Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

Uitbreiding servies collectie 'Blauw Vouw'

Geschreven door Martijn Op

Het serviesgoed 'Blauw Vouw' van Romy Kühne is nu uitgebreid met koffiekopjes en een waterkan. Het ambachtelijke serviesgoed is een verrassende ontmoeting tussen de Aziatische vouwkunst Origami en het Hollandse Delfts blauw.

Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw
Het stijlvolle serviesgoed bestaat oorspronkelijk uit drie borden en drie kommen, allemaal herkenbaar aan de geometrische vouwen en de Delfts blauwe schilderingen. Na veel vraag naar een uitbreiding op deze collectie, hebben we nu ook drie verschillende soorten koffiekopjes opgenomen in de serie, zoals een gewoon koffiekopje, een espressokopje en een cappuccinokopje. Ook is er nu een stijlvolle waterkan beschikbaar die prachtig staat op elke gedekte tafel.  
Direct leverbaar
€ 34,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 16,95
Het werk van Romy Kühne kenmerkt zich door geometrische vormen en oog voor het ambacht. "In een tijd waarin massaproductie en 'snelle' technieken zoals 3D-printen, de boventoon voeren in design, wil ik graag dat ook het ambacht behouden blijft. Vandaar dat ik ambachtelijke en moderne technieken en vormgeving combineer. Het serviesgoed 'Blauw Vouw' is daarvan een voorbeeld."
Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Avondbloem servies: zwoele bloementuin op je bord

Geniet van de zwoele, lange avonden met heerlijk eten, goed gezelschap en een sfeervol servies. Avondbloem is een servies met een minimalistische vormgeving en een verstild design. De weelderige bloemen hebben de kleur van Delfts blauwe verf vóórdat deze de oven in gaat. De zwart-grijze tinten worden aangevuld met goudaccenten en doen denken aan een bloementuin wanneer de avond valt. 

Shop de leukste kerstcadeaus!

Kerst is de tijd van het jaar geworden waarin we aandacht geven aan de mensen van wie we houden. We willen samen zijn, samen eten, samen genieten en samen kerstcadeaus uitpakken. Ontdek met welk kerstcadeau jij jouw geliefde dit jaar kunt verrassen!
Delfts blauwe fietsvazen met droogbloemen ontworpen door Sylvain Tegroeg voor  Heinen Delfts Blauw

Nederland Delfts blauw fietsland

Nederland staat bekend om Delfts blauw en om haar vele fietsen. Combineer die twee en je hebt een typisch Hollands product om thuis neer te zetten.