Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Mandala wandborden collectie in zomerse kleuren

Interieurtrend: Wandborden

Geschreven door Annette O'Shea Op

In Hollywood doen ze het opeens massaal: aardewerken wandborden aan de muur als decoratie! Deze interieurtrend van 2022 is van oorsprong hartstikke Nederlands, want wie heeft de Delfts blauwe wandborden nou niet bij grootouders aan de muur zien hangen. Bij Heinen Delfts Blauw weten we als geen ander hoe we de mooiste wandborden maken en onze nieuwe collecties passen thuis in elk trendy interieur van nu!

Wandborden Gouden Eeuw aan de muur Melkmeisje, Meisje met de Parel, Zwaan, Puttertje en Bloemen Heinen Delfts Blauw

Je hoeft geen duizenden euro’s uit te geven aan wandborden, zoals Gwyneth Paltrow en haar posse doet. Bij Heinen Delfts Blauw maken we trendy, moderne en ook hele klassieke wandborden in elke prijsklasse. Zo wordt het leuk om aan de slag te gaan met deze tijdloze muurdecoratie en om te spelen met deze ronde kunstwerken. Laat je creativiteit lekker de vrije gang gaan!

Een ronde vorm vraagt om een hele andere benadering dan de rechthoekige muurdecoratie die we de afgelopen jaren veel zagen. Rechte schilderijen, posters of vierkante fototegeltjes werden in geometrische lijnen in een afwisselend patroon aan de muur gehangen. Bij de ronde wandborden mag je al deze structuren loslaten! Hang de hele muur vol met wandborden in verschillende maten en met afwisselende decoraties of kies voor een paar waar je echt de focus op wilt richten. Een muur vol wandborden geeft een nostalgische sfeer, maar doordat de wandborden allemaal perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden heerst er toch een soort eenheid in de gezellige chaos.

De traditionele wandborden herken je aan de oud-Hollandse boerderijen en waterpartijen, maar onze moderne wandborden spatten haast van de muur af. Tropische vogels in bonte kleuren, weelderige bloemen die in een museum thuishoren, dieren met menselijke trekjes of aquarel-achtige zeedieren, elk onderwerp en thema komt voorbij! Mix en match de wandborden naar hartenlust, want ondanks de uiteenlopende thema’s en kleuren, hebben we de borden wel een Delfts blauw detail meegegeven waardoor ze onderling altijd bij elkaar passen. Ook leuk: haal dat antieke wandbord wat je van je grootouders geërfd hebt of die je in een kringloopwinkel gevonden hebt, maar van zolder en hang hem tussen de gloednieuwe wandborden, voor een vintage touch. Zo maak je van jouw muur een echte, unieke eye-catcher.

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauw kuspaar kissing couple Curaçao Rif Fort Willemstad Heinen Delfts Blauw

Nationale feestdag Curaçao!

Op 10 oktober viert Curaçao haar onafhankelijkheid. Een mooie gelegenheid om onze Heinen Delfts Blauw winkel op Curaçao in het zonnetje te zetten, want zij bestaan dit jaar alweer vijf jaar. Dubbel feest dus!

Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz

Beurs TrendZ een groot succes

De living & lifestyle beurs Trendz is weer achter de rug en het was een groot succes. Onze Delfts blauwe producten zijn goed in de smaak gevallen, wat betekent dat we er volgende keer weer bij zijn! 

Nieuw Janny van der Heijden servies!

Aperij is het uithalen van hilarische streken en het nabootsen van menselijk gedrag. De speelse apen op het nieuwe servies van Janny van der Heijden voor Heinen Delfts Blauw, brengen een glimlach op ieders gezicht. Dit genre van aapjes in satirische situaties was in de Gouden Eeuw al een populaire decoratie en we brengen deze luchtige grappenmakers graag terug.