Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5385 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Geboortetegeltje in traditioneel Delfts blauw

De geboorte van een kleintje. Wat een uniek moment. Wil je daar een blijvende herinnering van maken met een uniek geboortetegeltje? Dat kan. En ook nog eens in de traditionele stijl van Delfts blauw! Leuk voor aan de wand of op de kast. In de woonkamer of in de babykamer. Bij Heinen Delfts Blauw heb je meerdere mogelijkheden om een geboortetegeltje te maken. Namelijk, maatwerk uitgevoerd door ons of een doe-het-zelf geboortetegeltje.

Populaire Delfts Blauwe producten

Illustratie van een delfts blauwe Geboortetegel DIY Heinen Delfts Blauw
Niet leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 12,45
Direct leverbaar
€ 249,50
Direct leverbaar
€ 99,50

Gepersonaliseerd geboortetegeltje laten maken

Een geboortetegeltje laten maken van origineel Delfts blauw? Met de gepersonaliseerde geboortetegel kunnen wij de naam of namen van de baby schilderen. Bovendien geef je overige toevoegingen gewoon aan ons door. Telefonisch of per mail.

Na twee tot vier weken ontvang je een gepersonaliseerde Delfts blauwe tegel waarmee je de geboorte van jullie kind vast leggen op traditionele wijze.

Zelf een geboortetegeltje maken?

Uniek en origineel Delfts blauw kan soms kostbaar zijn. Daarom heeft Heinen Delfts Blauw een alternatief bedacht. De DIY geboortetegel (doe-het-zelf). De tekening hebben wij al op de tegel geplaatst. Je kunt vervolgens zelf de geboortetijd, -plaats, en -datum invullen.

Dit voeg je zelf eenvoudig toe met een porseleinstift. Vervolgens stop je de geboortetegel in de oven, waardoor de informatie er watervast op zit. De DIY geboortetegel is bestel je met of zonder porseleinstiften.

Voor 15:00 besteld? Morgen in huis

Al vanaf €9,95 vind je bij Heinen Delfts Blauw een geboortetegeltje. Dit betreft de DIY versie. Bestel je deze doordeweeks voor 15:00 uur? Dan leveren wij de volgende dag! De tegel gepersonaliseerd door Heinen Delfts Blauw heeft een levertijd van 2 tot 4 weken.

De mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan!

Meer dan 1.300 Delftsblauwe producten

Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van ruim 1.300 producten. Deze worden vanuit eigen ateliers en fabrieken geproduceerd. Zo wordt ambacht toegankelijk voor een ieder die opzoek is naar een typisch Hollands cadeau of Nederlandse souvenir. Behalve geboortetegeltjes vind je ook diverse andere Delftsblauwe tegeltjes ter decoratie.

Gratis verzending vanaf €75

Profiteer van gratis verzending wanneer je bestelling €75 of hoger is!