Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5407 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Decoratie vaas in de stijl van Delfts Blauw

Je wilt jouw huis gezellig en sfeervol maken. Heinen Delfts Blauw snapt dat dit enorm belangrijk is. Een huis is pas een thuis, wanneer je er daadwerkelijk thuis voelt. Tijd om het naar jouw smaak te maken. Een decoratie vaas is hier onderdeel van. Het geeft jouw huis extra sfeer en beleving mee. Waar je het ook plaatst. Op de eettafel, op de kast, op de vensterbank in de woonkamer of misschien op de slaapkamer.

Een decoratie vaas van Delfts Blauw past in ieder huishouden. Delfts Blauw is namelijk niet langer ouderwets, maar modern door nieuwe en uniek designs. Ontdek het snel!

Bestel jouw decoratie vaas voor 15:00 uur

Klaar om jouw woning van een nieuwe stijl te voorzien? Dan kun je morgen al beginnen. Kies en bestel jouw favoriete vazen voor 15:00 op een doordeweekse dag. Dan ontvang je het morgen al in huis. Wil je een vaas cadeau geven? Dan kan je het gratis laten verpakken in Delfts Blauw cadeaupapier!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 37,95
Aanbieding
Direct leverbaar
€ 149,00
€ 104,30
De Blauwe Fiets nr 2 vaas ontworpen door Sylvain Tegroeg Heinen Delfts Blauw
Niet leverbaar
€ 29,95
Direct leverbaar
€ 32,95

Decoratie vazen met nieuwe designs

Het decoreren van jouw woning is een leuke klus. Met onder andere vazen kan je een hoop aan de uitstraling van jouw woning doen. Binnen het decoreren en het vernieuwen van jouw interieur, geeft Heinen Delfts Blauw in een moderne vorm vervolg aan de eeuwenoude traditie van Delfts Blauw.

Door diverse samenwerkingen toonaangevende ontwerpers, beschikken wij namelijk over nieuwe designs. Toegepast op onder andere vazen en serviesgoed. Dit maakt Delfts Blauw niet iets van ‘vroeger’ maar van nu. Door moderne designs functioneren deze vazen als prachtige decoratie. Met of zonder bloemen. Het past in beide gevallen. Ontdek onder andere de volgende vazen:

Benieuwd naar alle decoratie vazen van Heinen Delfts Blauw. Je vindt er al een vanaf €4,95!

Decoratie vaas met design, effen wit of traditioneel handschilderwerk

Het interieur en de decoratie accessoires verander je om de zoveel tijd. Meerdere stijlen spreken je dan waarschijnlijk aan. Heinen Delfts Blauw heeft daarom meerdere varianten op het gebied van vazen. Effen wit staat bijvoorbeeld schitterend in ieder huishouden. Hier vind je diverse tulpenvazen van.

Naast onze designer vazen en effen witte varianten, beschikken wij nog steeds over uniek handschilderwerk zoals je Delfts Blauw van oorsprong kent. Houd jij van een antieke of nostalgische sfeer? Heinen Delfts Blauw heeft een groot assortiment aan bloemen- , tulpen-, buik- en kelkvazen. Beschilderd met iconische winmolens en bloemenmotief.

Voor welke stijl ga jij?

Alles gemaakt in eigen atelier en fabriek

Alle decoratie vazen en andere producten worden in eigen atelier en fabriek gemaakt. Pure ambacht, met de hand gemaakt. Bovendien maken wij naast vazen ook de welbekende souvenirs. Van klompjes tot windmolens. Alles waar Nederland zo bekend om staat. Leuk om te geven, want vanaf €1 vind je al een leuke souvenir.

Gratis verzending op jouw order vanaf €75

De sfeervolste vaasjes vind je al vanaf €4,95. Door alle vormen en maten kan je veel variëren. In iedere prijsklasse van je een decoratieve vaas voor jouw woning. Nog mooier: vanaf €75 verzenden wij jouw order helemaal gratis en altijd veilig!