Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Mandala wandborden collectie in zomerse kleuren

Interieurtrend: Wandborden

Geschreven door Annette O'Shea Op

In Hollywood doen ze het opeens massaal: aardewerken wandborden aan de muur als decoratie! Deze interieurtrend van 2022 is van oorsprong hartstikke Nederlands, want wie heeft de Delfts blauwe wandborden nou niet bij grootouders aan de muur zien hangen. Bij Heinen Delfts Blauw weten we als geen ander hoe we de mooiste wandborden maken en onze nieuwe collecties passen thuis in elk trendy interieur van nu!

Wandborden Gouden Eeuw aan de muur Melkmeisje, Meisje met de Parel, Zwaan, Puttertje en Bloemen Heinen Delfts Blauw

Je hoeft geen duizenden euro’s uit te geven aan wandborden, zoals Gwyneth Paltrow en haar posse doet. Bij Heinen Delfts Blauw maken we trendy, moderne en ook hele klassieke wandborden in elke prijsklasse. Zo wordt het leuk om aan de slag te gaan met deze tijdloze muurdecoratie en om te spelen met deze ronde kunstwerken. Laat je creativiteit lekker de vrije gang gaan!

Een ronde vorm vraagt om een hele andere benadering dan de rechthoekige muurdecoratie die we de afgelopen jaren veel zagen. Rechte schilderijen, posters of vierkante fototegeltjes werden in geometrische lijnen in een afwisselend patroon aan de muur gehangen. Bij de ronde wandborden mag je al deze structuren loslaten! Hang de hele muur vol met wandborden in verschillende maten en met afwisselende decoraties of kies voor een paar waar je echt de focus op wilt richten. Een muur vol wandborden geeft een nostalgische sfeer, maar doordat de wandborden allemaal perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden heerst er toch een soort eenheid in de gezellige chaos.

De traditionele wandborden herken je aan de oud-Hollandse boerderijen en waterpartijen, maar onze moderne wandborden spatten haast van de muur af. Tropische vogels in bonte kleuren, weelderige bloemen die in een museum thuishoren, dieren met menselijke trekjes of aquarel-achtige zeedieren, elk onderwerp en thema komt voorbij! Mix en match de wandborden naar hartenlust, want ondanks de uiteenlopende thema’s en kleuren, hebben we de borden wel een Delfts blauw detail meegegeven waardoor ze onderling altijd bij elkaar passen. Ook leuk: haal dat antieke wandbord wat je van je grootouders geërfd hebt of die je in een kringloopwinkel gevonden hebt, maar van zolder en hang hem tussen de gloednieuwe wandborden, voor een vintage touch. Zo maak je van jouw muur een echte, unieke eye-catcher.

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw nieuw design: Blauw Bloesem

Heinen Delfts Blauw maakt werk van nieuwe tradities. In nauwe samenwerking met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Het resultaat: unieke aardewerk objecten die uitblinken in design. Bijzondere sieraden in elk interieur. De komende periode zullen we de designers en hun ontwerpen aan jullie voorstellen.

Mat zwarte tulpenvazen met bloemen Heinen Delfts Blauw

Zwarte vazen voor stijlvolle bloemen

Zwarte vazen zijn altijd een goede keus. Het is veilig overal mee te combineren en perfect om een robuuste en moderne stijl neer te zetten.
Delfts blauwe miniatuur diertjes konijn,tekkel,vis,zwaan.olifant,husky,muis,stokstaartje van Heinen Delfts Blauw

Dierendag: ontmoet onze leuke miniatuurdieren!

Speciaal voor dierendag zetten we de miniatuurdieren van Heinen Delfts Blauw in het zonnetje! Leuke diertjes uit alle hoeken van de wereld in een Delfts blauw kleurtje, zoals olifantjes, kangeroes, katjes, kikkertjes en zelfs stokstaartjes. Schattig om te zien en met een handbeschilderd detail. Spaar ze allemaal!