Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Wandborden

Filters

tot

Producten

6 producten

Gepersonaliseerd Trouwbord 18 cm (incl. 25 tekens)

Direct leverbaar
€ 189,-

Gepersonaliseerd Geboortebord 22,5 cm (incl. 25 tekens)

Direct leverbaar
€ 309,-

Gepersonaliseerd Trouwbord 29,5 cm (incl. 25 tekens)

Direct leverbaar
€ 309,-

Maatwerk bord 18 cm (incl. 25 tekens)

Direct leverbaar
€ 189,-

Maatwerk bord 29,5 cm (incl. 25 tekens)

Direct leverbaar
€ 309,-

Maatwerk bord 37 cm (incl. 25 tekens)

Direct leverbaar
€ 469,-

Delfts blauwe maatwerk borden

Het is hartstikke bijzonder om iemand te verrassen met een mooi Delfts blauw bord uit de Heinen Delfts Blauw collectie. Een cadeau wordt nog persoonlijker wanneer je er zelf een eigen draai aan kunt geven. Nu hebben we natuurlijk altijd de optie om een mooi maatwerk product te bestellen, zoals een handbeschilderd trouwbord of geboortetegel, maar het is ook mogelijk om een compleet eigen ontwerp aan te vragen met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of zelfs een portretfoto op een Delfts blauw bord. 

Delfts blauwe producten naar wens gemaakt

Vier een huwelijksjubileum of een werkjubileum met een schitterend handgemaakt en handbeschilderd Delfts blauw bord. Geen aanvraag is ons te gek en onze getalenteerde meesterschilders denken graag mee over het ontwerp en de mogelijkheden. Ben je op zoek naar een ander product met daarop een personalisatie? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zo hebben we al vaker allerlei Delfts blauwe producten, waaronder huisjes of vazen, van een persoonlijk detail voorzien. 

Delfts blauwe borden als persoonlijk cadeau

Heb je een relatiegeschenk nodig of een origineel cadeau voor een jubileum? Dan zijn onze Delfts blauwe maatwerk borden zeer geschikt. We maken het bord helemaal naar wens! Dit kan door er een bedrijfslogo op te schilderen, een bijzondere tekst of zelfs een compleet portret! 

Borden kopen bij Heinen Delfts Blauw

Je hebt de keuze uit een zeer ruim aanbod aan Delfts blauwe borden. Mocht je vragen hebben over onze producten of over de levering, neem dan contact op met het enthousiaste en deskundige team van Heinen Delfts Blauw. Bekijk ons aanbod en laat je verrassen door al die verschillende Delfts blauwe borden!