazen, wandborden en sieraden. Wil je zelf een aantal geschenken samenstellen of voor één luxe geschenk gaan? In alle gevallen zal je slagen. Wij helpen je op weg.

Alle Nederlandse geschenken

Luxe geschenk op maat

Bij Delfts blauw op maat moet je denken aan gepersonaliseerde tegeltjes en wandborden. Al jarenlang uiterst bekend en populair onder Nederlandse huishoudens. Als geschenk zijn ze erg gewild. Je kunt ze namelijk personaliseren met een boodschap en/of afbeelding, zoals het bedrijfslogo. Wij maken deze in eigen atelier en bezorgen het op jouw adres.

Typisch Nederlands geschenk: souvenirs

Het kan niet Nederlandser. Of beter gezegd, Hollandser. Deze authentieke souvenirs zijn erg geschikt als een wat kleiner geschenk. Of stel er meerdere samen. Aan jou de keuze. Windmolens, klompjes, kussend paar…wie kent het niet. Altijd leuk om te krijgen!

Handschilderwerk en design geschenken

Dit is de meest indrukwekkende kant van Heinen Delfts Blauw. Indien je wat groter wilt uitpakken is dit de categorie waar je wilt zijn. Personeelsgeschenken als vazen, serviesgoed en wandborden zijn met de hand beschilderd. Door kunstenaars van Heinen Delfts Blauw én door toonaangevende designers waar wij diverse samenwerkingen mee zijn aangegaan. Ontdek bijvoorbeeld:

Wij betalen de verzendkosten vanaf €75

Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van 1.300 verschillende producten. Allen geproduceerd in eigen atelier en fabriek. Hierdoor dus snel geleverd. Namelijk de volgende dag. En bestel je voor €75 of meer? Dan nemen wij de verzendkosten op ons. Voor jou dus helemaal gratis!