Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Tegels

Filters

tot

Producten

3 producten

Trouwtegel 13x13 cm (incl. 25 tekens)

Direct leverbaar
€ 119,-

Gepersonaliseerde Maatwerktegel 13x13 cm (incl. 25 tekens)

Direct leverbaar
€ 119,-

Gepersonaliseerde Geboortetegel 13x13 cm (incl. 25 tekens)

Direct leverbaar
€ 119,-

Delfts blauwe maatwerk tegels

Het is hartstikke bijzonder om iemand te verrassen met een mooie Delfts blauwe tegel uit de Heinen Delfts Blauw collectie. Een cadeau wordt nog persoonlijker wanneer je er zelf een eigen draai aan kunt geven. Nu hebben we natuurlijk altijd de optie om een mooi maatwerk product te bestellen, zoals een handbeschilderd trouwbord of geboortetegel, maar het is ook mogelijk om een compleet eigen ontwerp aan te vragen met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of zelfs een portretfoto op een Delfts blauwe tegel. 

Delfts blauwe tegels naar wens gemaakt

Vier een huwelijksjubileum of een werkjubileum met een schitterend handgemaakt en handbeschilderd Delfts blauwe tegel. Geen aanvraag is ons te gek en onze getalenteerde meesterschilders denken graag mee over het ontwerp en de mogelijkheden. Ook zijn onze tegels uitermate geschikt om in huis te gebruiken, als decoratie maar ook om bijvoorbeeld de keuken of de badkamer mee te betegelen. Ook deze tegels kunnen we helemaal naar wens beschilderen, waaronder complete tegeltableaus met daarop een grote afbeelding naar wens. Leuk als decoratie achter het fornuis.

Delfts blauwe tegels als persoonlijk cadeau

Heb je een relatiegeschenk nodig of een origineel cadeau voor een jubileum? Dan zijn onze Delfts blauwe maatwerk tegels zeer geschikt. We maken de tegels helemaal naar wens! Dit kan door er een bedrijfslogo op te schilderen, een bijzondere tekst of een andere decoratie! 

Tegels kopen bij Heinen Delfts Blauw

Je hebt de keuze uit een zeer ruim aanbod aan Delfts blauwe tegels. Mocht je vragen hebben over onze producten of over de levering, neem dan contact op met het enthousiaste en deskundige team van Heinen Delfts Blauw. Bekijk ons aanbod en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod!